Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mdłości nie męczą - bardziej zaparcia .. a jak już coś mi się uda zrobić to trochę i nie do końca.
a boje sie sory za określenie troche "pocisnąc" bo boje sie, że coś sie z małym stanie
moje posiedzenia trwają czasem godzinę i nic albo tak jak kot napłakał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 10:12
-
Justyka15 wrote:Hejka
Sprawdzcie sobie tescik dzieki niemu mozecie sobie przyblizyc ile maluszkow bedziecie mialy
Ja już sprawdziłam i jak narazie pokrywa się wszystko z rzeczywistością no i pytania nie są zbyt trudne tinyurl.com/753129589
Litości, Dziewczyno! Tutaj są dorosłe osoby a nie dzieciaki!
XxMoniaXx, przedszkolanka:), Sury, mizzelka lubią tę wiadomość

-
Monia czopki glicerynowe wypróbuj
Niezbyt fajne no ale w krytycznej sytuacji... 
A tak w ogóle to dzień dobry
Witam się w miarę z dobrym samopoczuciem, boję się zapeszyć ale mdłości jakby mniej! Ta herbata z imbirem chyba działa cuda! Albo może się uspokoiłam jak pikawkę dzieciola zobaczyłam?
U mnie dzisiaj -3 na dworze ale słoneczko świeci. Wypiję herbatkę, dobudze dziecko i jedziemy do sklepu po kurtkę zimową dla niej

-
nick nieaktualnyDzień Dobry

Przedszkolanko, wybacz ale nie skorzystam
Pisałam już na Belly więc napiszę i tu ..
Zakupiłam wczoraj gazetkę dla Mamusiek i tam pisało aby zniwelować mdłości to dobrze jest zjeść świeży ananas bądź wypić sok, aromaterapia olejkiem lawendowym, sosnowym, miętowym bądź eukaliptusowym .
Gazowana woda z dużą ilością cytryny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 10:24
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLivia, ważne że coś pomaga

Ja jak na razie to walczę z katarem - woda morska nie pomaga a nos cały obszczypany, nawet nosa wydmuchać dobrze nie mogę
Gardło lekko popuściło a ból poszedł na dobre
ale za to dziś dziwne bóle i kłucia mam w podbrzuszu
livia30 lubi tę wiadomość
-
Lenka też miałam w tym czasie co Ty taki dziwne bóle podbrzusza, spokojnie

Na katar jeszcze chyba jest maść tymiankowa pod nos, kiedyś stosowałam ale szału nie robi. Najlepiej kropelki
A takich jak dla niemowląt np Nasivin Soft nie można używać w ciąży? Ja bym chyba zaryzykowała jakbym się tak męczyła
Ja też mam katar ale taki "trochę" nie zapychajacy ale chyba od ciązy bo śluzówka jest bardziej nabrzmiała

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
joł joł

mnie jeszcze na mdlości pomagały cukierki miętowe, byłam od nich uzależnipna wrecz
lub tiki-taki 
Kurde my jeszcze w łożku, czas wychodzic i zabierać sie do jakiejs roboty
Moj Mały pobudzony, ma ADHD..wczoraj cały dzien imprezował, cała noc i dziś od rana też
chce miec na imię Andrzej czy co???

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witamy się niezmiennie w dwupaku
po KTG, weekend zapowiada się spokojnie.
A w przyszłym tygodniu ustalamy kiedy oxy podadzą... Ehh tak chciałam tego uniknąć, ale na małego nic niestety nie działa...
Teraz to boję się tak samo tego testu jak i cesarki.! Nie wiem co lepsze, czemu ten Konrad się tak zaparł ?!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH