odcięli neta i dopiero włączyli
Livia ja to zawsze wącham wszystko

nieraz po zapachu decyduję
Monita super beta
Monia Ty nawet nie wiesz jak ja bym chciała te początki przejść bezobjawowo ... gdybyś to przeszła jak ja, to byś nauczkę miała by głupich myśli nie mieć!
Lena na obchodzie mów lekarzowi o bólach, bo pielęgniarki niewiele mogą zrobić bez zdania lekarza, wiem co mówię- trochę się należałam

ale już jest lepiej?
Marta a jesteś pewna że po 3 miesiącach muszą przedłużyć umowę jak to jest okres próbny? Doczytaj, bo ja kurcze nie jestem pewna

no i zależy jakie masz szefostwo czy się nie wkurzą i już nie będziesz miała do czego wracać po macierzyńskim...bo tacy też są...
Mizzy dawaj nam tu foty zakupów!!
Groszku mam nadzieję,że odpoczywasz ?

Rudasku i jak się czujesz?
ciekawe jak tam Złota? Odpoczywasz kochana? Daj nam znać

Potforku a co u Ciebie?
powiem Wam,że faceci są strasznie nieporadni w domu

teść został w domu sam do świąt a my tu dzisiaj jeszcze jesteśmy i masakra

teściowa sto razy do sklepów lata, sprząta, zajmuje się wnukami, robi obiady z deserami i jeszcze pamięta o wszystkich urodzinach,imieninach, wizytach lekarzy i zajęcia dodatkowych dzieciaków a teść tylko wyszedł z psem i ma o 14 iść po dzieci i już się gubi, bo nie wie co z obiadem, nie zdązy ziemniaków obrać, a gdzie jest mięso dla nich zamrożone? Masakra!

ciekawe jaki mój się okaże jak zostanie sam z małą i trzeba będzie obiadek robić, karmić, uspać, spacerek itp