Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulka wrote:Groszku trzymaj się dzielnie,będzie dobrze.Musisz myśleć pozytywnie.
Odebrałam wyniki,nawet się nie zdziwiłam że znowu mam bakterie w moczu i szczawiany,wyszło to że nie piłam ile trzeba.Morfologia też ciut obniżona ale to standard.
Powiesiłam pranie,stawiłam bodziaki i kaftaniki do prania i muszę ogarnąc kuchnie bo jeszcze tego nie zrobiłam po śniadaniu taki leń jestem.
Kupiłam maśc na brodawki i zaczynam smarować od dziś bo mnie już sutki bolą a co dopiero jak zaczne karmić
ja czytałam gdzieś że jak się z cytryną pije wodę dużo to że rzeczywiscie mniej bakterii jest.. teraz przed badaniami muszę pić ciągle, zobaczę czy to taki dobry patent (oprócz żurawiny)
a siara ci leci?
bo u mnie nie dość że leci, fajdam koszulki to też wiem o czym piszesz.. bolą mnie piersi.. swędzą.. a jak samo wyleci to jaka ULGA...
ja tez biorę się za pranie i patrzę na tego mojego nieszczęsnego murzynka czy urośnie czy nie.. oby tak -
Mizzy śliczny masz apartamencik
w ogóle takie zgrabne te brzuchy mamy, bo niektóre te przemądrzałe babska to wieloryby i zazdroszczą po prostu
Groszku jak to? oj Gabryś nie spiesz się jeszcze, ten świat dziwny ,siedź tam jeszcze!
nie płaczcie kochani :* będzie dobrze! a domem się nie martw, dadzą radę kobity
Moniś kciukamy i czekamy na dobre wieści!i dawaj szybciej a nie wieczorem!
co do cycków , to ja nie mam siary, ciekawe czy w ogóle będę mogła karmić
a ja mocz mam super wynik, morfologia też, tradycyjnie lekko niskie żelazo ale na poziomie takim bez tabletek jak z to nawet ich nie biorę, bo tylko zaparcia od nich mamjeszcze jutro toxo odbiorę
mizzelka, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
stara baba.. sama zapomniała jak to juz jest w ciązy
a kit tam.. ona sie starzeje i też szersza jesttyle że ja to wrócę do formy a ona już nie haha
Aguś bardzo podobne brzuszki mamy bez kitu.. szkoda ze nie mam miary to bym spr ile w obwodzie mam..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:herbata zakwasza organizm i może ona wywołuje u Ciebie szczawiany? wcale bym sie nie zdziwiła, a pijesz czarną?
uuuu.. to gorzej masz.. mnie aby pobolewają ale tragedii nie ma -
Mizzy bo my idziemy "łeb w łeb"
ja muszę też się zmierzyć, ciekawe ile przybyło
teściowa mnie po prawie miesiącu zobaczy, to na bank różnica dla niej ogromna
Madzia, ale ja też minimum dwie herbaty dziennie piję i u mnie wyniki są ok...może coś zjadłaś przed badaniem?mizzelka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry bardzo!!
Wrocilismy
Groszku trzymaj sie tam Kochana.....a co do Twojego pytania, wywiało nas do Stolycy do rodzinki mojego Rkonkretnie do brata bo w Świeta nie beda sie widzieć
i pierwsze zdanie jakie usłyszałam " TY w lutym rodzisz, gdzie TY masz to dziecko"jahahahaha
a Franio 2,5 latek dostał szału pozytywnego oczywiscie jak sie dowiedział ze dzidzius w brzuchuhehheheh non stop głaskach, gadał no i oczywiscei przujedzie do Cioci pilnować Dzidzie:)
hahhahah,,,,
co u Was Dziewczynki ?
u mnie własnie robi sie pranie,
Przyszła paka z rzeczami dla mnie plus butelki , smoczki, i materacyk do wózka
mizzelka lubi tę wiadomość