Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Anutka to normalne, ja cały czas chodzę po kilka razy i nie przepowiada to porodu.
-
Dzień dobry
U mnie znowu dzisiaj wieje od ranaAle tragedii nie ma.
Dzisiaj ostatnia, samotna noc przede mną! Jeny jak się cieszę - za każdym razem jest tak samo no, jak przed pierwszą randką
Ubieram się zaraz i lecę do sklepu po spodnie ciążowe bo nie mam w czym chodzić. Getry mnie cisną za bardzo już a o jeansach nawet nie mówię. Pasują mi jedynie dresy ale to po domu tylko przecież
Wow i 11 tydzień mamyprzedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
dobry dobry:)
Witamy sie i my...głodni!
trzeba isc w strone kuchni i cosik wszamać...
jakąs zupine musze zrobić a pomysłu zero, ehhhhhhh
coś czuje, ze dziś nijaki dzien...
Wizytującym powodzenia:) -
Hejka !
U nas nocka przespana, Maly daje czadu w brzuchu po sniadaniuhihi
bez zmian. Lezymy, malo chodzimy....
Dziewczyny, a tak z innej beki- kupujecie jakies kapciuszki, paputki czy butki dla noworodka?? Bo sie wlasnie zastanawiam...
Jesli tak, to jak macie jakies namiary na allegro np.to poprosze o linka:-)
Livka, super ze mezu wraca:-)
Anutka, moja Dzidzia jest dawno nisko... A brzuch mam wysoko dalej... Mysle ze one jeszcze rosna a tam naprawde coraz mniej miejsca. Moj Malutki juz teraz inaczej sie rusza. To raczej takie ruszanie na boki teraz niz to co bylo wczesniej
dostalam zastrzyk w dupsko znowu na rozwoj pluc...steryd.
Dostalam 2 tyg temu i teraz znowu 2 dawki.Chociaz podaje sie to jednorazowo. Tym razem nie bolalo
A wrecz mnie swedzi:-p
Rudasek zrob fasolke po bretonsku...kurcze ale bym miala smaka
mhmmmm
-
nick nieaktualny
-
hej Groszku
co do bucików to ja kupuje dopiero na wiosne, czyli tak na 3 mce...i chyba robione na szydełku trampusie:)
fasolki nie zrobie bo my jemy na wigilie, tylko taka jałową, bez miesa itd...a na drugi dzien mama ja przerabia na taka wypasiona, tłusciutką na kiełbasce itd
wiec wigilijnych potraw juz nie uprzedzam:) no nic..staneło na ziemniaczanej i taka zrobie:)
a teraz wpierniczam bułeczkę z pasta ze szprotek i serka ziarnistego:) ale pychaaaaaaaaaaaa -
Kukułka92 wrote:dziewczyny w którym dniu po owulacji najszybciej można zrobić BETE?
ja sie za bardzo nie znam, ja robiłam test i bete 5 dni po planowanej małpie...i wyszla gigantycznie duzaaaa:)
Livka robiła ostatnio, moze pomoze:) -
nick nieaktualny