Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:odcięli neta i dopiero włączyli

Livia ja to zawsze wącham wszystko
nieraz po zapachu decyduję 
Monita super beta
Monia Ty nawet nie wiesz jak ja bym chciała te początki przejść bezobjawowo ... gdybyś to przeszła jak ja, to byś nauczkę miała by głupich myśli nie mieć!
Lena na obchodzie mów lekarzowi o bólach, bo pielęgniarki niewiele mogą zrobić bez zdania lekarza, wiem co mówię- trochę się należałam
ale już jest lepiej?
Marta a jesteś pewna że po 3 miesiącach muszą przedłużyć umowę jak to jest okres próbny? Doczytaj, bo ja kurcze nie jestem pewna
no i zależy jakie masz szefostwo czy się nie wkurzą i już nie będziesz miała do czego wracać po macierzyńskim...bo tacy też są...
Mizzy dawaj nam tu foty zakupów!!
Groszku mam nadzieję,że odpoczywasz ?
Rudasku i jak się czujesz?
ciekawe jak tam Złota? Odpoczywasz kochana? Daj nam znać
Potforku a co u Ciebie?
powiem Wam,że faceci są strasznie nieporadni w domu
teść został w domu sam do świąt a my tu dzisiaj jeszcze jesteśmy i masakra
teściowa sto razy do sklepów lata, sprząta, zajmuje się wnukami, robi obiady z deserami i jeszcze pamięta o wszystkich urodzinach,imieninach, wizytach lekarzy i zajęcia dodatkowych dzieciaków a teść tylko wyszedł z psem i ma o 14 iść po dzieci i już się gubi, bo nie wie co z obiadem, nie zdązy ziemniaków obrać, a gdzie jest mięso dla nich zamrożone? Masakra! 
ciekawe jaki mój się okaże jak zostanie sam z małą i trzeba będzie obiadek robić, karmić, uspać, spacerek itp
doczytałam właśnie na stronie prawnej, na której wypowiada się prawnik i w kodeksie pracy też jest tak napisane :)poza tym ja nie mam na okres próbny umowy tylko na czas określony a to różnica
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 13:22
-
niecierpliwa urodziła!! jej wiadomość na grudniówkach:
Dziś o 6:10 przyszedł na świat Konradek, 55cm i 3480g, owinął się 2 razy pępowiną dlatego w Apgarze miał 9pkt.
poród SN trwał 4h.
Sury, Anutka, livia30, Groszek lubią tę wiadomość
-
Sury wrote:doczytałam właśnie na stronie prawnej, na której wypowiada się prawnik i w kodeksie pracy też jest tak napisane :)poza tym ja nie mam na okres próbny umowy tylko na czas określony a to różnica

no to dobrze, lepiej sprawdzić żeby się samemu nie wkopać
Sury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agusia ja w dzien oki
nie mam zadnych dolegliwości..własnie pije kawe i juz po niej mi sie odbiło...najgorzej jest na wieczór i w nocy w pozycji leżacej, no za ciula mi sie nie odbije....
tylko po gazowancu ale to tak na odczep, nie tak zdrowo jak to mowia, i mnie meczy....powiem Wam szczerze ze jeszcze funkcnuje ale pewnie zaraz padne spać
byłam u dentysty, kolejne dwa ząbki zrobione, 18go kolejna wizyta 
zupa ogórkowa sie gotuje i pranie sie pierze
oczywiscie wstapiłam na lumpka i kupiłam małemu 4 koszulki, tzn dwie i jeden sweterek i bluze z takiego jakby pluszu/ polarka czy cosik
no i sobie bluze dresową, taka dłuższa do leginsów
a w ogóle to leginsy musze zakupić, ze dwie pary!
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki,co tam u Was słychać.Nie nadrobię już tych poprzednich stron bo i tak nie złapie wątku

Wstawie zaraz lepszej jakości zdjęcia wózka.Jestem bardzo zadowolona z jego kupna,lekki,zwinny czego chcieć więcej
Do wózka jest materacyk z podusią,podkłady z jednej str bawełniane a z drugiej ceratkowe żeby nic nie przemakało
Sury lubi tę wiadomość
-
Etam nie szaleje Agusia....jak mi sie cos spodoba to kupuje, tym bardziej w lumpku po 2 zł

liczyłam ubranka i niestety mam bardzo mało na 62
wiec cos dokupie ale to po wypłacie, bo gdyby sie trafił Mały duzy to bede miec problem:) a poki mam czas to cos zamowie bo jak zostawie na "po urodzeniu" to zgine w tych obowiazkach itd jak ciotka w czechach:) wiec kupie u Krzysia Jarzny ze dwa komplety na 62
-
nick nieaktualny
-
ja to tylko w leginsach, dżinsów nie noszę, no ale zwykłe mnie cisną i na mój brzuchol tylko te ciążowe z h&m

Rudasku ja na tą pakę czekam i będę liczyć co brakuje i wtedy będę dokupować
56 i 62 na bank potrzebne by mieć 
Madzia ile za wózek dałaś?
Marta dobrze,że apetyt masz i coś jesz
-
nick nieaktualnyapetyt mam koński ale cały czas czuję mdłości, żołądek ściśnięty i wszystko co zjem albo wypiję mam na wysokości migdałków
ale z drugiej strony ciągle mi burczy w brzuchu z głodu
a na fast foody to mam apetyt wręcz nie do opisania, chociaż staram się nie jeść bo to nie zdrowe, ale raz na jakiś czas muszę po prostu
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Zus nie patrzy na umowe, chorobowe jest playne po 33 dniach. Ocxywiscie zrobisz jak bedziesz chciala, ale zeby nie bylo pizniej placzu

ale przez pierwszy miesiąc chorobowe płaci mi zakład pracy a nie zus! skąd ten pomysł, że od razu zus? -
Wreszcieprzedszkolanka:) wrote:niecierpliwa urodziła!! jej wiadomość na grudniówkach:
Dziś o 6:10 przyszedł na świat Konradek, 55cm i 3480g, owinął się 2 razy pępowiną dlatego w Apgarze miał 9pkt.
poród SN trwał 4h.
szybki porod 
Mi zostalo 50 dni...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH