Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny to chyba wszystko zależne jest od lekarza ..
Moja Gin. na każdej wizycie robi Mi USG i dostaję zdjęcie ..
Mimo tego, że nie mam do niej numeru kom to nic nie znaczy, ponieważ mam domowy
a ten przeważnie " musi " odebrać ponieważ przyjmuje również prywatnie
Nawet raz w sobotę Mi odebrała
Wiadomo, że pewniejsza bym była gdybym Go posiadała ale zawsze w jakiś sposób można sobie poradzićWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 20:29
-
chyba wiem co mój mąż kombinuje pod choinkę dla naszego bobaska
łóżeczko !!!!!! ciekawe czy zgadnę
bo zagadywał , że już musi prezent mu kupić bo nie zdąży . Pytał sie mnie jaki kolor łóżeczka bym chciała i jaka aukcja... oj on to zawsze potrafi sprawić , że niczego się nie domyślęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 20:35
Lena87, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
A co to Aga za szpiegi? Adresy jeszcze chcesz? Ładne rzeczy
Lenka nie mówię, że nie ma dobrych lekarzy na nfz, są ale jest ich tak mało, że trzeba mieć farta żeby do takiego trafić. Tobie się udało i super. Ja nie odważę się już nigdy.
Coś głowa mnie boli kurde i nospe wzięłam bo brzuszek troszkę teżznowu się nabiegałam dzisiaj i mam. Posiedzę jeszcze chwilkę, poczekam na telefon od męża, aż teściowa zjedzie (powinna być lada chwila) i pójdę spać. jutro spanie do woli hi hi
Lena87, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Własnie Lenka brzuszkiem się nie pochwaliła jeszcze!
Ja swojej mamie wysłałam dzisiaj też zdjecie brzuszka bo chciała i odpisała mi "no dobra, teraz wierzę, ze jesteś w ciąży"
Musze zdecydowanie przystopować, juz sama staram się pilnować siebie ale nie zawsze wychodzi. Jak coś idę załatwić to bardzo szybko chodze i po tym najbardziej brzuch potem mnie boli
-
A i zapomniałąm wam powiedziec o najlepszym. Ledwo w szkole się rozniosło, że jestem w ciąży i już mam dwie propozycje sesji ciążowej
ha ha i to ja miałam stać za aparatem a nie przed
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 20:59
przedszkolanka:), Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
tylko nie rozumiem o co chodzi w punkcie 3 zdanie pierwsze (zaznaczyłam **) o co chodzi
? na wszystkie 4 boki ? nie czaje
3. Prześcieradło z ozdobną falbaną
*możliwość założenia pod materacem z falbaną gęsto marszczoną na wszystkie cztery boki łóżeczka!*
środek stanowi biała tkanina bawełniana, która może być wykorzystana jako zwykłe prześcieradło (zakładane na materac).
Prześcieradło z falbaną uzupełnia kompletnie pościelone łóżeczko.
-
Propozycja fajna ale ja nie umiem pozować
Zobaczymy co z tego wyjdzie - jednej kolezance obiecałam już. Zaliczy mną sesje
Monia aukcja jest OK, sprzedajacy też wygląda na uczciwego (100% pozytywnych komentarzy).
A materiał masz np tutaj:
http://allegro.pl/tkanina-dziecieca-material-na-posciel-bawelna-100-i4823499253.html