Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszek wrote:Jestem na sali z dziewczyna co ma cholestaze, drapie sie w nocy strasznie....
Podwyzszone alat i aspat i kwasy zolciowe...
Juz po wizycie, Ordynator powiedzial, ze....: POMYSLIMY, CO TU Z PANIA MOZNA....
hmmm odebralam to, jako ze moze do domku?
Ale sie nie nastawiam narazie... jest tu jak jest...ale przynajmniej opieka na miejscu...
Wczoraj urodzila dziewczyna z sali obok, 26 tydzien.. nie wiedziala, ze jest w ciazy...3 dni wczesniej sie dowiedziala.... coreczka ok, 900 gram.
Nie udalo sie powstrzymac porodu.
ehh jak człowiek się naogląda na około to jeszcze gorzej człowiek się chory robi.. pewnie nie czuła córki do pierwszych ruchów.. ale że sie nie pokapowała że nie ma @?
a może może cie wypuszczą..
-
pewnie, że tak
Dziewczyny powiedzcie mi czy jest jakaś lista gdzieś z najpotrzebniejszą wyprawką dla dzieciaczka ? od ubranek po smoczki ? chciałabym po prenatalnych powoli kompletować rzeczy ale chcę żeby w miarę trzymało to się kupy..
Z drugiej strony moje dziecko ma urodzić sie w lato, teraz z reguły wszystko w sklepach na długi rękaw np body , a wiadomo dziecko małe trzeba cieplej ubierać .. oj ja niedoświadczona w tej dziedzinie że aż mi głupio tu no alemoże mnie nie wyśmiejecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 12:03
-
ja dostałam od gina takie karty wyprawkowe w prezencie ale i na belly są takie listy ale trzeba uważać bo jak np myjka z frotty dla dziecka dla mnie jest zbędna dla takiego malucha... bo co drażnić skórę dziecka? ;/
albo gąbki do kąpieli..
a nie prawda.. ja duzo kupilam body na krótki rękaw po 9 zł -
Rudasek kiedyś podsyłała taką listę, mam nawet wydrukowaną ale tak na przykład tylko bo wiele rzeczy nie dla mnie tam jest
Monia ja tez będę rodzić latem i raczej krótkie rękawki ale nie koniecznie - takie maleństwo kiedyś lekarka mi powiedziała trzeba ubierać o warstwę wiecej niż siebie samych ale latem jak będzie upał to bodziaki na krótko i tylko pielucha tetrowa przykryć
-
Złota wrote:Hej, wpadłam Wam tylko powiedzieć, ze żyję, jak by ktoś się zastanawiał.
Czekam na @. W środę odstawiłam lutkę, dziś już mnie brzuch pobolewa, wiec pewnie jutro zawita.
Pozdrawiam!
Złota
Złota, właśnie ostatnio myślałam co u Ciebie!Miło, że zaglądasz
-
livia30 wrote:Monia - znalazłam:
http://abc-bobasa.pl/content/7-wyprawka-dla-noworodka
Ta wyprawka jest w miare dobra ale własnie jest to o czym Mizzi pisała, czyli myjka, gąbka do wanny..a to niepotrzebne:( wiec trzeba zrobić selekcje, bo szkoda wydawać kase