Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wczoraj miałam zalatany dzień i wieczorem mnie ciągnął brzuch i bolał troche jak stałam.. jeszcze w kościele byliśmy na 20 bo mąż pracował i myślałam, że nie wytrzymam na tej mszy...
Anutka ja bym zadzwoniła do gin ale na Twoim etapie ciąży to chyba normalne że się zaczynają skurcze
-
Mnie też dzisiaj coś bolało tam gdzie jajniki po bokach,ale mysle ze to wiązadła ciągneły bo w ciąży jajniki nie pracują i nie powinny boleć.Bóle miesiączkowe mam już od tyg,ale dziś wizyta więc sie wyjaśni wszystkoAnutka wrote:Dziewczyny mam problem, od jaiiejs godziny czuje takie dziwne bole podbrzusza, jakby kolka, ale nie do konca, nasila sie przy chodzeniu. Co to moze byc ??
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja miałam tak przy rwy kulszowej... z pleców promieniowało mi na podbrzusze.. cały bok napieprzał jak nie wiem co.Anutka wrote:To takie jakby szpilki ??? Nie jest to typowy bol miesiaczkowy, ciagnie do lewego jajnika i boku
Wybralam sobie termin na 15 stycznia
-
a ja witam się według drugiego terminu w 29 tyg

dziś dostałam komplement że jestem GRUBA.
Miło mi
jeszcze ktoś musi mnie dobijać...
jestem świadoma tego ale w dolnych normach się mieszcze jeżeli chodzi o przybyte kg -.-
a pro po wstawiam mój apartament z wielkim tarasem dla mojego dziecka

nick nieaktualny, livia30, przedszkolanka:), nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
aa to moze skurcz, bo u mnie nie raz po prostu naciśnie na jakiś nerw i czasami aż wstać nie mogę z łóżka.. ale taka uroda mojej ciąży.Anutka wrote:A nie mialam nigdy, nie mam porownania... Po no spie przeszlo, wypilam herbate i jest ok

najważniejsze że już przeszło
Anutka lubi tę wiadomość
-
Moj maz moei, ze jestem okraglutka i pierwsze o czym mysle po przebudzeniu to jedzeniemizzelka wrote:a ja witam się według drugiego terminu w 29 tyg

dziś dostałam komplement że jestem GRUBA.
Miło mi
jeszcze ktoś musi mnie dobijać...
jestem świadoma tego ale w dolnych normach się mieszcze jeżeli chodzi o przybyte kg -.-
a pro po wstawiam mój apartament z wielkim tarasem dla mojego dziecka

. Hehehhe 
Naciagasz jeszcze spodnie na brzuch... Ja juz nie moge, cisnaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 11:16
-
nick nieaktualny

a jeszcze na lipcówkach jednej dziewczynie w 8 tygodniu u dzidzi serduszko przestało bić