Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ale maruuuuudyyyy
Lenko co to w ogóle za głupie gadanie, przecież wszystko jest dobrze, zajrzyj na styczniówki albo grudniówki-lada dzień dziewczyna z krwiakiem rodzinie stresuj siebie i dzidziusia! :*
A Wy grubasy takie, że po prostu same szafy...a gdzie Wy te dzieci chcecie schować? W tyłkach?zawsze te szczupłe się przejmują a na prawdę grube babska uważają że są piękne i szczupłe ( znam taką) co za życie..
mąż mi zrobił zdjęcia, oczywiście ani jedno się do niczego nie nadaje i poszedł biegaćporobiłam sobie sama samowyzwalaczem, zaraz zobaczę co wyszło
livia30, Groszek lubią tę wiadomość
-
A ja orgazm przeżyłam, doslownie
Zrobiłam sobie pomidorówkę z ryżem i nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba. Teraz żeby mi dogodzić to trzeba dac mi jeść coś dobrego - mąż będzie zadowolony jak cholera
Madziulka, przedszkolanka:), Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
elooł, ale ozywienie w niedziele
heehe
Mizzy, jesli chodzi o ta karte to w danej godzinie zaznaczaj ruchy dziecka....
ale dziwna karta, ja tego nie mam, czuje ruchy, co chwile sie rusza.......
aale w szpitalu miałam wybierac godzine i liczyyc ruchy do południa...
a popołudniu tez jakas godzine i podac ruchy...
Monia, szczuplusia jestes...
ja mam materac pianka-gryka-kokos, był w zestawie z łozeczkiem..Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga bardzo fajne zdjęcie! Nie marudź
Tylko ja mam świra i wycięłabym ten kawałek fotela co Ci wskoczył z lewej strony - poza tym jest superI światło nie jest najgorsze wcale
Ładnie wyszłaś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 20:41
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Hejka:-) pierwsza:-p
my juz pospane:-) Maly harcuje w brzuchumatka sie czekolady wieczorem najadla to nie dziwota:-p no i tak sie obracam z boku na bok:-p
Maz eksmitowany z lozka..:-p lepiej tak, bo zmierzla jestem:-p
Agusia sliczna fota:-) no no jeszcze talent fotograficzny sie w ciazy ujawni!
Sury, szalona juz wszystko ma
haha Livka, myslalam ze inny orgazm:-p na poczatku tak czytam:-p
Trzymajcie kciuki za P.Basie i mnie, oby sie ulozyla wspopraca bo inaczej uduusze:-p bez zasganowienia:-p a tyle roboty ze hejjj...moze przez te emocje tez spac nie moge??
milego dnia kobietki:-)
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Wczoraj płakałam, że nie mam już mdłości? ooo ja naiwna!wczoraj 3 razy, dziś od rana już 2
Grosiu ja wszystko dostałam jako niespodziankęnie mam tego jeszcze u siebie, na razie leży wszystko u teściowej, ale jak po Nowym Roku urządzimy dzidziusiowi pokoik to wtedy przywozimy wsio
w czwartek wizyta i sama nie wiem, czy przeważa u mnie radość czy strach
a dziś Monia wizytuje- powodzenia
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Groszku tak się zastanawiam czy powinnaś pisać 'pierwsza'czy nie lepiej ostatnia o tej godzinie :oo
Taa ja i talent haha,do obijania chyba :p
Owocnego sprzątania! Będzie dobrze
No właśnie Marta szalona! :o to ja jeszcze tylu rzeczy nie mam :oo
A ja czatuje,bo musze jeszcze utrzymać siuśki,bo nie chce iść teraz bo ludzi pełnoi tak będę bez kolejki ale same wiecie jak to jest...
A tak to dzisiaj mam zamiar się pouczyć ,no zobaczymy...:p
A jak mnie kręgosłup boli w nocy/
Marta a jaki kolor pokoiku?
Co do wizyty to ja tam odliczam i przebieram nòżkami juz:dWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 07:55
-
nick nieaktualny