Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulka wrote:Ja jutro lece po to do apteki
Mam szampon bambino i wypróbowałam go na swojej głowie,wogóle mi się nie pienił i jakiś taki zapach nijaki,ja to mam pomysły zeby dziecka szampon próbowaćzmywa silikony itp najlepsza rzecz ja biorę z baby dream fajnie sie pieni i ma ładny zapach ale jak ktos ma zniszczone włosy to zrobi się busz na głowie, ale od czego są maseczki
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:a no to może właśnie tu tkwi diabeł w szczegółach a co myślisz o zielonej herbacie? ona ponoć oczyszcza organizm i jakbyś sobie strzeliła na zmianę raz zieloną, raz czarną.
albo inkę jak lubisz coś ciepłego do picia -
Jestem dziś roztrzepana,wszystko robię w biegu.Ledwo obiad zrobiłam,nawet zjadłam przed komp bo musiałam mężnemu kupić cos pod choinke i padło na tableta,musiałam swoje konto nadszarpnąć,ale co tam niech się cieszy chlop
Muszę się szykować do lekarza bo mąż wraca po 16ej,zje i odrazu na wrocek trzeba jechać.
Lece ogarnąć swoje grube nogi przed wizytą -
ja tak na szybko , szczegóły później. Dzidziuś zdrowy, wszystko przepływy itp ok . Ale bardzo uparty. Usg miałam przez brzuch . Jak zaczął to ruszał sie 3 sek i obrócił sie tyłkiem i poszedł spać
czyli pokazał gdzie nas ma
płci nie dał sobie zobaczyć.
Mierzy 7,1 cm i odpowiada wg usg 13 tyg i 2 dniom czyli starszy niz na suwaczku
chyba też bedzie długonoga Amelkaprzedszkolanka:), Madziulka, Sury lubią tę wiadomość
-
Wróciłam i ja z wizyty,rodzić jeszcze nie bede,wszystko mocno trzyma.
Jutro muszę zrobić posiew moczu i wymaz z pochwy zawieśc do laboratorium.
Hemoglobina mi spadła więc mam recepte na witaminy i na globułki bo mój sluz jej sie nie podobał.I to by było wsio.Następna wizyta 29.12.2014przedszkolanka:), Sury, mizzelka lubią tę wiadomość