Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Livka, piękną pasję sobie wybrała

I drogą...
Poza tym rysuje, gra na gitarze, dobrze się uczy to czego tu się czepiać? 
A wczoraj spytała mnie czy nauczę ja przewijać dziecko jak się urodzi
A tak mówiła, że nie chce wrzeszczącego dzieciaka w domu
Lena87 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj list do Mikołaja zostawia, aż się go boję
Od razu tłumaczę - moje dziecko nie wierzy w Mikołaja od dawna ale lubi tą szopkę i sama się dopomina, żeby to ciagnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:51
Lena87 lubi tę wiadomość

-
a my wróciliśmy z pizzy bo nas znajomi wyciągnęli

Mizzy cieszę się,że zakupy udane i jednak coś wybrałaś
koniecznie czekamy na focie 
dziewczyny które dawno nie były- Lena i Ania, bo ten wątek to szczęśliwy, wszystkie po kolei zachodzą
Livia każde dziecko ma coś za uszami,a Twoja na prawdę to prawie aniołek
same byłyśmy nie idealne, bo ideałów nie ma 
a dopomina się z listami, bo na tym korzysta :d
Lenka@, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ja chyba też napiszę list do mikołaja o malego bobaska może mi przyniesie pod choinkę
.
Dobrze że wróciłam do Was bo skoro to takie szczesliwe forum to trzeba tutaj z Wami byc
.
livia30, przedszkolanka:), Sury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Powiem Ci Aga, że naprawdę moje dziecko to aniołek... Dzisiaj była u mnie znajoma ze swoim 3 letnim synkiem wychowywanym "bezstresowo". Przywalił matce w twarz, powiedział puknij się w czoło, rozpierduchę dookoła siebie robi, rozstroił mojemu dziecku gitarę, kota mało mi nie ubił... Ja bym krótko z takim ale każdy wychowuje jak chce.
Idę na kolację

-
Teraz poza mdłościami czuję się w miare tzn dochodzę do siebie bo zeszły tydzien przeleżałam i konałam
Od dwóch dni jestem już na chodzie 
A moje objawy? To zabawne
Bo to był cykl w ogóle bez leków a im bliżej było @ tym częściej mnie muliło, cycki mi nabrzmiały, kręciło mi się w głowie, spałam w dzień, kłuły mnie jajniki szczególnie jak wstawałam... Zawsze tak się czułam po Duphastonie a teraz nie bralam więc lampka się zapaliła
Męzu kupił test, dwa dni zbierałam się aż w końcu sie odważyłam no i dwa dni przed planowaną @ wyszła kreska i beta 73
ania181111 lubi tę wiadomość

-
Hejka;-)
U nas dzis napinania zwiazane z ruchami Malego...przynajmniej ja tak odczuwam..i oby tak bylo;-)
Nie wiem co jutro beda ze mna robic... czy cos beda...
Wczoraj skurcze byly...dostalam kroplowke z magnezem,dzis juz chyba lepiej;-)
Staramy sie trzymac i nigdzie nie puszczac...
W nocy dopadl mnie straszny lek o Malenstwo... nie moglam powstrzymac lez, przyjecia byly i glosno na korytarzu, nie moglam zasnac i dostalam relanium.
Jak reka odjal....
Miejmy nadzieje ze szyjka wiecej sie skracac nie bedzie i ze nie ma tam rozwarcia.
Wyniki badan ok, wymazy czyste- az dziwne
Czekamy na to, co przyniosa kolejne dni...Oby dobre wiadomosci.
Dzis mija 5 dzien lezenia
livia30, ania181111 lubią tę wiadomość
-
O jej ;-)super
zdrowka dla Ciebie i dzidzi :-* . Do mojego @ 3 dni teraz mam plamienie i modle się aby się nie rozkrecilo
i silne skurcze jak bym @już miała ... Robilam test ale obrzydliwa jedna kreska :'( buuuu :'(
livia30 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ło matko ... Współczuję rodzicom ....