Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kupiłam Palmers i schowałam - zapach dla mnie nie do wytrzymania... Smaruję sie kremem fioletowym J&J
Cześć dziewczynybyłam tu juz przed 8 ale prąd mi wyłaczyli chamy więc chcąc nie chcąc pojechałam do ZUSu papierki ząłatwiać, wróciłam i jest
Dzisiaj mam zabiegany dzien więc mało mnie tu będzie ale trzymam kciuki Monia za wizytęja mam w piątek i juz odczekać się nie mogę hi hi a w czwartek mężu wraca WRESZCIE!
Miłego dnia LaskiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 10:11
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulka wrote:jak kupowalam swój krem na rozstępy to moja mamuśka walnęła komentarz w sklepie-A po co ci to i tak ci wyjdą rozstępy-aż się ludzie obejżeli.Miała troche racji,ale ja też późzno zaczęłam tego używać bo od 5 miesiąca
ja zaczęłam 3 miesiąc i już mnie powoli wypycha dlatego chcę już zacząć czegoś używać, ja jestem bardzo szczupła i mogą mnie rozstępy dopaść -
Marta oliwka lepsza z bambino, z johnsona podobno chemiczna bardziej(chociaż wolałam ją na początku)
ta Sexy mama mi zapach przypasował, smarowałam na zmianę z oliwką, później tylko oliwką i teraz wracam i na zmianę będęSury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sury wrote:może przepowiadające?
w sumie czas już na nie
Wybralam sobie termin na 15 styczniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 10:43
-
nick nieaktualny