Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry
Wszystkie jeszcze śpią?
Ale wczoraj zalatany dzień miałam, o 22 już w łóżeczku padnięta byłam.
Monia gratuluję ale przecież wszystkie Ci mówiłyśmy, że będzie wszystko dobrze
Rudasku ładna fura.
Groszku trzymaj się dzielnie!
Lenkawszystko będzie dobrze, to wszystko dla maluszka.
Aaaaa więcej nie pamiętam - przepraszam
Dzisiaj o 11 mam wizytę u endo gaduły - pewnie znowu 45 minut będę siedzieć w gabinecieOn gada i gada ale przyjemny jest - przepowiedział mi ciąże w październiku jak byłam u niego "do zobaczenia na następnej wizycie, będzie już pani w ciąży"
Po południu teściówka zjeżdża już z całym swoim dobytkiem, znowu będzie mi gadać i gadać brrr ale nie marudzę, pomaga mi sporoŚwięta zaraz a ja w polu z przygotowywaniami
A w czwartek?Mężuś!!!
XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
jestem i ja ale chyba na chwilke....bo zaraz wracam do łózka
ja tez w czarnej dupie z przygotowaniami..na szczescie ja robie wszystko co płynne a mama wszystko stałe czyli pierogi, gołabki itd
dzis lub jutro wybieramsie na zakupy a w nastepnym tyg pichce
aaaaaaaaaaaaaa i drzewko musze zakupić-zywe...jupiiiiiiiiiiii -
nick nieaktualny
-
Ja jutro dłużej sobie pośpię bo Majka nie idzie do szkoly - wolne maj bo 6 klasy mają próbny egzamin (ale im zrobili przed świętami)
A od poniedziałku już w ogóle bo ferie świateczne więc będę spać i wylegiwać się w wyrku ile wlezie
I męzuś obiecał, że będzie mi przynosił herbatkę i śniadanko do łózka
Anutka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:ale zamulacie dzisiaj!
ja dzienniczek uzupełniam,ale mam tak zimno w domu,że co jakiś czas pod kocyk muszę bo zamarzam
Yuly a Ty byłaś stymulowana? Bo widzę,że sporo już rzeczy próbowaliście ...
wszystko było po kolei
no i jestem tu gdzie jestem po tych róznych próbach itd
no pewnie że zamulam -
Dzień dobry
Lena! Kopnę Cię w cztery litery! Chociaż dokładnie wiem co czujesz... Ja nie mogłam jeść nic! Kompletnie nic,wymiotowałam po wszystkim co tylko udało mi się wepchnąć, po ziemi się turlałam bo nie miałam siły się wyprostować..w szpitalu leciałam na 4 kroplòwkach a i tak potrafiłam na korytarzu zasłabnąć...tak wyglądał cały mòj lipiec...dopiero po 12tyg.zaczęłam pomału zupy i bułki podjadać...uwierz mi wiem o co chodzi,ale to mija i pòźniej nie ma znaczenia
Rudasku ulala jaka fura
Monia to jutro kolejna wizyta?
Marta wspôłczuje pracy...
Livia to u Was zleci do Świąt jak i u nas
Ja jutro endo a w czwartek gin
Yuly z tym zamulaniem to do Was było bo nie pisałyście ;p
Groszku,Mizzy jak sie macie? -
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:Livka miłego
pozdrów tesciówkę
Rudasku, wyczuwam nutkę złośliwościMusze być dla niej miła teraz bo wigilii mi nie pomoże przygotować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 09:44
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Hej
a ja sobie święta zrobie i przygotuje cąłkiem sama- nie chce pomocy mojej teściowej
Dzięki dziewczyny za dobre słowajutro znów zobacze mego maluszka i musze się nacieszyć widokiem na kolejny miesiąc
\
no to tydzień wizytsuper wiadomości będą same
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny