Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Sury wrote:ale ja w ogóle nie rozumiem co Tobie do tego???? napisałam o tym L4 luźno a nie żebyś mi na siłę próbowała coś udowodnić...

Proszę sie nie klócic...
Sury wyluzuj, bo powiesz jedno słowo za duzo tak jak kiedyś co znikłaś i znów bedzie kwas....
Anutka chce pomoc, nie musisz jej słuchać..skoro masz babki mądrzejsze w kadrach no to tak zrób, idzi po 30 dniach i juz..tylko tak jak dziewczyny pisza, zeby nie bylo płaczu, bo przy dziecku kazdy grosz sie liczy!
Ja juz swoje zdanie wyraziłam na temat Twojej pracy...gdybym ja pracowała w urzedzie, na cieplej posadce to chyba bym poszła na L4 w 9 tym m-cu! Pracowałam kiedys w takich miejscach i wiem jak jest..zyc nie umierac! ale CIebie nikt nie zmusza, zrobisz co zechcesz!
a na ten moment spokoj!
XxMoniaXx, Anutka, livia30, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Rudasek na prezydentaRudasek wrote:Proszę sie nie klócic...
Sury wyluzuj, bo powiesz jedno słowo za duzo tak jak kiedyś co znikłaś i znów bedzie kwas....
Anutka chce pomoc, nie musisz jej słuchać..skoro masz babki mądrzejsze w kadrach no to tak zrób, idzi po 30 dniach i juz..tylko tak jak dziewczyny pisza, zeby nie bylo płaczu, bo przy dziecku kazdy grosz sie liczy!
Ja juz swoje zdanie wyraziłam na temat Twojej pracy...gdybym ja pracowała w urzedzie, na cieplej posadce to chyba bym poszła na L4 w 9 tym m-cu! Pracowałam kiedys w takich miejscach i wiem jak jest..zyc nie umierac! ale CIebie nikt nie zmusza, zrobisz co zechcesz!
a na ten moment spokoj!

-
Anutka wrote:Rudasek na prezydenta

a jak

bedziecie głosować ??

hihihihihi
podniose Wam pensje i wszystkie zatrudnie w budzetówkach, co byście miały 13tki, premie, non stop podwyżki itd
a co....wolno mi bedzie:)
ania181111, przedszkolanka:), Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Jeju jaka tu napieta atmosferaRudasek wrote:Proszę sie nie klócic...
a na ten moment spokoj!

. Nie stresowac się dziewczyny
Anutka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
hejka kobietki już wstawiam zdjęcia
przepraszam za opóźnienie ale zajechałam się w akcji... nie ma teściowej w domu bo opiekuje sie wnuczkiem ponad 100km stąd ;/
więc chciałam i obiad zrobić itp..
jeszcze wczoraj porządkowałam i licho sie czułam.. ledwo głowę podnosiłam od poduszki.. coś mi podróże nie służą
-
Ja bym chciala do gornictwa zeby miec 14 stki, zyski, barburki i te inneRudasek wrote:a jak

bedziecie głosować ??

hihihihihi
podniose Wam pensje i wszystkie zatrudnie w budzetówkach, co byście miały 13tki, premie, non stop podwyżki itd
a co....wolno mi bedzie:)
. Da rade ??
-
haha Rudasku a bez pracy dasz mi macierzyński, wychowawczy i pensję na 5 tysi w przedszkolu?

bo jeszcze bym Ci męża poleciła, na podwyżkę, awans i tacierzyński płatny oczywiście
aa no i jeszcze rodziców bo u nich też dziadostwo w pracy
a poważnie, to jak mówię, nie ma co się spinać bo to bez sensu, Anutka fajnie że doradziłaś, zawsze przecież masz wiedzę jakąś skoro tam pracowałaś a Marta skoro pytałaś to nie ma problemu bo wiesz co i jak i the end sprawy
szkoda naszych dzieci denerwować 
jeszcze 2 h i zobaczę naszą kruszynkę
Anutka lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:zamówię ciuszki później u niego i te butelke z aventa
a wy termometr kupujecie do kąpieli bo nie wiem czy to nie jest zbyteczne ? 
ja mam tomme tippe dwie
ja termometr kupiłam, bo jednak będę na początku się stresować czy woda odpowiednia
Mizzy
czekamy!
-
przedszkolanka:) wrote:haha Rudasku a bez pracy dasz mi macierzyński, wychowawczy i pensję na 5 tysi w przedszkolu?

bo jeszcze bym Ci męża poleciła, na podwyżkę, awans i tacierzyński płatny oczywiście
a poważnie, to jak mówię, nie ma co się spinać bo to bez sensu, Anutka fajnie że doradziłaś, zawsze przecież masz wiedzę jakąś skoro tam pracowałaś a Marta skoro pytałaś to nie ma problemu bo wiesz co i jak i the end sprawy

Agusia....zrobie taki socjal itd ze sie zdziwisz
hahahah
Ja wizyta dopiero za 1,5 tyg
ehhhh 
a moj Maly to ma ADHD i jeszcze bedzie pewnie organistą
tak wczoraj w kosciele dawał czadu ze sama sie smiałam, choć nie powiem bo zaczynaja mnie boleć jego kopniaki
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Chcialam tylko pomoc, bo jak zabraknie te 3 dni to dziewcxuna zostanie bez pieniedzy, pracy, bo umowy nikt nie przedluzy, swiadczrnia z zus, nic nie bedzie miala a bedzie w ciazy. Ale dobrze napisala, ze to nie moja sprawa...przedszkolanka:) wrote:haha Rudasku a bez pracy dasz mi macierzyński, wychowawczy i pensję na 5 tysi w przedszkolu?

-
Ale zimno dzisiaj
wróciłam z zakupów brrr aż mi nos zamarzł, tyłek ciepły bo podgrzewałam sobie siedzenia w aucie 
Niecierpliwa w końcu się doczekała
4 godzinki tylko? Ja nie wiem jak to możliwe kurcze no, też tak krótko bym chciała 
Sury Ty się nie spinaj, Anutka chce Ci pomóc - wiesz lepiej to rób jak uważasz.
Musze pranie wstawić, mam lenia

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH