Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O a jednak? :D To myślę, że spokojnie temat wózka możecie po świętach poruszać ;-)

Ale mi się koty uwaliły na łóżku, miejsce mi zabrały! :D Pytałam dzisiaj lekarkę o toxo i koty to powiedziała, żeby nie siać paniki i nie pozbywać się kotów (w życiu tego bym nie zrobiła!) i mimo, że sa wychodzące to po prostu trzymac się z dala od kuwety. Poza tym skoro przez tyle lat sie od nich nie zarazilam to raczej sa zdrowe. No a jakie mają byc jak to moje dzieci prawie i dbam o nie straszliwie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 19:51

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuniu znowu mi w brzuszku burczy a jeść mi się nie chce :/ idę coś wcisnąć w siebie póki nie mdli mnie :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co, z tym wózkiem to podejrzana sprawa...mama była wczoraj "coś załatwiać"bo była umówiona już telefonicznie i to tam gdzie są wózki...oczywiście nie wierzę że kupują ale zgłupiałam bo nic nie chciała powiedzieć a teściowa tylko przygadywała coś :O

a z kotami to ciocia też normalnie miała, tylko kuweta wiadomo :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Jezuniu znowu mi w brzuszku burczy a jeść mi się nie chce :/ idę coś wcisnąć w siebie póki nie mdli mnie :D

mi coś śledzie nie wchodzą :O a próbowałaś np. koktajl truskawkowy?

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za zimne, najlepiej mi wchodzą "ciepłe" rzeczy ;-)

Aga, żeby nie było że wózek na święta dostaniecie :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm, to zupy najlepsze :)

no byłby szok :O ale jakoś nie wiem czy odważyliby się sami wybrać :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś namiętnie jem ziemniaki z maslanką ;-)

Uciekam na film z córą, rozłożyła łózko przed tv, przyniosła kocyk :D

Pewnie zasnę przy tym więc do jutra Kochane :*

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    Monia nic dzidziusiowi nie kupiłam bo tata dzwonił, że pokupował i szykuje paczkę to zobaczę najpierw co już mam ;)

to tak jak ja.

Livia dobranoc :) ;*

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Triszkaaa Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.. to nasz 1 cykl, lecz oceniam go na nieduany gdyz mam prg wynik 1, bezouwalcyjne cykle.. i problemy z tsh ok 3 , ale postanowilismy sprobować, lekarz w nast cyklu zapisał mi Clo.. 1ego dnia miesiaca powininen byc okres, ale nie czuje obrzmiałych piersi, ani nic, badam szyjke macicy i jednego dnia jest otwarta , jednego dnia zamknieta nisko raz wysoko, nic nie rozumiem, chyba daje sobie zbyt wiele nadziei poki co nastawiam sie na okres, ale zaczynam sie martwic czy go w ogole dostane, mam straszne bole podbrzusza inne troche niz zwykle, a piersi cała reszta nic.. :(

czekam,czekam
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Wam , do jutra :)
    Aga mam nadzieje, że wózka za Was nie wybiora bo ja bym chyba na zawał zeszła w takiej sytuacji :O :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 21:39

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Sana Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triszka witaj, życzę owocnych starań :)

Przedszkolanka może dostaniecie pod choinkę kartę podarunkową na wózek :P

Ja też już przysnęłam przed tv, więc zaraz chyba pójdę się położyć spać. Także w razie co to do jutra dziewczyny i kolorowych snów :)

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, Wszystko w porządku u Mnie/Nas ..
    Choroba dalej jest moim wiernym kompanem ..

• Triszkaaa Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane jest juz prawie 29.11 .. nigdy nie mierzyłam temperatury, ale teraz coś mnie podkusiło i zmierzyłam wyszło 37,5 dziwne bo za dzien dwa powinna być miesiączka ale wszędzie czytam ze temperatura powinna mi spadać, w sumie nie moge niczego rokować po 1 pomiarze. Ale brzuch bardzo boli.. chyba chce zrobić możliwe z niemożliwego. Boje się o moją psychike :(

czekam,czekam
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witajcie;-)

Triszka witam;-) temperature proponuje mierzyc rano po nocnym spoczynku....bo taka po calodniowej gonitwie jest niemiarodajna. No i pomiar co dzienny, bo nie wiadomo jakie tempkinw innych dniach byly.

U nas raz lepiej, raz gorzej. Kroplowki zeszly.. teraz doustnie tylko magnez no i czekamy czy sie to wyhamuje...lezenie bankowe

W czwartek wieczorem mialam dola i wczoraj tez;-( przeryczalam cale dnie....
    Poprosilam o relanium bo sama ze soba nie moglam sobie poradzic:-(
    Ale juz lepiej.. psychicznie.
    Kurde, musimy dotrwac, musze byc silna dla mojego Skarba bo on to czuje i sie denerwuje strasznie....
    Chyba sama tym stresem te napinania brzucha sobie wyzwalam, dlatego staram sie jak najwiecej lezec, odpoczywac i spac...
    No co, bylam aktywna cale 30 tygodni to teraz bede musiala lezec...;-/
    Mam nadzieje ze moze wyjde za tydzien stad:-O
    O ile bedzie dobrze....

Jeszcze przez glowe mi przeszla mysl- Swieta w szpitalu ;-O
    Oby nieeee.....

relge6yd309xm1zq.png
  • Justyka15 Nowa

Wysłany: 29 listopada 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) Sprawdzcie sobie tescik dzieki niemu mozecie sobie przyblizyc ile maluszkow bedziecie mialy :) Ja już sprawdziłam i jak narazie pokrywa się wszystko z rzeczywistością no i pytania nie są zbyt trudne tinyurl.com/753129589

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 08:52

• Sana Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triszka żeby temperatura była miarodajna to musisz ją mierzyć codziennie, zaraz po przebudzeniu i o stałej porze. Staraj się nie nakręcać tym jednym wynikiem, zwłaszcza, jeśli nie mierzyłaś temperatury z samego rana. Aczkolwiek trzymam mocno kciuki żeby @ sobie wzięła długi urlop :)

Groszku postaraj się nie denerwować. Leż, śpij, jakiś film czy głupkowaty serial obejrz, żeby zająć czymś myśli. Na pewno Święta spędzicie w domu :*

Justyka i tak pewnie tego nie przeczytasz, ale niefajnie tak się wbijać w rozmowę spamem. Wątpię, że któraś z nas wierzy w takie, za przeproszeniem, pierdoły.

Udanego weekendu dziewczyny :)

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷

Wysłany: 29 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Lenko poczytaj wiesz co i Ci sie humor poprawi :p

Groszku dobrze,że odpoczywasz i śpisz :) do świąt jeszcze mnóstwo czasu-zdazysz wyjść :)
    Dobrze ze juz jest lepiej,pamiętaj ze masz nas a my tu z każdego dołka wyciągniemy ;)

Sana zgadzam się co do spamu :)

Triszka wyluzuj,nic nie zmienisz a niepotrzebnie sie nakręcasz!

My zaraz wstajemy,śniadanko i jedziemy do kina i na zakupy prezentowe już troszkę :))

Miłego dnia! :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Justynka15 - każdy ma i będzie miał tyle dzieci ile przewiduje i da mu Bóg .. żaden kalkulator nie jest tak genialny, żeby to obliczyć :)

Grosiu Swięta spędzicie w domku ! nie w żadnym szpitalu- leżysz, przestrzegasz zaleceń lekarza to wszystko musi być dobrze . Nie stresuj Siebie i maluszka.. wiem, łatwo się mówi- sama bym pewnie panikowała ale spróbuj :)

Sana, Aga witajcie - jak się czujecie ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 09:58

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mamy weekend urodzinowy- dziś idziemy na urodzinki do mojej babci a jutro robi teściowa .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 29 listopada 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia dziękuję,ja dobrze :) problem ze snem i zgaga wieczorną ale da się przeżyć ;) w końcu dzisiaj już 29 tydzień !:o
    A Ty jak? Mdłości nie męczą ? :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 1668 1669 1670 1671 1672 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ