Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:pewnie że się zastanawiam.. i co kupujecie te łóżko? jak tam wybór? nie zmienił się?
i rozmiar?
Kupujemy ale w Nowym Roku, bo ostatecznie chcemy zrobić sobie na wymiar:) Dopasować do pokoju już tak na stałe.
Dzisiaj od rana @ mnie męczy.
Powodzenia Dziewczyny! Spokojnych i szczęśliwych miesięcy.
-
Cześć kochane. No i niestety test negatywny
, ale dziwne jest to wszystko mój rzekomy okres trwał dwa dni i był bardzo skąpy i już mi nic nie leci. Byłam przeziebiona przez ten tydzień, ale nie brałam żadnych leków bo myślałam,że jestem w ciąży eh...a tu nie niestety. Myślicie, że mogło to wpłynąć na ilość miesiączki? Mi się wydaje, że nie.
-
wczoraj mnie tak 3 razy ale nie pod rząd , 2 razy odpoczywając a trzeci raz w aucie tak pociągła, zakuła szyjka (chyba bo bo innego tak nisko na środku ) , że się aż wystraszyłam ... jejjj
chyba zaś maleństwo dupką wywijało bo co innego
-
ja od owulki mimo iż wiedziaam , że była jakoś siłą rzeczy spisaam ten cykl na straty... nie uważałam, nie oszczędzałam się, farbowałam wosy, piłam wino po owu
boał mnie ząb - brałam tabl od bólu których nie powinno sie brać w ciąży .... wszystko robiłam nie tak
i skrupulatnie planowałam przyszły cykl, wizyty u gin, wizyty męża u urologa itp , badanie nasienia w klinice koejne... aż mu masz Ci niespodzianka
objawy wszystkie zwaliłam na luteinę bo po niej były ciażowemizzelka lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Zobaczcie na moj wykres prosze bo juz zgupialam dostalam dzisiaj lekkie plamienie 2 kropki wczoraj i przed wczoraj zrobilam test i nic ale o czulosci 10. Czy jes mozliwe zagniezdzenie?Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Wiesz po owulacji juz jestem 15 dni a okres mam bardzo nieregularny ja zawsze licze ksiazkowo 28 dni wiec 6 dzien mi sie spozniaDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(