SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula jaka Ty ślicznotka :) ja daję przez zapodaj.net :)

Madziulka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    ale ja w ogóle nie rozumiem co Tobie do tego???? napisałam o tym L4 luźno a nie żebyś mi na siłę próbowała coś udowodnić... :P
    Hahaha nie spinaj sie tak bo dziecku zaszkodzisz :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no chyba kupie kilka ciuszków od niego :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    ale ja w ogóle nie rozumiem co Tobie do tego???? napisałam o tym L4 luźno a nie żebyś mi na siłę próbowała coś udowodnić... :P

Proszę sie nie klócic...
    Sury wyluzuj, bo powiesz jedno słowo za duzo tak jak kiedyś co znikłaś i znów bedzie kwas....
    Anutka chce pomoc, nie musisz jej słuchać..skoro masz babki mądrzejsze w kadrach no to tak zrób, idzi po 30 dniach i juz..tylko tak jak dziewczyny pisza, zeby nie bylo płaczu, bo przy dziecku kazdy grosz sie liczy!
    Ja juz swoje zdanie wyraziłam na temat Twojej pracy...gdybym ja pracowała w urzedzie, na cieplej posadce to chyba bym poszła na L4 w 9 tym m-cu! Pracowałam kiedys w takich miejscach i wiem jak jest..zyc nie umierac! ale CIebie nikt nie zmusza, zrobisz co zechcesz!

a na ten moment spokoj! :):)

XxMoniaXx, Anutka, livia30, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Proszę sie nie klócic...
    Sury wyluzuj, bo powiesz jedno słowo za duzo tak jak kiedyś co znikłaś i znów bedzie kwas....
    Anutka chce pomoc, nie musisz jej słuchać..skoro masz babki mądrzejsze w kadrach no to tak zrób, idzi po 30 dniach i juz..tylko tak jak dziewczyny pisza, zeby nie bylo płaczu, bo przy dziecku kazdy grosz sie liczy!
    Ja juz swoje zdanie wyraziłam na temat Twojej pracy...gdybym ja pracowała w urzedzie, na cieplej posadce to chyba bym poszła na L4 w 9 tym m-cu! Pracowałam kiedys w takich miejscach i wiem jak jest..zyc nie umierac! ale CIebie nikt nie zmusza, zrobisz co zechcesz!

Rudasek na prezydenta :-) :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no chyba kupie kilka ciuszków od niego :)

Krzysiu Jerzyna jest the best :)
    tez zamowie u Niego cosik :) ale po wypłacie:) hahahha :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i spór rozstrzygnięty :)

Anutka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Rudasek na prezydenta :-) :-)

a jak :):)
    bedziecie głosować ??:):):)
    hihihihihi

podniose Wam pensje i wszystkie zatrudnie w budzetówkach, co byście miały 13tki, premie, non stop podwyżki itd :):) a co....wolno mi bedzie:)

ania181111, przedszkolanka:), Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Proszę sie nie klócic...

Jeju jaka tu napieta atmosfera ;-). Nie stresowac się dziewczyny :-P

Anutka lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamówię ciuszki później u niego i te butelke z aventa :) a wy termometr kupujecie do kąpieli bo nie wiem czy to nie jest zbyteczne ? :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja właśnie w pracy masakra zaraz spadne z krzeselka tak mi się spać chce :-\ plamienie ustało :-D

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kobietki już wstawiam zdjęcia :) przepraszam za opóźnienie ale zajechałam się w akcji... nie ma teściowej w domu bo opiekuje sie wnuczkiem ponad 100km stąd ;/
    więc chciałam i obiad zrobić itp..
    jeszcze wczoraj porządkowałam i licho sie czułam.. ledwo głowę podnosiłam od poduszki.. coś mi podróże nie służą :(

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Anutka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    a jak :):)
    bedziecie głosować ??:):):)
    hihihihihi

podniose Wam pensje i wszystkie zatrudnie w budzetówkach, co byście miały 13tki, premie, non stop podwyżki itd :):) a co....wolno mi bedzie:)
    Ja bym chciala do gornictwa zeby miec 14 stki, zyski, barburki i te inne :-). Da rade ??

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    zamówię ciuszki później u niego i te butelke z aventa :) a wy termometr kupujecie do kąpieli bo nie wiem czy to nie jest zbyteczne ? :)
    Ja mam do czolka, uszka, wody i pokatmu w jednym. Microfile chyba modec 107 cxy 109, nie pamietam :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Ja bym chciala do gornictwa zeby miec 14 stki, zyski, barburki i te inne :-). Da rade ??

Pewnie, ze da :):)

Mizzi czekamy :)

Anutka lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Rudasku a bez pracy dasz mi macierzyński, wychowawczy i pensję na 5 tysi w przedszkolu? :D
    bo jeszcze bym Ci męża poleciła, na podwyżkę, awans i tacierzyński płatny oczywiście :D
    aa no i jeszcze rodziców bo u nich też dziadostwo w pracy :P

a poważnie, to jak mówię, nie ma co się spinać bo to bez sensu, Anutka fajnie że doradziłaś, zawsze przecież masz wiedzę jakąś skoro tam pracowałaś a Marta skoro pytałaś to nie ma problemu bo wiesz co i jak i the end sprawy :) szkoda naszych dzieci denerwować :)

jeszcze 2 h i zobaczę naszą kruszynkę <3 <3 <3 <3 <3

Anutka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

ja mam tomme tippe dwie :)
    ja termometr kupiłam, bo jednak będę na początku się stresować czy woda odpowiednia :)

Mizzy <3 czekamy!

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    haha Rudasku a bez pracy dasz mi macierzyński, wychowawczy i pensję na 5 tysi w przedszkolu? :D
    bo jeszcze bym Ci męża poleciła, na podwyżkę, awans i tacierzyński płatny oczywiście :D

a poważnie, to jak mówię, nie ma co się spinać bo to bez sensu, Anutka fajnie że doradziłaś, zawsze przecież masz wiedzę jakąś skoro tam pracowałaś a Marta skoro pytałaś to nie ma problemu bo wiesz co i jak i the end sprawy :) szkoda naszych dzieci denerwować :)

Agusia....zrobie taki socjal itd ze sie zdziwisz :) hahahah

Ja wizyta dopiero za 1,5 tyg :) ehhhh :)

a moj Maly to ma ADHD i jeszcze bedzie pewnie organistą :) tak wczoraj w kosciele dawał czadu ze sama sie smiałam, choć nie powiem bo zaczynaja mnie boleć jego kopniaki :)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:

Chcialam tylko pomoc, bo jak zabraknie te 3 dni to dziewcxuna zostanie bez pieniedzy, pracy, bo umowy nikt nie przedluzy, swiadczrnia z zus, nic nie bedzie miala a bedzie w ciazy. Ale dobrze napisala, ze to nie moja sprawa...

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zimno dzisiaj :O wróciłam z zakupów brrr aż mi nos zamarzł, tyłek ciepły bo podgrzewałam sobie siedzenia w aucie :D

Niecierpliwa w końcu się doczekała :D 4 godzinki tylko? Ja nie wiem jak to możliwe kurcze no, też tak krótko bym chciała :D

Sury Ty się nie spinaj, Anutka chce Ci pomóc - wiesz lepiej to rób jak uważasz.

Musze pranie wstawić, mam lenia :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1679 1680 1681 1682 1683 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ