Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sury powiem Ci szczerez, ze nic nie czytałam i nie zamierzam....
Zycie pokazuje zupełnie co innego, instynkt też
tu sie duzo dowiesz, nie musisz czytać
Moja Szwagierka czytała, jak sie Mały urodził to niemalże z ksiazką przy nim siedziała a teraz sama sie z siebie smieje i kiedys mi mówi ze mi dai smieje....ale obie wiedzialysmy ze to głupi pomysł, bo po prostu ksiazka ksiażką a zycie zyciem
-
nick nieaktualny
-
Mi koleżanka przyniosła dwie książki o ciąży i położyłam na półce i nie mam ochoty do nich zaglądać. Dała mi nawet "Ciężarówką przez 9 miesięcy" i z ciekawości chciałam nawet zajrzeć ale jakoś mi się nie zbiera
Lenka a myślisz, że u nas co było w tamtym roku jak helikopter dostał?Zaraz w domu latał - choinka mało nie zdemolowana, żyrandol prawie zrzucony, koty zesrane za łózkiem ze strachu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 12:00
Lena87, mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no i byłam w pepco ... dla maluszków było mnóstwo.. i body z krótkim rękawem za 4,99
szał i to na odpinane między nogami
ale oczywiście nic nie kupiłam bo teściowa postanowiła zabrać się ze mną i oglądając stwierdziła , że mam nic nie kupować bo dostane po dzieciach od szwagierki.... spoko .. powiedziałam jej ok .. może i nawet jak dostane to też chce mieć swoje
i humor mi sie zepsuł od razu i nic nie kupiłam... jutro pojade sobie sama !!!!!! sama !!!!!
no to lece robić obiad -
Dziewczyny nie dam rady Was nadrobić - przepraszam.
Przedszkolanko pytałaś o wybrane imiona - dla chłopca Kamil albo Tomek, dla dziewczyny Julia, Hania, dla dziewczyny się jeszcze zobaczy
Ja rano byłam na morfologii i badaniu moczu. Dziś o 18 wizyta. Oby było dobrze.
Udanego dnia :*
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
Monia Ty za grzeczna jesteś - ja bym na przekór kupiła właśnie
Ale ja to zadziora jestem
Byłam w Tesco - niby są te przeceny do -50% ale nic mi się nie spodobało. Wszystko albo od rozmiaru 3-6 miesięcy albo typowo dla dziewczynki czy dla chłopca. A Kubusia Puchatka nie zdzierżę, nigdy nie ubiorę dziecka w nic z nim...
Ale jestem szczęśliwa bo kupiłam sobie cieplutkie ciasteczka Fornetti i wciągnęłam już 4Teraz spanie mnie bierze, może zaliczę szybką drzemkę i na 17 do szkoły
I wiecie co jeszcze kupiłam? Truskawki i malinki!aż mi ślinka pociekła jak je zobaczyłam - będę później jeść
Wiadomo, że smak inny ale taką ochotę miałam na jakieś owocki inne niż jabłka i mandarynki że nie ma to dla mnie znaczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 14:56
Sury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fajne ksiazki;
Jezyk niemowlat
Pierwszy rok zycia dziecka
Piersia spoko
Karmienie piersia
Wychodzimy do domku za chwile!!!!!!!!
Jeeeee;) lezenie i lezenie.....
Pessar sie trzyma, dr wujek Bogdan (smiejemy sie) nas uratowal, dal nam szanse;-)
Szyjka zostala bez zmian.
A ktg tak wychodzi, bo ze mnie chudzielec a dziecko bedzie duuze i moja macica jest napieta jak struna i tak reaguje...
Juz nie czuje tych napiec nawet..... na maszynie tak wychodzilo, no ale w koncu to zrozumieli i dalo sie wytlumaczyc;-)mizzelka, livia30 lubią tę wiadomość
-
Sana daj znać jak po wizycie, na pewno bd dobrze
Livia ty to masz zachcianki.. ale co tam.. ja ostatnio sobie kupiłam same uszka z kapustą i grzybami bo jak je zobaczyłam to musiałam zjeść! i prawie całą pakę pochłonęłam
ale juz mi chęci narobiłaś na słodkie..
uhh...
Monia ja tez mam niby dostac po dziewczynach ale kupiłam i tak i tak
przecież będzie w co przebierać