Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
to widzę że nie tylko ja miałam zjebutane sny

biłam się
hahha 
ktoś mi źle życzył..
i się odwdzięczyłam.. kudły szły i to ostro..
potem śniło mi się że gin mnie olał i nie spr płci bo po co..
i takie tam głuopoty... schiza
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Mizzi ja o swoich snach lepiej nie będę nic mówiła bo to wstyd

Też zaraz muszę się zbierać a tak mi się nie chce... Już zaliczyłam dzisiaj drzemkę to trzeba będzie się wybrać do sklepu i może zacząć robić ten nieszczęsny bigos? Przygotować choinkę do jutrzejszego ubierania - coś porobić trzeba bo znowu prześpię cały dzień
mizzelka lubi tę wiadomość

-
Tez jutro ubieramlivia30 wrote:Mizzi ja o swoich snach lepiej nie będę nic mówiła bo to wstyd

Też zaraz muszę się zbierać a tak mi się nie chce... Już zaliczyłam dzisiaj drzemkę to trzeba będzie się wybrać do sklepu i może zacząć robić ten nieszczęsny bigos? Przygotować choinkę do jutrzejszego ubierania - coś porobić trzeba bo znowu prześpię cały dzień
-
A nie oglądałam nic takiego po czym miałyby mi się takie rzeczy śnić więc boję się pomyśleć co tez w mojej łepetynie siedzi

Dwóch chłopaków trzymało jakiegoś innego do góry nogami i głową w chodnik uderzali
Potem do mnie strzelali a ja uciekałam z wielkim brzuchem, jeździłam pociągami a one ciągle były w Gdańsku...
Jak myślisz, trzeba już to leczyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:23
nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My to mamy problemy
Ja wczoraj ryczałam bo nie wiedziałam co chcę zjeść, dzisiaj Sury bo Jackson nie zyje...
Strach pomyślec co byłoby z prawdziwymi problemami
Wczoraj jak męzowi opowiadałam przez telefon czemu sie poryczalam to słyszalam, że się podśmiechiwal pod nosem trochę
Wcale mu się nie dziwię
nick nieaktualny, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny