Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
fast foody w ciąży- coś w tym jest, bo dużo dziewczyn ma na to ochotę

Madziulka no to cena przystępna a naprawdę jest ładny
Monia ja co do wózków to jeszcze zielona, nic nie wiem
a niecierpliwa tak z nienacka i szybko- też bym tak chciała
-
Prawo do platnego chorobowego nabywasz po 33 dniach pracy, jakbys piszla po 14, 20 czy 30 dniach pracy to ci nikt nie zaplaci, no dziewczyno, pracowalam w kadrachSury wrote:ale przez pierwszy miesiąc chorobowe płaci mi zakład pracy a nie zus! skąd ten pomysł, że od razu zus?
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Prawo do platnego chorobowego nabywasz po 33 dniach pracy, jakbys piszla po 14, 20 czy 30 dniach pracy to ci nikt nie zaplaci, no dziewczyno, pracowalam w kadrach
a ja dziś rozmawiałam z moją kadrową! może po prostu coś się zmieniło odkąd tam pracowałaś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja będę i tak pracowała o 2 tygodnie dłużej bo teraz wizytę mam 18.12 to za szybko na L4 a później mam 16.01 wizytę i wtedy wezmę zwolnienieXxMoniaXx wrote:ja bym chyba popracowała te 3 dni dłużej niż potem miała mieć cyrki

a i tak mam już bardziej ruchome godziny pracy jak się bardzo źle czuję mogę wyjść
-
nick nieaktualny
-
Monia i bardzo dobra jakość
ciuszki, butelki, termometr, pełno u niego tego brałam i jestem zadowolona- zresztą i Rudasek i Groszek też tu zamawiają albo już zamawiały 
dziewczyny wyluzujcie, ja też jestem z tych "ostrożniejszych" no ale jak Marta sprawdziła to widocznie tak jest
a gdyby tak nie było jednak no to wtedy nie Wy za to odpowiadacie więc luz 
tak z ciekawości się zapytałam jeszcze gdzie indziej- ja zielona w tych sprawach- i zobaczę co odpiszą bo sama jestem dla siebie ciekawa, bo przyda mi się przy drugim bąblu
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH