Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Czekade jak któryś żołnierzyk miał trafić, to trafi

Dziewczyny proszę o szczerą poradę - ujdzie czy nie wypada?
z przodu (przy dekoldzie jest taka 3cm koronka :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef235f7ded32.jpg
i z boku ( i mój wielki zad;/):
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/29678dee8687.jpg
wypada
ślicznie wyglądasz
do tego np czarne rajstopki i będzie elegancko
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry

Aga, śliczna sukienka. Nie świruj z tymi parówkami
Uśmiałam się hi hi W ciąży jesteś to jak masz wyglądać?
U mnie słoneczko pięknie świeci a na dworze -4
Mdłości nie ma jak na razie! Ale ulga uffff oby już tak zostało
Zaraz wskakuję do wanny, ogarnę troche kuchnię bo wczoraj nic nie robiłam tak mi sie nie chciało i musze przysiąśc do nauki bo jutro szkoła - koniec wagarów, trzeba iść
Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Monia mąż lepiej niech Cię nie denerwuje, bo porządnie oberwie coś czuję

Livia dziękuję :* no ja niska jestem i mam właśnie takie parówki, zwłaszcza teraz bo obrosłam cellulitem - a te parówki to te sardelki grube, nie te cienkie
no ale wrócę do formy do lata 
moja teściowa wyjechała tam do Ciebie, tylko do Sopotu na rehabilitacje
aż do Gwiazdki! 
z braku mdłości korzystaj, no i owocnej nauki - ja wczoraj do północy robiłam i dzisiaj ciąg dalszy
a mąż wybaczy złośliwości
Marta próbuj po kolei : imbir, herbatniki, mięta, podjadanie bułki albo lekka zupka, zawsze coś ulży
a my dzisiaj po kolejne prezenty, zadowolona jestem bo już wiem co i jak dla każdego i teraz tylko poszukać
a jutro w końcu lekarz!!
-
a wiecie co? Mówiłam Wam o podejrzanej mojej mamie i wczoraj teściowa to samo !
a to żebym jej numer do mamy przed wyjazdem podała nowy, bla bla bla... no ciekawa jestem czy to zbieg okoliczności czy coś knują
Sury, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka kobietki.. jestem tak zmęczona... że ledwo żyje...
Groszku na pewno Świąt nie bd tam spędzała!
nie ma mowy... ehh odpoczywaj i masz racje musisz się zrelaksować bo tym stresem sobie nie pomożesz, wręcz przeciwnie a synek na pewno bd grzecznie siedział do porodu..
a ja? obkupiona jak głupia.. i tak jeszcze nie kupiłam tego co chciałam.. ale ale.. około 70% jest - między innymi nawilżacz powietrza moj ratunek na bolące zatoki od suchego powietrza.. wyskakuje mi że było 34% wilgotności w pomieszczeniu.. masakra, nic dziwnego że źle sie czułam.. i nie mogłam spać.
Mam nadzieje że choróbska was ominą i niech idą w las.. słyszalam że niby można niby te psiukacze do nosa, ale one tam zawierają jakieś skł co rozkurczowo działają czy jakoś tak.. niektóre mamy ryzykują.. ;/
były MEGA promocje na ciuszki i sprzęt z Aventa.. obkupiłam się i myślę że ciuszkowa wyprawka jest spoko, aby czekam na rzeczy po dziewczynach.. bo miałam mieć kaftanik i rożek itp.. po niedzieli ruszam na badanie glukozy..
nie chce mi sie jak cholera ale musze..
biorę ten furagin i nie wiem czy to nie zachwieje na wynikach i chyba bd musiala skrócić kuracje.. zeby oczyścić organizm.
mam i kurtkę ciążową akurat przecena niezła była na nią plus dwie pary spodni ciążowych i jestem mega zadowolona, jednak dobra jest ta firma
Madziulka śliczna bryka
czyli prawie wyprawka skonczona 
Aguś fajna ta sukienka
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki.
Pewnie mnie nie pamiętacie, ale chciałam Wam powiedzieć, że dałyście mi nadzieję.
Weszłam z ciekawości na forum, bo baaaardzo dawno mnie tu nie było...a tu co?
XxMoniaXx...livia30...Sury...wszystkie w ciąży

GARTULUJĘ :* :* :* Ale się cieszę...
ania181111, Sury, livia30, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

dziś już dwa bełty poszły ;(

[/link]