Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Staraczka23 uwierz mi, że zmienisz zdanie jak już sama będziesz w ciąży i będziesz musiała rano zrobić badania a będzie Cię muliło z głodu i będziesz miała mroczki przed oczami. Na pewno będziesz wtedy grzecznie czekać w kolejce i nie dopominać się pierwszeństwa...
A poza tym nie mówimy o wizytach u specjalistów tylko w laboratorium - jak juz coś chcesz skrytykować to przeczytaj najpierw ze zrozumieniem
To już inna bajka bo u mnie w labolatorium jest karteczka wywieszona że kbiety w ciąży i z dziećmi do 5 lat mają pierwszeństwo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ona to przeżyła...najpierw jej wmawiali guzka, później krwiaka, później okazało się że beta rośnie ale słabo , później że to dopiero 5-6 tydzień a był już 12 i na IP poroniła... ale najważniejsze że się udało, na 30 czerwca termin mają
-
nick nieaktualny
-
Tak przy 16 tc mozna odetchnacSury wrote:super
oby teraz wszystko było dobrze, chociaż 12 tydzień to już raczej spokojnie 

Ta aktorka ktora zmarla. Anna Przybylska poronila w 19 tc, ale to sie baaaaaaardzo rzadko zdarza :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja właśnie biorę urinal żeby zakwasić mocz.. i widać dzięki temu testowi że nic to nie dajeprzedszkolanka:) wrote:Sana śliczny Kropek
rośnie zdrowo 
haha ale się uśmiałam, Wy durne jesteście- ja razem z Wami, bo co? Bo poleciałam sikać haha
u mnie ph ostatnio ciągle 7 a mam córę, więc lipa, z włosami mi się sprawdza , a teraz sikałam i nie buzowało czyli sprawdziło się
<pęka ze śmiechu>
i dodam,że właśnie piłam sok z grejfruta i pomarańczy
skoro sie pieni, no fuck.
-
Ja miałam i za pierwszym razem też nie miałam objawów.Brałam antybiotyk jakoś w 8tyg,później znowu mi wyszły ale to już wiedziałam że jest żle bo sikałam co 5 min po kilka kropel i znowu antybiotyk ale to już jakoś wyżej w ciąży,który to był tydz to nie pamiętam.Zaczęłam pić wode po 2 litry dziennie i łykam codziennie żurawit i narazie okSury wrote:dziewczyny która z was miała bakterie w moczu??? bo kurde ja w sumie już od października wychodzi na to, że je mam a nie mam nawet najmniejszych objawów zapalenia pęcherza
przez próbką się umyłam, pierwszy strumień do toalety reszta do kubeczka