Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Wg lekarza do nowego roku dociagniemy a miedzy 6 a 9 stycznia powinnam urodzicXxMoniaXx wrote:ja też mam odrazę do słodkiego
czyli może też będzie córa 
Anutka a Ty jeszcze ciut ciut i będziesz się powoli rozpakowywać
jej jak to przeleciało 
. Wrozbita jakis ??
-
zzyłam sie z jedna dziewczyna w szpitalu bardzo, ona płakała jak wychodziłam do domu
ehhh.....
ale nawiązałam kilka znajomości
pod tym kątem nie było źle....
duzo mi pomogła, naprawde.... np. wstać z łózka, uczesać jak miałam wenflon, przynieś posiłek, jak sie dlugo kapałam, to przyszła do łazienki zapytac czy jest ze mną ok
jestem w szoku 
trafiłam na dobrego ludzia
-
Ja druga;-)
Hejka!
Nie ma to jak spanie w domku
Spalam jak zabita, bez srodkow wspomagajacych;-p
Moja kota tez spokojna;-)
I moj Gabrys sie odzywa tez co jakis czas spontanicznie, nie tak gwaltownie jak w szpitalu
Koncze zamawiac rzeczy potrzebne dla Bobasa;-) i juz wszystko bedzie;-)
Duzo juz popranych, przygotowanych do startu-choc to nie moja zasluga...
Aaaa....jeszcze wozek
Ale jeszcze sie trzymamy w dwupaku oczywiscie, nie ma innej opcji;-) do polowy stycznia, czemu by nie;-)
W domu syf po remoncie, na bank trzeba kogos wziac do sprzatania...nie wiem czy sie odrobi ktos tu i w tym wszystkim odnajdzie
a nie wiem czy my sie wyplacimy....
Dzieki Livka, zamowilam rozmiar C stanika, wzielam 2x bialy na start...miekki.
Ciekawe czy sie sprawdza... -
nick nieaktualny
-
Grosiu bo w domu spokojniejsza jesteś to i synuś się uspokoił

Lenka ja juz ostatni raz idę w ciąży do dentysty bo wszystko juz będę miała wyleczone, zostanie tylko jedna kanałówka do poprawki ale to po porodzie. Zaczęłam leczyć zęby w październiku a zwlekałam że ho ho i proszę - ciąża od razu i zęby dzisiaj zrobione będą
Ale ile kasy już tam zostawiłam to wolę nie liczyć - dzisiaj 800zł będzie. Łącznie będzie z 3000 jak nie więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 08:07

-
nick nieaktualny
-
aha i jeszcze jedno .. nie wiecie jak wyłączyć mózg nA 6 DNI ? ja zwariuje... nie wiem dlaczego od wczoraj tak się boję czy małe żyje

jestem głupia ale taki mam jakiś strach
ok już ide serio teraz... brzuch mnie nie boli, wczoraj czasem czułam podbrzusze tylko, krwawień nie ma to chyba jest dobrze ... jejjjjj
-
Lenka no ceni się ale jak to mój mąż mówi - każdy specjalista się ceni
Jestem z niej zadowolona. A dzisiaj 800zł bo cztery zęby mi robi jednocześnie - mam dziurki pomiędzy i za jednym znieczuleniem chcę to mieć za sobą
Normalnie za jedną plombę bierze 180zł.
Monia nie świruj! Tym to sobie na pewno nie pomożesz
Mnie też od paru dni podbrzusze pobolewa ale to normalne tak jak Rudasek kiedyś pisała - przeciez to musi się rozciągnać. Jak nie plamisz to nie denerwuj się tylko pogłaszcz brzusio i spokój mi tam!
Lena87, XxMoniaXx lubią tę wiadomość

-
Niestety na NFZ dostać się w szybkim terminie graniczy z cudem. Ja osobiście byłam tylko raz w życiu a tak tylko prywatnie a to niestety kosztuje. Teraz jak prowadzę ciążę to 150zł za wizytę płacę ale przynajmniej wiem, że jestem "porządnie obrobiona"