Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
O a jednak?
To myślę, że spokojnie temat wózka możecie po świętach poruszać 
Ale mi się koty uwaliły na łóżku, miejsce mi zabrały!
Pytałam dzisiaj lekarkę o toxo i koty to powiedziała, żeby nie siać paniki i nie pozbywać się kotów (w życiu tego bym nie zrobiła!) i mimo, że sa wychodzące to po prostu trzymac się z dala od kuwety. Poza tym skoro przez tyle lat sie od nich nie zarazilam to raczej sa zdrowe. No a jakie mają byc jak to moje dzieci prawie i dbam o nie straszliwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 19:51
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

-
wiesz co, z tym wózkiem to podejrzana sprawa...mama była wczoraj "coś załatwiać"bo była umówiona już telefonicznie i to tam gdzie są wózki...oczywiście nie wierzę że kupują ale zgłupiałam bo nic nie chciała powiedzieć a teściowa tylko przygadywała coś

a z kotami to ciocia też normalnie miała, tylko kuweta wiadomo
-
Witam.. to nasz 1 cykl, lecz oceniam go na nieduany gdyz mam prg wynik 1, bezouwalcyjne cykle.. i problemy z tsh ok 3 , ale postanowilismy sprobować, lekarz w nast cyklu zapisał mi Clo.. 1ego dnia miesiaca powininen byc okres, ale nie czuje obrzmiałych piersi, ani nic, badam szyjke macicy i jednego dnia jest otwarta , jednego dnia zamknieta nisko raz wysoko, nic nie rozumiem, chyba daje sobie zbyt wiele nadziei poki co nastawiam sie na okres, ale zaczynam sie martwic czy go w ogole dostane, mam straszne bole podbrzusza inne troche niz zwykle, a piersi cała reszta nic..
czekam,czekam -
Triszka witaj, życzę owocnych starań

Przedszkolanka może dostaniecie pod choinkę kartę podarunkową na wózek
Ja też już przysnęłam przed tv, więc zaraz chyba pójdę się położyć spać. Także w razie co to do jutra dziewczyny i kolorowych snów
Julia 07.2015 🩷
Laura 03.2019 🩷 -
nick nieaktualny
-
kochane jest juz prawie 29.11 .. nigdy nie mierzyłam temperatury, ale teraz coś mnie podkusiło i zmierzyłam wyszło 37,5 dziwne bo za dzien dwa powinna być miesiączka ale wszędzie czytam ze temperatura powinna mi spadać, w sumie nie moge niczego rokować po 1 pomiarze. Ale brzuch bardzo boli.. chyba chce zrobić możliwe z niemożliwego. Boje się o moją psychike
czekam,czekam -
Hej witajcie;-)
Triszka witam;-) temperature proponuje mierzyc rano po nocnym spoczynku....bo taka po calodniowej gonitwie jest niemiarodajna. No i pomiar co dzienny, bo nie wiadomo jakie tempkinw innych dniach byly.
U nas raz lepiej, raz gorzej. Kroplowki zeszly.. teraz doustnie tylko magnez no i czekamy czy sie to wyhamuje...lezenie bankowe
W czwartek wieczorem mialam dola i wczoraj tez;-( przeryczalam cale dnie....
Poprosilam o relanium bo sama ze soba nie moglam sobie poradzic:-(
Ale juz lepiej.. psychicznie.
Kurde, musimy dotrwac, musze byc silna dla mojego Skarba bo on to czuje i sie denerwuje strasznie....
Chyba sama tym stresem te napinania brzucha sobie wyzwalam, dlatego staram sie jak najwiecej lezec, odpoczywac i spac...
No co, bylam aktywna cale 30 tygodni to teraz bede musiala lezec...;-/
Mam nadzieje ze moze wyjde za tydzien stad:-O
O ile bedzie dobrze....
Jeszcze przez glowe mi przeszla mysl- Swieta w szpitalu ;-O
Oby nieeee..... -
Hejka
Sprawdzcie sobie tescik dzieki niemu mozecie sobie przyblizyc ile maluszkow bedziecie mialy
Ja już sprawdziłam i jak narazie pokrywa się wszystko z rzeczywistością no i pytania nie są zbyt trudne tinyurl.com/753129589
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 08:52
-
Triszka żeby temperatura była miarodajna to musisz ją mierzyć codziennie, zaraz po przebudzeniu i o stałej porze. Staraj się nie nakręcać tym jednym wynikiem, zwłaszcza, jeśli nie mierzyłaś temperatury z samego rana. Aczkolwiek trzymam mocno kciuki żeby @ sobie wzięła długi urlop

Groszku postaraj się nie denerwować. Leż, śpij, jakiś film czy głupkowaty serial obejrz, żeby zająć czymś myśli. Na pewno Święta spędzicie w domu :*
Justyka i tak pewnie tego nie przeczytasz, ale niefajnie tak się wbijać w rozmowę spamem. Wątpię, że któraś z nas wierzy w takie, za przeproszeniem, pierdoły.
Udanego weekendu dziewczyny
Julia 07.2015 🩷
Laura 03.2019 🩷 -
Dzień dobry

Lenko poczytaj wiesz co i Ci sie humor poprawi :p
Groszku dobrze,że odpoczywasz i śpisz
do świąt jeszcze mnóstwo czasu-zdazysz wyjść 
Dobrze ze juz jest lepiej,pamiętaj ze masz nas a my tu z każdego dołka wyciągniemy
Sana zgadzam się co do spamu
Triszka wyluzuj,nic nie zmienisz a niepotrzebnie sie nakręcasz!
My zaraz wstajemy,śniadanko i jedziemy do kina i na zakupy prezentowe już troszkę
)
Miłego dnia!
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Witam

Justynka15 - każdy ma i będzie miał tyle dzieci ile przewiduje i da mu Bóg .. żaden kalkulator nie jest tak genialny, żeby to obliczyć
Grosiu Swięta spędzicie w domku ! nie w żadnym szpitalu- leżysz, przestrzegasz zaleceń lekarza to wszystko musi być dobrze . Nie stresuj Siebie i maluszka.. wiem, łatwo się mówi- sama bym pewnie panikowała ale spróbuj
Sana, Aga witajcie - jak się czujecie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 09:58
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

idę coś wcisnąć w siebie póki nie mdli mnie