Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLivia, u Mnie coś koło 120 zł płacę , więc aż tak dużej różnicy nie ma

Monia nie panikuj bo to Ci nic nie da
dzieciątko pewnie daje czadu w brzuszku a Ty zasypujesz Go smutkami 
Mandi, to jest normalne u Nas że wiecznie się gdzieś czeka
Dlatego ja się cieszę że u Mnie dzwoni się w danym dniu i przychodzi na wizytę bo tak to zapewne do końca roku by nie miała terminu wolnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 08:30
-
Właśnie Lenka u was to fajnie jest rozegrane. A tak to albo jak jakiś dupny lekarz jest to kolejek do niego nie ma albo czekać trzeba nie wiadomo ile...
No widzisz, to wcale się moja dentystka aż tak bardzo nie ceni
Ja po prostu hurtem robię hi hi

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStrasznie ciekawski jest
chodź ja taka sama jestem 
Zawsze wynalazłam prezent dla Mnie
Tym razem wiem co dostanę, a raczej co sobie zażyczyłam od męża
Poduszkę Cebuszkę
nawet po ciąży będzie Mi służyć ..
Bo u Mnie to od zawsze bywało tak, że jeden róg kołdry pod głowę, coś kołdry między nogi, a resztą przykrywam plecy
livia30 lubi tę wiadomość
-
Ja szukałam prezentów jak byłam mała później przestałam bo jednak wolę mieć niespodziankę
A mój R. ma dar zaskakiwania mnie więc dam mu się wykazać 
Poduszkę miałam sobie kupić właśnie i chyba powoli się do tego zabiorę bo teraz między nogi poduszkę R. wkładam a jak wróci to chyba mi jej nie odda
Lena87 lubi tę wiadomość

-
A no właśnie u mnie prywatna wizyta 200 zł
no nic będę musiała się zapisać prywatnie. Masz racje Livia albo durny lekarz albo długie kolejki eh.. Na NFZ to nawet nie ma co liczyć poza tym wolę mieć pewność, że jestem dobrze przebadana a nie tak taśmowo.Prywatnie to chociaż człowiek wie za co płaci
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Mandi nie do końca jest tak jak mówisz ..
Prywatnie też możesz zostać przebadana taśmowo
Ogólnie ciężko jest znaleźć teraz lekarza z powołaniem 
Racja. Chodziłam też prywatnie do takiego lekarza, że sama się diagnozowałam i mówiłam mu co ma mi przepisać bo sam miał to w głębokim poważaniu a płaciłam za wizytę i to nie mało... Obecnie jestem zadowolona, mam nadzieję, że znalazłam dobrego lekarza i zostanę przy nim nawet po porodzie
Ale troche czasu zajęło zanim do niej trafiłam...
Lena87 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny1. Wymiary 250 cm
http://allegro.pl/womar-dluga-poduszka-dla-mamy-do-karmienia-kojec-i4878137847.html
2. Wymiary 130 cm
http://allegro.pl/duza-poduszka-ciazowa-rogal-do-karmienia-pielucha-i4839248537.html
3. Wymiary 115 cm
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-d-spania-i4794644830.html
Najbardziej to spasowała by Mi litera U
ale ponad 200 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 08:55
-
Sporo właśnie , no niestety nie stawiają obiadku a mogliby
. Właśnie i tu się pojawia problem bo teraz rzadko ko jest lekarzem z powołania a ginekolodzy to juz na pewno nie , ale masz racje Livia będę szukała metodą prób i błędów może znajdę wreszcie dobrego lekarza. Jest jeden bardzo dobry, ale ciezko się do niego dostać niestety
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry

Widzę,że tu dzisiaj wizytowo i prezentowo
No niestety,nam też jak podliczyć to 600zł miesiecznie idzie na lekarzy...ma na nfz czekać 2-4 lata-nienormalne
A prezent Livia dobrze schowaj by nie szukał :p
Chociaż ja tak jak Lena-ciekawość zżera :d ale pòźniej niespodzianka jest,bo przeważnie wiedziałam co dostanę
Ja dzisiaj mam luzy,tylko obiadek zrobie i na zajęcia trochę
-
Aga ja spakuję od razu więc nawet jak znajdzie to nie będzie wiedział co jest w środku

W czwartek robie badania, juz mi slabo jak pomyśle o braku sniadanka i jechaniu na glodniaka
Lenka a mi tam wzór to w sumie wszystko jedno jaki będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:02
Lena87 lubi tę wiadomość

-
witamy sie i my:)
Grosiu dobrze, ze jestes :*
Monia..widze, ze kogos musze tu do porzadku doprowadzić
My już pobudzeni i głodni, chyba trzeba wyjsc spod kołdry i sniadanko zrobić...zapowiada sie ciezki dzien, nawet zajecia w przedszkolu przelozylam na jutro bo dzis jakos brak weny itd, a po drugie nie bardzo sie wyspałam
Moj R bidulek cała noc sie meczył, bo wczoraj tak z niczego zaczał go ząb boleć i spuchł
a dopiero byl u dentysciaka i wszystko ma zdrowe...ale to zab robiony, wiec obawiam sie ze cos sie dzieje pod wypełnieniem...idzie dzis na 12 sprawdzić co tam jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:03
-
Wlasnie Lenka problem w tym, ze rodziny tutaj nie mam;-/ wiec nie ma kto pomoc...
A spimy tak samo, koldra miedzy nogami i pod glowa hihihi.
Livka, daj mi swe zeby to z nimi pojde...bez problemowo...Juz tyle przeszlam, wiec dentysta to pikus.
Taaa, doktorki kasuja swoje... ale trzeba znalezc swojego, a ciezko....