X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na obiad zjadłam Big Maca i fryty :D A co, nie muli mnie ostatnio to szaleję :D

Wizyta u endo odbębniona, facet zadowolony bo na wejściu już mu powiedziałam, że jestem w ciązy :D Mówi, że ten rok jakiś szalony jest bo rekordy bije z ilościa ciąż ;-) Zadowolony z moich wyników, dalej euthyrox 50 mam brac i kolejna wizyta 3 marca - nie kazał wczesniej się pojawiać bo po co? On nie lubi ganiac kobiet w ciązy bo trzeba im stresu zaoszczędzić ;-) TSH nie ma prawa podskoczyć do 2,5 nawet takie wyniki mam ładne ;-) A gdyby mnie coś niepokoiło to mam do niego dzwonić - dał mi numer komórki. Jestem zadowolona.

Chwilkę teraz odpoczywam i zaraz za sprzatanie się biorę ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 13:37

przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka to wizyta udana :)
    Widze, ze my wszystkie pod opieką endo:)
    Moja znów to tylko by kase ciagneła, najlepiej by mnie chciala widziec co 2 tyg:)
    A non stop jej przywoze kartke z takimi samymi wynikami :)
    teraz tez powinnam jechac ale mam ja w dupie, pojade po nowym roku:) nie bede jej sponsorować, ostatnia mja wizyta trwała 4 min z zegarkiem w reku :)hahah porażka:) choć chwała jej za to ze jak wyszły złe wyniki to mnie wzieła z dnia na dzien i nadal tak w sumie jest jakby co:)

ale masz pyszny obiadek:) ja w niedziele taki mialam, nowa kanapke fiesta zjadłam i kubek coli, ale mi bylo dobrze:)
    u mnie dzis kasza gryczana z gulaszem i suróweczka:)

livia30 lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku ja u tego endo siedzę minimum 15minut. Gaduła z niego straszna i dokładnie bada i tłumaczy wszystko ;-) Najbardziej mi się spodobało bo powiedział, że moje wyniki wskazują prawdopodobnie na to, że jak juz odkarmię dziecko to będzie można powoli odstawiać euthyrox ;-) Tylko nie wiem czy do tego dojdzie, chyba pociągnę trochę dłużej bo kolejne dziecko w planie w końcu jeszcze jest :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm ale smaka narobiłaś :O

a ja mam ostatnią wizytę przed porodem jutro u endo :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka się zabrała za produkcje potomnych :D fajnie :P
    jak mi dziś niedobrze :O mdłości okropne, naciągam cały czas, czy zjem czy nie - to bez znaczenia :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie chyba zaczyna pęcherz boleć ;( dobrze, że wizyta pojutrze bo ta żurawina to chyba gówno daje ;(

• livia30 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam zaraz za produkcję :D zawsze chciałam mieć 3 dzieci a skoro już w miarę dobrze się czuję to znowu mi się zachciało kolejnego :D Jedno jeszcze w brzuchu siedzi a ja kolejne planuję hi hi

nick nieaktualny, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka to tak jak my :)
    3 nam sie marzy...i jeszcze jednego nie ma na świecie a cały czas o drugim gadamy :)
    hahahah :)
    dobreee to.....:)

livia30 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ide ogladac "pierwsza milosc":)
    Bede później:)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,nie mam siły nawet was nadrobić.Jak o 09.00 pojechałam na miasto tak dopiero wróciłam.
    Zawiozłam L4 do Zus,później laboratorium,a tam cyrki.Zasłabła chinka w ciąży i koleżanka ją przyprowadziła i weszły bez kolejki.Boże kobiety to jej mało nie zagryzły tak sie kłóciły,bo jak to tak ze kobieta w ciazy wchodzi bez kolejki.Szok i wstyd żeby kobiety tak sie zachowywały,chyba zapomnialy ze kiedys tez byly w ciazy.
    Później apteka,zakupy z mama,a na końcu prezenty.
    Połowe kierowców to bym powybijała teraz na drodze tak jeżdzą.Nie mam już nerwów.Wszędzie kolejki,pchaja sie wózkami na ciebie,a najlepsze w kauflandzie jak starsze babki ładowały sobie mandarynki do kieszeni.Ręce opadają

relgh371ly1mtto9.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludziom te święta rozum odebrały chyba :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja chce 2 dzieciaczków :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chce 3 :)

Wysłany: 16 grudnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka straszne co piszesz o tych ludziach... ludzie rozum tracą na prawdę...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka ja czasami żałuję, że eliminować nie można takich baranów co siadaja za kierownicą i myślą, że dobrze jeżdżą... A jeszcze w meża aucie klakson nie działa więc kur... tylko rzucam :D

Ludzie wariują przez te święta, kredyty biora, kupują tego jedzenia jakby miesiąc sklepy byly pozamykane później...

Zapisałam się do fryzjera! Trzeba się zrobić na bóstwo w czwartek zanim męża odbiorę z lotniska. Może zauwazy zamiast mojego brzucha :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam małemu Oilatum baby do kapieli w zestawie z kremem,sobie kupiłam nową torbę do szpitala i bede ją pakować,bo pani ginekolog stwierdziła że moje bóle brzucha swiadczą o tym że do terminu to nie dotrwam

relgh371ly1mtto9.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naszła mnie ochota na barszcz biały z jajkiem i kiełbaską,tylko ktos mnie musi kopnąć w dupe żebym się ruszyła i poszła go zrobić

relgh371ly1mtto9.png

Wysłany: 16 grudnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje gołąbki już się pichcą, konspekt w połowie napisany, została jeszcze lodówka i szafka do mycia i praca magisterska do napisania (na dziś) .

Livia haha , na pewno będzie brzuszka szukał, czy dzidziuś urósł :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś juz wysłałam męzowi dzisiaj zdjecie w samej bieliźnie bo brzuszek juz spory. Znowu szybko mi wyskoczy jak w pierwszej ciązy ;-) Trochę tłuszczyku jest ale jest już twardy więc to dzieciak się rozpycha ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma bata, wskakuję w ciążowe spodnie bo gumki mnie cisną już mocno, nawet mam odcisk już widoczny :/

ac555394afb5be8emed.jpg

I mistrz drugiego planu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 15:18

nick nieaktualny, przedszkolanka:), mizzelka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1779 1780 1781 1782 1783 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ