Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Grosiu kolejny tydzień za TobąGroszek wrote:32 tygodnie

Dzien dobry!!
Troche plamie, cosik na ktg wychodzi... ale chyba jestem tym skomplikowanym przypadkiem
powoli przestaje sie tym przejmowac... musze wyluzowac....
Przeciez musi byc dobrze
Mysle, ze jak to oleje to wszystko minie.... moze jestem spieta za bardzo?
będzie wszystko dobrze !!!!!! maleństwo rośnie, rozwija się , czasem denerwuje mamusie ale będzie ok !
-
nick nieaktualnyKukułka92 wrote:Tak i wszystko ok. Ale po mojej stronie problemy są. Właśnie związane z jajeczkowaniem....
Problemów to aż takich nie masz
bo skoro pęcherzyki rosną same z siebie bez dodatkowych wspomagaczy to nie jest źle 
To tylko kwestia czasu kiedy zobaczysz znowu te dwie kreski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A dzień dobry
Witam się po ciężkiej nocy ale takie już uroki.
Muli mnie od rana a sprzątanie czeka... Jeszcze chwilka i się zabiorę
Był u mnie Mikołaj hi hi! Majka mi batonika podłożyła pod poduszkę
No i z rana odbieram sobie maila od mojego męża z propozycjami imion dla chłopca i się załamałam... Dziewczyny - modlę się o dziewczynkę!

-
Monia aż wstydzę się upubliczniać...
"Jan, Janusz, Stefan, Ignacy, Konrad, Stanisław, Kaziu, Sławek, Czesiek, Stasiek, Marian, Jurek, Jarek, Irek, Paweł, Roman"
A później napisał jeszcze, ze sprawiedliwie będzie jak ja wybiore dla dziewczynki a on dla chłopca. Taaaa sprawiedliwe jak cholera, dla dziewczynki już wybrane mamy a dla chłopca nie zgadzam się na żadne które wybrał...
Ja wiem, że komuś mogą te imiona się podobać ale no niestety, ja nie strawię... ewentualnie Jana ale reszta nie do przełknięcia dla mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 10:42

podziwiam Cię