Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Podpowiedzcie mi jeszcze co kupić dziewczynce sześcioletniej pod choinke.Mężu ma chrzesnice widuje ją może raz na dwa lata a na każde swieta,urodziny ,dzien dziecka wysylamy jej paczke albo pieniązki żeby matka jej coś kupiła.Dziecku nie żałuje ale jej matka to nawet nie zadzwoni,nie wysle smsa z podziekowaniem a mnie to wkurza
-
nick nieaktualny
-
Madziulka wrote:Podpowiedzcie mi jeszcze co kupić dziewczynce sześcioletniej pod choinke.Mężu ma chrzesnice widuje ją może raz na dwa lata a na każde swieta,urodziny ,dzien dziecka wysylamy jej paczke albo pieniązki żeby matka jej coś kupiła.Dziecku nie żałuje ale jej matka to nawet nie zadzwoni,nie wysle smsa z podziekowaniem a mnie to wkurza
Do prezentów to ja głowy nie mam...ale tez jestem za tym, zeby kupić jakas rzecz a nie dawać kasy, tym bardziej jak wydadza nie na dziecko! tez znam takie przypadki
może jakąs "modna" w tym sezonie lalka albo cosik....kurde nie mam takiego dziecka i nie wiem
-
Ciężko coś kupić dziecku tym bardziej że się dziecka nie zna i nie wiadomo co lubi.widziałam na allegro misia co mozna go malować pisakami a pózniej w pralce prac i odnowa malowac,albo piżamke z kucykami pony,sama nie wiem i jak zwykle mąż zostawił to na mojej głowie,wogóle wszystkie prezenty musze sama porobić,on sie do tego nie miesza
-
heheh no z tym misiem to fajna rzecz

w lidlu chyba jest tez taki domek kartonowy, ktory składasz i moga sie dzieci w tym bawić a na nim jest kolorowanka
mozna farbami czy pisakami pomalować 
widzialam tez kiedys parasol do pomalowania plus mazaki specjalne, ze nie zmywa sie na deszczu
mizzelka lubi tę wiadomość
-
No i moje starsze dziecko R ma kanałówke, trzeba robić na gwałt i pójdzie ok 500zł....kuzwa jak nie urok to sraczka

poki co Pani założyła jakis lek, tabletki przepisała i za 2 tyg dalszy ciąg zabawy
ehhhhhhhhhh
-
mon!ta^ wrote:ja z nfz korzystam i mam tak, że po tygodniu jest wizyta. Panie są młode ale fajne i robią szybko i bez problemu. Wiadomo że 1 ząbek na jedną wizytę ale wolę tak niż placić. Warto poszukać bo nie w każdej tak jest że trzeba czekać na stronie z nfz jest lista z każdego miasta z kim maja podisana umowę warto rzsejżeć i podzwonić jakie terminy maja

My też tak chodzimy, ale wiekszych zabiegów nie robią niestety
tak jak teraz np kanałówka u R...
ale jak ktos ma małe ubytki to jasne ze tak
mi wykryła kilka mini dziurek, chodze co 2tyg, robi mi po 2 zęby naraz i zaraz bede kończyć zabawe z zębami, sciągne kamień i mam spokój
-
wróciłam.. kupiłam tyko 2 pary rękawiczek niedrapek - zielone i żółte

tak to rzeczy albo dla dziewczyn albo chłopców...
ja w piątek się wybieram na badania.
no Sury pamiętam .. te pierwsze badania ciążowe... 5 fiolek krwi i 180 zł nie moje ..