Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej

oj widzę , że szpitale Wam zawładnęły
nie ważne, ważne, że wszystko jest i będzie dobrze ! Lena cudowna fasolinka
a ja mam prenatalne dokładnie za 2 tyg
- oj niech to prędzej leci 
witam też staraczki które powróciły i życzę szybkiego zafasolkowania
miłego dnia
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
tak brazowe plamienia swiadcza o niskim progesteronie
... Dziewczyny ja czekam ... Jeszcze 2 okropne dni do @ tak się boję że szok :'( brzuch boli jak na @ na szczescie albo i nie plamienie ustalo też właśnie miałam takie brazowe ale tylko 1 dzień i później takie biale z odrobina krwi ...
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Witam sie i ja...tez ze złym samopoczuciem

Nie spałam cała noc, czuje sie i wygladam jak zombie
cos mi sie dzieje dziwnego, nie wiem jak to nazwać medycznie mianowicie nie moze mi sie odbić
Czuje mega duzo powietrza w przełyku, w gardle jakby kula z powietrza i ni hu hu..nawet jak popije gazowanca to odbije mi sie tak z "wierzchu" a w środku nadal mam powietrze i jak oddycham to słysze takie bulgotanie i wszystko mi podpyływa do gardła, przełykam śline i wraca..i tak cała noc, do tego tak mnie w nocy gardło/przełyk zaczał piec od tego zatrzymanego tam powietrza...
masakra, co za noc....sto pozycji, spałam na górze poduszek, potem znów na samym przescieradle...nic nie pomagało...i teraz nadal to czuje..i za cholere sie nie odbije!
helppppp
-
ale humorki dzisiaj poniedziałkowe...
Monita daj znać po wizycie, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Monia zleci, zleci, tylko nam się czas zatrzymał
Ania musisz czekać, nie myśl o tym za dużo, zajmij się czymś
Rudasku ja tak miałam jak nażarłam się przed snem i od razu położyłam... pij wodę może w hurtowych ilościach?
ja też megaaaa niewyspana...
mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Wzdęcia nie bo hihihihpuszczam bąki
i brzuch miekki, normalny...
Zgaga też nie bardzo bo bez ciązy nie raz miewałam i to inne odczucie, chyba ze to inny rodzaj zgagi...
Agusia wode to ja pochłaniam własnie, na noc za bardzo nie chce pić duzo zeby nie obciazac nerek choc i tak wstaje z 2-3 razy i pije...
Nie wiem co to jest...ale to cos strasznego, nie zmruzyłam oka...
a zaraz sie zbieram do dentysty
-
mon!ta^ wrote:moze coca coli sie napij wiem, ze jest to niezdrowe i jest to sam cukier ale powinno sie odbic po tym
Coca-cole pije i dobije mi sie tak mam wrazenie ze to to powietrze co mam ze tak powiem u góry...a w całym przełyku nadal czuje jak powietrze mi lata wraz z oddychaniem i połykaniem...
idzie do góry, juz sie ciesze ze sie odbije i nic...wtedy musze przełknąć sline i ono wraca znów..i tak wkoło
Moj Mały na pęcherzu sobie impreze urzadził, zaraz sie posikam a za 10 min musze wyjść..czyli standard...matka na mieście a dziecko impreza na pęcherzu i stres zeby sie nie posikać...ehhhhhhhhh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH