Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku chętnie bym Ci oddała :D Ale jak mus to mus - wysiedzę tam ;-)

Wczoraj dorwałam swoją książeczkę ze szpitala jak rodziłam Majkę i wspomnienia wróciły aż łezkę uroniłam :D I znowu dowiedziałam się, ze jakieś leki brałam których nie byłam świadoma wcześniej ha ha tzn wiem że coś brałam ale w sumie nie interesowało mnie to wtedy co to - pełne zaufanie do lekarzy miałam, nie to co teraz :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku na pewno poradzicie sobie :) może mąż stopniowo sam ogarnie i teść pomoże ?:)

Monia zapomniałam,że kopniaka na opamiętanie miałam dać :p

Rudasku jak Wy się tu wszystkie macie z tymi zębami i mąż :o a ja zawsze spokòj miałam :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ktoś musi mieć problem z zębami, żeby ktoś mógł spokój mieć ;-) Ja niestety słabe zęby odziedziczyłam po tacie ale jak zaleczę teraz wszystko to powinnam mieć spokój na dłuższy czas ;-)

Koniec obijania się. Idę się ubierać i szykować powoli.

Do później Laseczki ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ja mam w miare zęby oki, mocne :) tylko moj bol jest taki ze ja chodze do dentysty raz na 3-5 lat :) i wtedy siła rzeczy cos wynajdzie :) no i teraz mam faze na robienie plus sciaganie kamienia :)
    a moj R ma piekne , białe zeby ale nie za mocne...tylko ze on chodzi na kontrole co pol roku:) był jakiś m-c temu, nic nie wykryła, kamień mu sciagneła i git :) i pewnie mu szyjke jakas odkryła albo cosik,nie wiem...w kazdym razie cos sie podziało i boli..zobaczymy co Pani dzis powie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:40

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku chętnie bym Ci pomogła, ale u Mnie niestety też się zaczyna remont ;)
    Podczas remontowania całej góry zanim się tutaj wprowadziłam, stwierdziliśmy że nic z podłogą nie będziemy robić, była mozaika i wykładzina ..
    Jedynie w łazience kafelki daliśmyi w sypialni panele bo tak całkowicie mozaika odchodziła ..

No i teraz po dwóch latach ten dywan w kuchni wygląda już okropnie :/ bo coś kapnie, wysypie się jak to w kuchni bywa ..

Wczoraj pojechaliśmy kupić panele, mężny coś mozaiki pozrywał ..
    Z miłą chęcią bym mu pomogła, bo wcześniej w sypialni zrywałam no ale mam zakaz ;)

Więc dziś tylko to co pozrywane, powrzucałam do worków na śmieci i czekam aż szwagier się obudzi to wyniesie Mi to ;) żeby Tomcio mógł dziś zacząć kłaść panele ;)

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie to samo ma mąż co Livia Ty- bardzo słabe po mamie...a łysinkę będzie miał po tacie, no i nie mógł odwrotnie wybrać? :P
    ale dobrze, wyleczycie i będzie spokój :)

Lenka Ty nie usiedzisz na miejscu jak jest robota- mam tak samo :) zwłaszcza,że święta niedługo :O

TSH z prawie 4 spadło mi na 0,912 :O :O :O
    a ft4 1,28 :)

mizzelka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny! ja juz po pobraniu krwi 5 fiolek poszlo no i na korytarzu fiklam :( a teraz żyła boli i siniak jest :/ jeszcze o 13 cytologia :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, tak to już jest że w domu zawsze coś do zrobienia się znajdzie ;)

Dbam o siebie, ale też obłożnie chorą nie mogę udawać ..

Swoje podstawowe rzeczy muszę zrobić ;)

ps: wyniki masz świetne ;)

Ostatnie TSH jak robiłam przed ciąża to 0,72

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 10:37

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury aż 5 fiolek ? Na co One aż tyle pobrały ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie badania I trymestru od razu miałam robione ;P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    wszystkie badania I trymestru od razu miałam robione ;P

No to już masz z głowy ;)

Ja jestem ciekawa czy jutro uda Mi się dostać do Gina, wraca z 3 tygodniowego urlopu więc kobiecin będzie dużo chętnych ..
    Chyba najlepiej będzie jak pojadę z rana osobiście się zapisać ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 11:15

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,ja to chyba mam zgage morderce,wczoraj od 18ej do 3ej nad ranem umierałam,juz nie wiedziałam co ze sobą zrobić.Jestem wykończona aż boje się cokolwiek jeść :(

A tak z pozytywnych spraw to mam juz porane wszystkie kocyki,reczniki,pieluchy dla małego teraz tylko to wyprasować.
    Od jutra biorę się za ubranka i powoli pakuje torbe do szpitala

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka czas najwyższy ;) jeszcze kilka tygodni i maluch będzie z Wami ;)

Zgaga, mdłości to najgorsze przypadłości w ciąży :D ale trzeba to jakoś znieść ;)

Mnie od dwóch dni coś muli, ciągle głodna jestem i nic oprócz zupki chińskiej bądź grochówki Mi nie smakuje ;)
    Mandarynki jeszcze ratują mi życie ;)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Cześć Dziewczyny,ja to chyba mam zgage morderce,wczoraj od 18ej do 3ej nad ranem umierałam,juz nie wiedziałam co ze sobą zrobić.Jestem wykończona aż boje się cokolwiek jeść :(

A tak z pozytywnych spraw to mam juz porane wszystkie kocyki,reczniki,pieluchy dla małego teraz tylko to wyprasować.
    Od jutra biorę się za ubranka i powoli pakuje torbe do szpitala

Madziulka ja staram sie nie jeśc ostrego, kwaśnego, smażonego itd tak juz od 15 tej :( a wieczorem to lekką kolacje...oczywiscie popijam mlekiem i jak mam ochote na cos jeszcze o jogurt....i od kilku dni jest lepiej, nie rewelacja ale dam rade zasnąć jakoś :) spróbuj :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Madziulka ja staram sie nie jeśc ostrego, kwaśnego, smażonego itd tak juz od 15 tej :( a wieczorem to lekką kolacje...oczywiscie popijam mlekiem i jak mam ochote na cos jeszcze o jogurt....i od kilku dni jest lepiej, nie rewelacja ale dam rade zasnąć jakoś :) spróbuj :)
    Problem w tym że ja nie jem takich rzeczy,zjadłam wczoraj tylko śniadanie i o 15ej troche zupy pomidorowej i to wszystko.Boziu w życiu czegoś takiego nie doświadczyłam.Nawet litr mleka nie pomógł.Chyba trzeba się wybrać do apteki,może coś można w ciąży brać na zgagę

relgh371ly1mtto9.png

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może woda z sodą? podobno działa ...

Madziulka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    a może woda z sodą? podobno działa ...
    Nigdy tego nie piłam,nawet nie wiem czy przez gardło mi to przejdzie,ale chyba trzeba będzie i tego spróbować

relgh371ly1mtto9.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rumianek też jest dobry, mi pomaga..
    ale ponoć można manti chyba :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i renni...choc moja połozna nie poleca :)
    ostatnio mi powiedziała ze podobno dobrze też działa marchewka, trzeba schrupać chwile przezd snem..ale nie sprawdziłam takze nie wiem :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam niestety kilka ząbków do podleczenia, nie wyrobiłam się przed ciążą, ale nic nie boli to nie ruszam :D
    już jest ponad 80% ciąży to za chwilę koniec :) i zacznę działać :D

a ja znów nie dość że mega zgaga co bym nie zjadła..
    to strasznie w krzyżu mnie boli po wstaniu z łózka.. paranoja...
    wstaje już połamana.

muszę dziś posegregować w zamrażalniku bo kilka rzeczy zbędnie zajmuje mi tam aby miejsce...

Lena to dobrze czytam że planujesz panele w kuchni? :D
    ja właśnie też mam panele :)

ja to znów się rozleniwiłam i długo w robocie nie byłam na zewnątrz...
    ale wczoraj nie wytrzymałam i poszłam :D
    a dziecko w środku z wrażenia skopało wszystko co możliwe :D

jutro oddaje zwolnienie do Krusu, ciekawe czy się nie przypierdaczą mi tam do niczego.. mam nadzieje że nie..

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
‹‹ 1731 1732 1733 1734 1735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ