X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula jaka Ty ślicznotka :) ja daję przez zapodaj.net :)

Madziulka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    ale ja w ogóle nie rozumiem co Tobie do tego???? napisałam o tym L4 luźno a nie żebyś mi na siłę próbowała coś udowodnić... :P
    Hahaha nie spinaj sie tak bo dziecku zaszkodzisz :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no chyba kupie kilka ciuszków od niego :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    ale ja w ogóle nie rozumiem co Tobie do tego???? napisałam o tym L4 luźno a nie żebyś mi na siłę próbowała coś udowodnić... :P

Proszę sie nie klócic...
    Sury wyluzuj, bo powiesz jedno słowo za duzo tak jak kiedyś co znikłaś i znów bedzie kwas....
    Anutka chce pomoc, nie musisz jej słuchać..skoro masz babki mądrzejsze w kadrach no to tak zrób, idzi po 30 dniach i juz..tylko tak jak dziewczyny pisza, zeby nie bylo płaczu, bo przy dziecku kazdy grosz sie liczy!
    Ja juz swoje zdanie wyraziłam na temat Twojej pracy...gdybym ja pracowała w urzedzie, na cieplej posadce to chyba bym poszła na L4 w 9 tym m-cu! Pracowałam kiedys w takich miejscach i wiem jak jest..zyc nie umierac! ale CIebie nikt nie zmusza, zrobisz co zechcesz!

a na ten moment spokoj! :):)

XxMoniaXx, Anutka, livia30, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Proszę sie nie klócic...
    Sury wyluzuj, bo powiesz jedno słowo za duzo tak jak kiedyś co znikłaś i znów bedzie kwas....
    Anutka chce pomoc, nie musisz jej słuchać..skoro masz babki mądrzejsze w kadrach no to tak zrób, idzi po 30 dniach i juz..tylko tak jak dziewczyny pisza, zeby nie bylo płaczu, bo przy dziecku kazdy grosz sie liczy!
    Ja juz swoje zdanie wyraziłam na temat Twojej pracy...gdybym ja pracowała w urzedzie, na cieplej posadce to chyba bym poszła na L4 w 9 tym m-cu! Pracowałam kiedys w takich miejscach i wiem jak jest..zyc nie umierac! ale CIebie nikt nie zmusza, zrobisz co zechcesz!

Rudasek na prezydenta :-) :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no chyba kupie kilka ciuszków od niego :)

Krzysiu Jerzyna jest the best :)
    tez zamowie u Niego cosik :) ale po wypłacie:) hahahha :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i spór rozstrzygnięty :)

Anutka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Rudasek na prezydenta :-) :-)

a jak :):)
    bedziecie głosować ??:):):)
    hihihihihi

podniose Wam pensje i wszystkie zatrudnie w budzetówkach, co byście miały 13tki, premie, non stop podwyżki itd :):) a co....wolno mi bedzie:)

ania181111, przedszkolanka:), Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Proszę sie nie klócic...

Jeju jaka tu napieta atmosfera ;-). Nie stresowac się dziewczyny :-P

Anutka lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamówię ciuszki później u niego i te butelke z aventa :) a wy termometr kupujecie do kąpieli bo nie wiem czy to nie jest zbyteczne ? :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja właśnie w pracy masakra zaraz spadne z krzeselka tak mi się spać chce :-\ plamienie ustało :-D

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kobietki już wstawiam zdjęcia :) przepraszam za opóźnienie ale zajechałam się w akcji... nie ma teściowej w domu bo opiekuje sie wnuczkiem ponad 100km stąd ;/
    więc chciałam i obiad zrobić itp..
    jeszcze wczoraj porządkowałam i licho sie czułam.. ledwo głowę podnosiłam od poduszki.. coś mi podróże nie służą :(

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Anutka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    a jak :):)
    bedziecie głosować ??:):):)
    hihihihihi

podniose Wam pensje i wszystkie zatrudnie w budzetówkach, co byście miały 13tki, premie, non stop podwyżki itd :):) a co....wolno mi bedzie:)
    Ja bym chciala do gornictwa zeby miec 14 stki, zyski, barburki i te inne :-). Da rade ??

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    zamówię ciuszki później u niego i te butelke z aventa :) a wy termometr kupujecie do kąpieli bo nie wiem czy to nie jest zbyteczne ? :)
    Ja mam do czolka, uszka, wody i pokatmu w jednym. Microfile chyba modec 107 cxy 109, nie pamietam :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Ja bym chciala do gornictwa zeby miec 14 stki, zyski, barburki i te inne :-). Da rade ??

Pewnie, ze da :):)

Mizzi czekamy :)

Anutka lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Rudasku a bez pracy dasz mi macierzyński, wychowawczy i pensję na 5 tysi w przedszkolu? :D
    bo jeszcze bym Ci męża poleciła, na podwyżkę, awans i tacierzyński płatny oczywiście :D
    aa no i jeszcze rodziców bo u nich też dziadostwo w pracy :P

a poważnie, to jak mówię, nie ma co się spinać bo to bez sensu, Anutka fajnie że doradziłaś, zawsze przecież masz wiedzę jakąś skoro tam pracowałaś a Marta skoro pytałaś to nie ma problemu bo wiesz co i jak i the end sprawy :) szkoda naszych dzieci denerwować :)

jeszcze 2 h i zobaczę naszą kruszynkę <3 <3 <3 <3 <3

Anutka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

ja mam tomme tippe dwie :)
    ja termometr kupiłam, bo jednak będę na początku się stresować czy woda odpowiednia :)

Mizzy <3 czekamy!

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    haha Rudasku a bez pracy dasz mi macierzyński, wychowawczy i pensję na 5 tysi w przedszkolu? :D
    bo jeszcze bym Ci męża poleciła, na podwyżkę, awans i tacierzyński płatny oczywiście :D

a poważnie, to jak mówię, nie ma co się spinać bo to bez sensu, Anutka fajnie że doradziłaś, zawsze przecież masz wiedzę jakąś skoro tam pracowałaś a Marta skoro pytałaś to nie ma problemu bo wiesz co i jak i the end sprawy :) szkoda naszych dzieci denerwować :)

Agusia....zrobie taki socjal itd ze sie zdziwisz :) hahahah

Ja wizyta dopiero za 1,5 tyg :) ehhhh :)

a moj Maly to ma ADHD i jeszcze bedzie pewnie organistą :) tak wczoraj w kosciele dawał czadu ze sama sie smiałam, choć nie powiem bo zaczynaja mnie boleć jego kopniaki :)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:

Chcialam tylko pomoc, bo jak zabraknie te 3 dni to dziewcxuna zostanie bez pieniedzy, pracy, bo umowy nikt nie przedluzy, swiadczrnia z zus, nic nie bedzie miala a bedzie w ciazy. Ale dobrze napisala, ze to nie moja sprawa...

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zimno dzisiaj :O wróciłam z zakupów brrr aż mi nos zamarzł, tyłek ciepły bo podgrzewałam sobie siedzenia w aucie :D

Niecierpliwa w końcu się doczekała :D 4 godzinki tylko? Ja nie wiem jak to możliwe kurcze no, też tak krótko bym chciała :D

Sury Ty się nie spinaj, Anutka chce Ci pomóc - wiesz lepiej to rób jak uważasz.

Musze pranie wstawić, mam lenia :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1679 1680 1681 1682 1683 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ