Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam dosc tego szpitala, a oni tez mnie maja dosc;-(
Serdecznie..... znowu jakies napiecie wyszlo...
I bede miala magnez. Kurrrr.....!!!!
O nic najlepiej nie pytac, bo obrazeni.
Boje sie o moje dziecko!!
Nie zadawac pytan, bo sa obrazeni.... jeszcze wiedza ze sluzba zdrowia i ktos sie osmial ze 3 lata pracuje w zawodzie;-/ a ile mam? Skoro mam 26 lat?!
Patrza na mnie jak na idiotke, kosmitke!
Zaraz stad wyjde na wlasne zadanie!
O wszystko trzeba sie prosic, pessara wymusilam, usg po plamieniu tez..choc to powinien byc standard!!
I myslalam, ze pojde do domu i co? Dupa wielka!!!
Szlag mnie bierze z dnia na dzien coraz bardziej!!;-/ -
Groszku co za szpital... chyba bym się wściekła jak o wszystko musisz prosic wrrrrrrrr
trzymaj sie tam jakoś ... teraz trzeba walczyć o swoje bo troche to przykre ale dla lekarza i szpitala jest się tylko zwykłym przypadkiem medycznym, kolejnym zwykłym pacjentem - obiektem doświadczalnym
cholerna służba zdrowia . Ja nadal nie wiem gdzie chcę rodzić i podejrzewam, że za 20- 30 tyg też nie będe wiedziała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 11:29
-
Z dzidzia ok, tylko zdawalo mi sie ze tetno na ktg dziwne, ale jest ok jednak.....
Ale wyszedl jeden skurcz i magnez juz podlaczony..nie wyjde stad nigdy....
Ile mozna walczyc?????
Pokluta, posiniaczona jestem po rekach... no po prostu szok.
Zyly mi sie zapadaja..
I dzis kolejny wenflon nowy zalozony -
Domcia23 wrote:Wiesz po owulacji juz jestem 15 dni a okres mam bardzo nieregularny ja zawsze licze ksiazkowo 28 dni wiec 6 dzien mi sie spozniaDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Z moczu tak wczoraj rano i przed wczoraj po poludniu ale jedna kreska. Chce jeszcze zrobic jutroDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(