Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny

Nie mogłam spać w nocy eh.. Ten mój okres jest jak nie okres przez całą noc nic mi nie poleciało tylko dziś przy mierzeniu tempki troche a tak to nic... Nigdy nie miałam doczynienia z takim okresem zawsze chociaż drugi dzien był bardzo obfity a tu cały dzień trochę tylko było krewki wczoraj. Nie chce się nakrecać,ale może to jednak ciąża hm ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKukułka92 wrote:dziewczyny wczoraj miałam monit był to 11dc a pęcherzyk dominujący miał ponad 19mm, poprzednio pęcherzyki nie pękały, ale za to duuużo wolniej rosły, czy jest szansa że teraz pęknie skoro tak szybko urósł ??
Nigdy nie masz 100% pewności że pęknie, a jeśli ostatnio nie pękały to dlaczego nie przepisali Ci pregnyl-u ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 09:18
-
nick nieaktualnyMonia, ale jeśli ostatnio tak się nie stało, to szanse są 50/50
Jeśli chodzi o Mikołaja, to My również jesteśmy dziećmi
tylko troszkę większymi ..
Dopóki rodzice żyją to dla Nich zawsze będziemy mali
Tak więc od taty tydzień temu dostałam termofor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 09:22
-
nick nieaktualnypregnylu nie dostałam bo ginka powiedziała że pęknie sam.. we wtorek pójdęzobaczyć czy faktycznie tak się stało, dodam że miałam podwyższoną PRL było prawie 60 a po jednym miesiącu na bromku spadła do 1,1
I coś wspomniała że ta prolaktyna hamowała wszystko.
-
nick nieaktualnyKukułka92 wrote:pregnylu nie dostałam bo ginka powiedziała że pęknie sam.. we wtorek pójdęzobaczyć czy faktycznie tak się stało, dodam że miałam podwyższoną PRL było prawie 60 a po jednym miesiącu na bromku spadła do 1,1
I coś wspomniała że ta prolaktyna hamowała wszystko.
Kukułka, jeśli i tym razem pęcherzyk nie pęknie ..
To przy następnej owulacji poproś o zastrzyk
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
32 tygodnie

Dzien dobry!!
Troche plamie, cosik na ktg wychodzi... ale chyba jestem tym skomplikowanym przypadkiem
powoli przestaje sie tym przejmowac... musze wyluzowac....
Przeciez musi byc dobrze
Mysle, ze jak to oleje to wszystko minie.... moze jestem spieta za bardzo?
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny