Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nooooo jak tak przejrzałam allegro dokładniej dziś to koszta - kosmos
dlatego troche zacznę to rozkładać sobie chyba
ojjjj jakby już tak można było w 100 proc potwierdzić płeć to było by o wiele prościejchyba też skorzystam za jakiś czas z "mega paki dla noworodka" co są na olx albo na allegro
czasem naprawde fajne rzeczy można znaleźćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 13:59
-
No najlepiej rozlozyc na kilka miesiecy te zakupy, bo jednorazowo to mozna zbankrutowac
No na poczatku ponoc problem z akcja serca, ale dostala jakies leki i ze ok....
Widzialam kobite, ale miala plaski brzuch. Szok! Nie bylo ciazy widac.
Ciekawe czy ruchow nie czula, czy co?
Nie rozmawialam z nia, wiec dokladnie nie znam historii... -
Złota wrote:Hej, wpadłam Wam tylko powiedzieć, ze żyję, jak by ktoś się zastanawiał.
Czekam na @. W środę odstawiłam lutkę, dziś już mnie brzuch pobolewa, wiec pewnie jutro zawita.
Pozdrawiam!
Złotai rozmiar?
-
Groszku to są normalnie historie..
ale musi być coś w tym... bo która by nie poszła do gina.. no jakaś nienormalna tylko.. np moja sąsiadka.. -.-
potem sie dziwić że z porodem miała problem..
a pro po poszłam za radą Rudaska i posmarowałam się tą oliwką co i na brzuchu sie smaruje i jaka ULGA... nie to że mnie mocno swędziało.. bo sie nie drapałam ale po prostu lekki dyskomfort.. a teraz ok.. może to właśnie od tej wody -.-
zobacze jak dalej sie sytuacja rozwinie. w razie co lece na wyniki badan
Groszku u mnie też szalenstwo jest po obiedzie... żebra są jej/jegoughh szau
ja za te moje zakupy wydałam... półtora tysiąca tak okołoale dużo zaoszczędziłam na rabatach..
polecam jak ktoś ma w swojej okolicy:
smykoland - http://www.smykoland.pl/
ale jak wejdziesz do tej hurtowni to istny szau, a pro po są mega promocje w ten weekend na ciuszki dla malucha
a ja byłam tydzien temu a i tak promocje jak dla mnie super.. np z 38zł na 19zł pajacyk z kaftanikiemjak dla mnie super i naprawdę dobre jakościowo
i ceny mają takie jak na allegro... ale do tego masz jeszcze rabat od razu ci liczą 5%no chyba ze trafisz jak ja np na produkty aventa po 15% rabatu
i zastanawialam sie nad podgrzewaczem do butelek bo moja mama zachwala takie coś znów.. a te sterylizatory znów mowi ze są zbędne..
i facetka mówiła że z aventa te butelki nie pękają tak.. -
Monia bo jak karmisz piersią to masz na bierząco mleko
ale jak karmisz sztucznym to niestety taki podgrzewacz nawet sie przydaje
ale nie wiadomo co mnie czeka.. dlatego po prostu będę czekać cierpliwie i dopiero jak bd potrzebować to kupię2 dni i będzie przesyłka
-
A ja nie miałam podgrzewacza a karmiłam butelką, w garnku z woda podgrzewałam a teraz to nie wiem - trzeba korzystać z udogodnień co nie?
Nie wiem czy będę długo karmić piersią. Boję się, że powtórzy się historia z Majką i szybko na butelkę przejdziemy.
Po obiadku zaliczyłam drzemkę i dalej się kiszę. Słaby dzień dzisiaj mam, muli mnie i brzuch pobolewa - rozciąga się
-
to kosztuje chyba 80zł, ale ponoć dobra bajera
do tego podgrzewania
ja tez obawiam się że mimo iż siara się pojawiła w 22 tyg to bd mieć i tak mało mleka.. chociaz teraz to herbatki są laktacyjne itp..
moja mama mnie karmiła 4 miesiące ale tylko dlatego że miała tak poranione piersi że już nie wyrabiała.. więc może może .. uda mi sie.
a patrzyłam w tym katalogu od aventa to też są nakładki takie do ochrony sutków itp.. kurde teraz na każdy problem jest rozwiązanie -
Mizzi ja miałam pokarmu az za dużo ale Majka nie dość że strasznie mnie gryzła i leciała mi krew z sutków (kazde karmienie ryczałam jak głupia z bólu) to miała alergię na laktozę zawartą w moim pokarmię i musieliśmy przejść na butlę. I całe szczęście - dla mnie karmienie to katorga, mam nadzieję, że teraz będzie inaczej chociaz boję się jak cholera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 17:12
-
nick nieaktualny
-
Mandi, nie znam kobietki... tylko z sali obok mnie byla, o jej @ nic wiecej nie wiem. Tylko zastanawiam sie czy nie czula ruchow dziecka ??
Mialam teraz ktg, bez skurczu.oh, trzymajcie zeby juz nie bylo wiecej ich....
Do dzis, do godz. 24 jest do wykorzystania rabat w aplikacji mobilnej 35 zl na zabawki...
Ja go wykorzystalam kupujac karuzelke nad lozeczko;-)