Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, to pewnie poczatek szału zakupowego

ja tez mam tyle ciuszków, nie wiem kiedy to popiore....
I
mummy najlepsze 
a ja wczoraj kupiłam to:
http://allegro.pl/komplet-zimowy-pl-polar-czapka-szalik-rekawiczki-s-i4796666730.html
nie chcialam jakiegos grubego kompletu, bo dojdzie kapturek jeszcze...i sie zapoci borok w tym wózku albo foteliku.....
kurcze, ale powiem Wam, ze czas leci szybko....
niedawno zaszłysmy w ciaze, a tu praktycznie końcówki....
a te dziewczyny, ktore wydawaly sie, ze niedawno...to juz 8, 11 tc.
szok
przypuszczam, ze te końcówki, to beda sie troszke dłużyc, bo wiadomo, czas oczekiwania itd.
ale damy rade, urodzimy śliczne i zdrowe Bobasy
być Mamusią, być Mamusią.....

Przedszko, daaj ta prace
ale nie wiem czy temat ogarne
prosze Pani 
Sury, oby tak było, jak mówisz....
powiem Wam jeszcze, ze w tym szpitalu modlitwa mi duzo pomogła...odmawiałam nawet Koronke, czego nigdy nie robiłam, przyszedł ksiądz to sie wyspowiadałam- taka wystraszona byłam...przyjmujac komunie prawie sie poryczałam
oczywiscie jestem wierzaca, chodze do koscioła, ale moja wiara osłabła troche... a to był czas chyba odnowienia wiary również..... no, w końcu Adwent mamy....
nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość
-
a jakie da dziewczyny były megalivia30 wrote:Chyba tez do ciucholandu muszę się przejść
Rampersy fajne!
ja musiałam brać uniwersalne takie ale jakbym znała płeć to bym szalała
masakra jakie były rzeczy cudne- naprawde polecam
za jeansy 8 zł dałam a w sklepie pewnie 30 by mi zabrakło..
Groszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszku modlitwa mi także pomaga zawsze, odkąd ujrzałam II kreski to powierzyłam opiekę nad tym dzieckiem Jezusowi, to daje mi dużo spokoju. Ale nie każdy tu jest taki wierzący jak my, każdy ma inny sposób na osiągnięcie spokoju i nie stresowanie się
mi akurat pomaga modlitwa
Groszek, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Zakupuję! Mężuś napisał, żebym brała
Ciekawe czy zdaje sobie sprawę z tego, że będzie mial utrudniony dostęp do mnie w łóżku 
http://allegro.pl/poduszka-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-ciazowa-gratis-2-i4841869779.html
nick nieaktualny, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

-
Super Livcia, ja polecam...naprawde z nia spie...jest idealna w ciazy, nie wyobrazam sobie jej nie miec teraz
mąż na drugim boku spi 
i mam jeszcze taki bananik do karmienia, mniejszy...i bardziej sztywny, zeby sie nie schylac i nie trzymac całego ciezaru dzieciaczka na sobie, bo pozniej daje w kosc...plecy siadają;/
ale wiecie co?
juz mozemy spac razem, druga nocka spedzona w jednym łożu wspólnie, bo przed tym pobytem w szpitalu to naprawde...nie wiem co sie działo...
byłam tykajacym bombą zegarową
i wulkanem
-
A bo już źle mi się śpi i poduszkę męża między nogi sobie wciskam i dalej jest źle. Mam nadzieję, że z tym rogalem będzie lepiej

Też planuje jutro badania robić ale nie wiem czy wstanę rano, może w piątek? We wtorek mam endokrynologa a w następny piątek ginekologa więc wszystko za jednym zamachem chcę załatwić
Może nawet wejdę bez kolejki do laboratorium?

-
a wlasnie, powiedzcie mi...co mam zrobic....
moj gin dzis nie przyjmuje...
ide w piatek i mialam zrobic na swiezo wyniki morfologie, mocz, p/ciała w krwi odnosnie grupy krwi i gbs.
mam to znowu robic i sie kłuć??
juz nie mam żył
siniaki wszedzie
a wszystko mialam zrobione w szpitalu...
tylko tydzień temu
pisałam wczoraj, ale było pozno
a miałam sen w nocy, ze mi odeszły wody !!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 11:54
-
nick nieaktualny
-
jestem na 3 min i co....widze jakies dziwne wpisy tzn wpis....pozwólcie ze nie skomnetuje

jem szybko kanapke bo Mały zgłodniał i lecimy dalej
do lekarza
zobaczymy co tam dzis zobaczymy 
zdam relacje popoludniu bo dzis mam kupe załatwien na miescie:)
albo di Agi podrzuce esesmana to Wam przekaze co i jak
mizzelka lubi tę wiadomość