Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Sury ciekawe jak mąż sie spisze na pierwszej wizycie
pewnie będzie 1000 pytań do .... jak mój
ale to już jest nasza druga wspólna wizyta, na pierwszej był ze mnąo nic lekarza nie pytał tylko odwrócił się, jak mnie lekarz na samolocie badał a na usg jak zobaczył kropka to mu się oczka zaszkliły
-
Sury wrote:ale to już jest nasza druga wspólna wizyta, na pierwszej był ze mną
o nic lekarza nie pytał tylko odwrócił się, jak mnie lekarz na samolocie badał a na usg jak zobaczył kropka to mu się oczka zaszkliły
Livia ma pierwszą razemfajnie, będą szczęśliwi
Wspólne wizyty bardzo zbliżają , nie wyobrażam sobie, żeby mąż razem ze mną nie mógł być na wizycie jak i przy porodzie . -
powiem Wam,że coś w tym jest by nie odtrącać dziecka od ojca i to już na etapie usg
taka więź się tworzy, widzę to po moim jak rozmawia z brzuchem, dzień dobry, dobranoc codziennie dostaje każda z osobna
i jak mała reaguje na niego
no i oczywiście codziennie słyszę jak już bardzo chce ją mieć obok
a jedyne zmartwienie to boi się że będzie płakał przy porodzie jak nam małą dadzą
Monita to super wieściteraz już zleci
-
moja teściowa oczywiście zabłysnęła wczoraj i stwierdziła, że będziemy mieć duże dziecko
ciekawe po czym ? bo ja mam 177 cm ? g*wno prawda
juz jej powiedziałam, że jeszcze 35 razy się to wszystko zmieni i wielka obraza, że chyba jej to powiedziałam, a ona przecież doświadczona
nawet nie wiem ile cm ma małe a już mówi, że będzie duże -
przedszkolanka:) wrote:ah te chłopy nasze kochane
a później będzie w nocy płacz i tekst : "teraz Twoja kolej"
a jeszcze jak któraś jest mega przewrażliwiona jak ja , to na późniejszym etapie polecam stetoskop - za 19zł. zwykły a na prawdę uspokaja