Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sury nad johnsonem sie zastanów....strasznie wysusza, nikt go nie poleca, dla dziecka jest beznadziejny!
Ja oilan na poczatek , pozniej ziajka..bambino tez mam po sztuce..ale np szampon wiec zanim go uzyje to zejdzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sa fajne pakiety, przynajmniej u nas w a[ptece, po 30zł oillan płyn do mycia 2 w1 i balsam po kąpieli
wiec pewnie zajupie jeden taki :d a pozniej już bambino lub ziajka
zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:lutówki w większości kupują te niebieskie z baby dream chyba z rossmana ale mnie nie przekonały akurat
ja dostałam właśnie pełne dwa pudełka a chyba dobrze mieć wszystko z jednej firmy, żeby nie mieszać? czy to nie ma znaczenia? -
Rudasek wrote:sa fajne pakiety, przynajmniej u nas w a[ptece, po 30zł oillan płyn do mycia 2 w1 i balsam po kąpieli
wiec pewnie zajupie jeden taki :d a pozniej już bambino lub ziajka
zobaczymy
Mam szampon bambino i wypróbowałam go na swojej głowie,wogóle mi się nie pienił i jakiś taki zapach nijaki,ja to mam pomysły zeby dziecka szampon próbować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulka wrote:Tak piję czarną.Zawsze lubiałam herbatę,potrafiłam wypić 4 dziennie.Na początku ciązy mnie odrzuciło całkowicie od herbaty a teraz pod koniec znowu mam faze i piję kilka dziennie
albo inkę jak lubisz coś ciepłego do picia