Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
No, we wtorek bedzie 2 tygodnie jak tu siedze.
Oczywiscie Lenko, nie luzuje gaci w tym sensie....
Chodzi o to, ze i tak co ma byc to bedzie...ze jak bedzie chcial sie urodzic, to zrobi to...
Spinalam sie strasznie w ubieglym tygodniu i na dobre mi to nie wyszlo.....
Stres i stres
Wiadomo, Dzidzia mega dojrzala nie jest.... no ale...takie tygodnie, to w razie W mysle, ze da rade....
Niby jestem przyzwyczajona do szpitala ale mozna oszalec od tych historii
A ze strony pacjenta jest naprawde calkiem inaczej...i swoja ciaze tez inaczej sie przezywa..
Ale moze uda nam sie mimo wszystko wytrzymac do tego 38 tc:-)
Prosimy Bozie....i sciskamy nogi
-
Kubuś ładne imię ale cholernie popularne.. na to też trzeba uważać ;/
bo później dziecko się odwróci w klasie a tam 10 Kubusiów :<
Livia no ciekawe co tam się wymodzi u Ciebie
Groszku dokładnie.. trzeba się zrelaksować bo tylko spokój nas uratuje
musi być dobrze
a ja zastanawiam sie aby czy rzeczywiscie te swędzenie skóry mam po płynie..
wczoraj sie wyszorowałam w innym i dziś też lekko swędzi mnie skóra..
nie że muszę się aż podrapać koniecznie i cały czas..
boje się że mogę zaszkodzić dziecku..
ale może jak jest ten alergen od płynu to szybko nie zginie..
obawiam się tej cholestazy, wiem wiem.. że truje.. ale coraz bardziej w to wierzę..
w następnym tyg zrobię badania.. jak tylko mi się uda. -
Groszku będzie dobrze :*
moja kuzynka urodziła w 6 miesiącu akurat przed moim weselem..
ale synuś cały i zdrowy, energiczny jak cholera
Musi być dobrze, a jak na razie wszystkie wyniki wskazują na to że się uspokoił i siedzi grzecznie i niech tak pozostanie -
Cześć Dziewczyny
Chyba byłam grzeczna w tym roku bo mnie mikołaj odzwiedził
Obudziłam się w nocy z @ bólem brzucha i wpadłam w panike że zaraz dostane okres,dopiero po chwili oprzytomniałam że jestem w ciąży.
Musiałam wziąść nospę bo brzuch dalej boli co jakiś czas
Livia jak dla mnie to też żadne z tych imion nie byłoby do zaakceptowania,lepiej żeby była coreczka,albo mąż zmieni zdanie -
nick nieaktualny
-
Samo imie Grześ mu się podoba ale mój brat ma tak na imię, wczesniej mu to nie przeszkadzalo a teraz wydziwia
Chyba odpuszczę ten temat na razie bo tylko sie denerwuję niepotrzebnie
Poczekamy do czasu aż płeć będzie znana bo może wcale problemu nie będzie żadnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:24
-
livia30 wrote:Monia aż wstydzę się upubliczniać...
"Jan, Janusz, Stefan, Ignacy, Konrad, Stanisław, Kaziu, Sławek, Czesiek, Stasiek, Marian, Jurek, Jarek, Irek, Paweł, Roman"
A później napisał jeszcze, ze sprawiedliwie będzie jak ja wybiore dla dziewczynki a on dla chłopca. Taaaa sprawiedliwe jak cholera, dla dziewczynki już wybrane mamy a dla chłopca nie zgadzam się na żadne które wybrał...
Ja wiem, że komuś mogą te imiona się podobać ale no niestety, ja nie strawię... ewentualnie Jana ale reszta nie do przełknięcia dla mnie
Livka to GO poniosło
ale ja mam typy z tych imion:)
Jan jak dla mnie super- Jasiek
Staś to wiadome, Ignaś też mi sie podoba:)
i mnie sie podoba Julek- Julian, mąż nie wymienił ale prawie:)
No to wybieraj:)hihihi
dzien dobry:)
Mizzi a moze wode WAm sie zmieniła??
Ja tak mam , na zime dodaja wiecej chloru, woda jest twarda i wariuje tak mnie skóra swedzi..musze nałożyć duza warstwę balsamu i wtedy jest git ale bez tego sie nie daWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:28
livia30 lubi tę wiadomość
-
Jestem na sali z dziewczyna co ma cholestaze, drapie sie w nocy strasznie....
Podwyzszone alat i aspat i kwasy zolciowe...
Juz po wizycie, Ordynator powiedzial, ze....: POMYSLIMY, CO TU Z PANIA MOZNA....
hmmm odebralam to, jako ze moze do domku?
Ale sie nie nastawiam narazie... jest tu jak jest...ale przynajmniej opieka na miejscu...
Wczoraj urodzila dziewczyna z sali obok, 26 tydzien.. nie wiedziala, ze jest w ciazy...3 dni wczesniej sie dowiedziala.... coreczka ok, 900 gram.
Nie udalo sie powstrzymac porodu. -
Rudasku teraz juz się zreflektowal i powiedział Michał, Tomasz albo Aleksander więc jeszcze nie popełniam samobójstwa
Ja wiem, ze Staś jest ładne ale Staszek juz nie strawie bo źle mi się kojarzy (z wujkiem ze wsi brrr) - niestety skojarzenia robią swoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:31
-
No Olek superrrrrrrrrr
Tomasz , Michał też ale nie dla mnie:) Ja staroświecka:)
ALe córke Aleksandre bym chciałą mieć
No to do porodu Livcia bedzie jakies super imie wybrane, na pewno:)livia30 lubi tę wiadomość
-
No przyznam szczerze Rudasku że skóra od wody też mnie swędzi.. i to sprzed ciąży... nie raz mąż musiał mnie drapać po plecach bo sobie nie sięgałam..
mamy twardą wodę niestety ;/
a tym bardziej ze niczym sie nie smaruje.. a rozstępy mam na nogach straszne.. nawet na łydkach..
to może rzeczywiście od skóry?
rety... teraz chodzę jak struta i się boję.
ale skoro bym miala tą cholestazę to czy nie byłoby wcześniej coś widać? np po rozwoju dziecka? czy też np że wód mam za mało.. albo jakies inne nieprawidlowosci, albo ze szyjka sie skraca..
sama nie wiem, jestem zdezorientowana.
że też wszystko sie musi dziać ale PO wizycie a nie przed ;/