Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszku szyjka na pewno jest taka jaka powinna i wszystko jest ok

ja po swoich skurczach jutro mam wizytę i też oczywiście dopytam co i jak no i o szyjkę, więc jutro jestem z Tobą myślami :* odpoczywaj tam ile wlezie,może niech jakąś fajna książkę Ci mąż przyniesie to się zajmiesz czymś?
-
nick nieaktualnyDziewczyny cholernie się boję ..
Złapał Mnie ostry ból po lewej stronie - tak jak wtedy ..
Wzięłam dwie nospy i jeden apap extra, plamień nie ma żadnych szyjka wysoko ..
Ze strachu rzygać Mi się chce - to nie może przecież tak się skończyć, nie tym razem !!
-
Lena87, nie wiem jak kochana "było wtedy", ale wierzę głęboko, że to nic :*
Weź głęboki oddech i myśl pozytywnie
Wspieram wirtualnie, choć tylę mogę zrobić na odległość ! :*Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny
-
Lenka jak tam? Całą noc o Tobie myślałam tzn spałam ale jak się budziłam to od razu myślałam co u Ciebie. Daj szybko znać bo się martwimy...
Sury przed wstaniem z łóżka zjedz chleb z masłem i napij się herbaty z imbirem (ja sobie szykuję wieczorem) od trzech dni jest o niebo lepiej niż było.

-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Dziewczyny cholernie się boję ..
Złapał Mnie ostry ból po lewej stronie - tak jak wtedy ..
Wzięłam dwie nospy i jeden apap extra, plamień nie ma żadnych szyjka wysoko ..
Ze strachu rzygać Mi się chce - to nie może przecież tak się skończyć, nie tym razem !!
Lenka jak się czujesz???? Minęły bóle? -
nick nieaktualnylivia30 wrote:Lenka jak tam? Całą noc o Tobie myślałam tzn spałam ale jak się budziłam to od razu myślałam co u Ciebie. Daj szybko znać bo się martwimy...
Sury przed wstaniem z łóżka zjedz chleb z masłem i napij się herbaty z imbirem (ja sobie szykuję wieczorem) od trzech dni jest o niebo lepiej niż było.
będę musiała spróbować tylko że póki co na widok chleba mnie mdli hahaha
ło matko masakra
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Witam się ze szpitala, wczorajsze bóle lekko ustąpiły, ale budziłam się co chwilę ze strachem w oczach,
Po 3 przebudziłam się i nie mogłam już zasnąć po 5 stwierdziłam że pojadę skontrolować czy wszystko w porządku ..
Auto odmówiło Mi posłuszeństwa akumulator się rozładował
a mąż 15 minut wcześniej pojechał do pracy ..
Więc obudziłam sąsiadów i musiałam się przyznać ..
Z Nami jak na razie wszystko w porządku ..
Widziałam bijące
ale nie słyszałam ..
Według USG to 5w6d , ale powiedział że mam się niczym nie martwić ..
Zostaję tu około 5 dni jak będzie wszystko w porządku ..
Pozdrawiam -
Dzień dobry

Ja też nie mogłam spać,dopiero o 5 zasnełam...a teraz padam...muszę dzisiaj za prezentami popatrzeć i w końcu długo wyczekiwana wizyta!
Lenko dobrze,że pojechałaś i jest wszystko dobrze
młodsze ciąże prawie zawsze sa na poczatku,tu o mm się rozchodzi i można źle zmierzyć poza tym to inny sprzęt też
teraz spokojnie wypoczywaj,na pewno dali Ci luteine albo dupka :*
Livia cieszę się,że imbir pomaga
u mnie mięta lepiej wchodziła :p
Marta do świąt to nie wiem,ale powinno być może lżej? Szkoda takich pyszności :p
Ja zaczęłam mdłości od 26 czerwca to dopiero 9 sierpnia zjadłam normalnie hamburgera z grilla ale mdliło do końca miesiąca :o
Miłego dnia dziewczynki i po cichu prosze o kciuki za wizyte i Pole
livia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH