Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Groszek wrote:Hejka !
U nas nocka przespana, Maly daje czadu w brzuchu po sniadaniuhihi
bez zmian. Lezymy, malo chodzimy....
Dziewczyny, a tak z innej beki- kupujecie jakies kapciuszki, paputki czy butki dla noworodka?? Bo sie wlasnie zastanawiam...
Jesli tak, to jak macie jakies namiary na allegro np.to poprosze o linka:-)
Livka, super ze mezu wraca:-)
Anutka, moja Dzidzia jest dawno nisko... A brzuch mam wysoko dalej... Mysle ze one jeszcze rosna a tam naprawde coraz mniej miejsca. Moj Malutki juz teraz inaczej sie rusza. To raczej takie ruszanie na boki teraz niz to co bylo wczesniej
dostalam zastrzyk w dupsko znowu na rozwoj pluc...steryd.
Dostalam 2 tyg temu i teraz znowu 2 dawki.Chociaz podaje sie to jednorazowo. Tym razem nie bolalo
A wrecz mnie swedzi:-p
Rudasek zrob fasolke po bretonsku...kurcze ale bym miala smaka
mhmmmm
-
nick nieaktualnyja poprzednie cykle miałam przeczucia, że jestem i zawsze robiłam testy przed @ i się rozczarowywałam, a teraz powiedziałam, że na bank nie jestem i w ogóle mam focha na ciążę i dopiero jak się @ spóźniła to zrobiłam tak na odczepnego
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak sobie myślę, że mały pewnie zaś będzie uparty i będzie spał bo dziś sprzątałam to sie ruszałam i pewnie nie mógł spać i urządzał impreze a teraz odpoczywam to będzie spał .. zjem nutelli troche przed wyjazdem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 12:11
-
XxMoniaXx wrote:tak sobie myślę, że mały pewnie zaś będzie uparty i będzie spał bo dziś sprzątałam to sie ruszałam i pewnie nie mógł spać i urządzał impreze a teraz odpoczywam to będzie spał .. zjem nutelli troche przed wyjazdem
jeszcze troche i zobaczysz
-
nick nieaktualny