Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Livia ,ale Ci dobrze
u nas teściowej nie ma to ja dodatkowo jeszcze tu teścia mam na głowie haha
Rudasku u mnie spaghetti
Groszku my mamy jedne buciki i jedne takie butko-skarpetki od mojej siostrypodobno są zbędne na początku
odpoczywajcie dalej :*
Lena no no no duży brzuchodzidziuś rośnie jak na drożdżach
co do ruchów, to też czuję inaczejtakie rozciąganie, przewracanie, wypinanie tyłka w pępek i jak na boku leżę to rozpychanie po dwóch stronach brzucha w biodra
ja bete w dniu @ zrobiłam
Marta no stres! od dzisiaj do piątku same dobre wieści wizytowe, a ta Mizzelkowa wizyta to specjalna przedświąteczna z płcią
Anutka a u mnie mała chętniej kopie jak ja jestem aktywna a śpi ze mną
Monia pisz od razu po wizycie!
a ja już po endo- ostatnia wizyta przed porodem, kolejna w majufajnie sobie pogadałyśmy, podziękowałam za opiekę to tak się cieszyła, życzyła wszystkiego dobrego i mówiła że malutka będzie duża i silna i z tarczycowych rzeczy wszystko jest jak w najlepszym porządku
Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Agusia u mnie pieczarkowo-ziemniaczana plus pieczywko czosnkowe
DRugiego nie ma, mam dzien lenia.....
odkurzałam z godzine temu i do teraz nie moge znależć kotaschowała sie gdzies i jeszcze nie wyszła:)
wiecie, ze zaczyna mi weszyć jak do wózka wskoczyć i juz wczoraj dostała w dupe:) -
Rudasek wrote:Agusia u mnie pieczarkowo-ziemniaczana plus pieczywko czosnkowe
DRugiego nie ma, mam dzien lenia.....
odkurzałam z godzine temu i do teraz nie moge znależć kotaschowała sie gdzies i jeszcze nie wyszła:)
wiecie, ze zaczyna mi weszyć jak do wózka wskoczyć i juz wczoraj dostała w dupe:) -
pewnie tak, nowe coś na jej terenie...specjalnie rozłożyłam już fure bo wiedziałam, ze tak bedzie! dlatego czaje na nią i jak tylko coś zaczyna kombinować to dostaje klapsa w dupe...bo wskakiwać do wózka i łózeczka to jej nie pozwole...no a jak bedzie tak robic to dostanie eksmisje do rodziców
-
Jejku ale zaszalałam! Byłam w HappyMum i co? 450zl poszło
Muszę do męża szybko napisac zanim zauważy żeby się ze mną nie rozwodził
Kupiłam sobie jeansy ciążowe i leginsy ciążowe a i rajstopki dla brzuchatek. Leginsów nie było ocieplanych na mnie dzisiaj, bo dopiero dostawa ma być jutro to w sobotę sobie po nie podjadęDobre jakościowo rzeczy ale ceny zabijają, fakt. Jednak na cała ciąże jedne jeansy to muszą być jakieś porządne
Lenka, brzusio podobny do mojego
Ja betę robiłam 2 dni przed @ ale nie wiem ile po owu bo nie wiem kiedy byłaJednak najpierw mi test sikany wyszedł w domu i dopiero wtedy pojechałam na betę - nie ma co się spieszyć.
Rudasku ja też liczę się z tym, że moje koty pierwsze mi do wózka wskoczą i do łózeczka ale nie planuję ich zbytnio przeganiać. Moje koty są łagodne i chcę zeby dziecko od małego miało z nimi kontakt ale wiadomo, bez przesadyWszystko z umiarem.
I chyba zaczyna pojawiać się u mnie przeczucie co do płci (albo sobie wmawiam, nie wiem) ale chyba dziewczynka będzie
W domku już ogórkowa pachnie, niedługo będe jeśćprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Uprzedzałam go że spodnie ciążowe tanie nie sa ale tego chyba nie spodziewal
Zaczynam własnie pisac do niego maila "Pamiętaj, że Cię kocham i noszę w sobie Twoje dziecko..."
Zapomniałam z tego wszystkiego, że mój mąz już w helikopterze leci ze statku na lotniskoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 15:15
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Przeżywam jak mrówka okres a jeszcze nigdy mi nie powiedział, że za dużo wydaję
Będzie się ze mnie śmiał pewnie, jak zwykle
Zjadłam zupkę teściowej - ja robię lepszą ale nie ma co narzekać, dobra byłaTeraz chwilka leżakowania i do kuchni pierniczki robić
Od kilka dni już mam taki przypływ energii - chyba najgorsze za mną
-
livia30 wrote:Jejku ale zaszalałam! Byłam w HappyMum i co? 450zl poszło
Muszę do męża szybko napisac zanim zauważy żeby się ze mną nie rozwodził
Kupiłam sobie jeansy ciążowe i leginsy ciążowe a i rajstopki dla brzuchatek. Leginsów nie było ocieplanych na mnie dzisiaj, bo dopiero dostawa ma być jutro to w sobotę sobie po nie podjadęDobre jakościowo rzeczy ale ceny zabijają, fakt. Jednak na cała ciąże jedne jeansy to muszą być jakieś porządne
ja 600 wydałam ale w sumie kurtka... i dwie pary spodni.
ale bez porównania.. ta gumka na brzuch to luksus
ja kupiłam sobie spodnie czarne ocieplane... fajniusie, ciepło w tyłek jak nie wiem co
ceny zabijają, ale już wolę dołożyć kasę a mieć porządniejsze.. kupiłam z innej firmy dzinsy za 140zł i są do du... ta gumka ciasna ;/livia30 lubi tę wiadomość
-
Dostałam 4 naklejki czyli juz 20zł rabatu na kolejne zakupy ale uzbieram do 10 naklejek i wtedy 60zł rabatu
Przymierzałam też te ocieplane Mizzi, super są ale tylko L była a za duża na mnie więc kupiłam takie nieocieplane bo na wiosnę i tak się przydadza no i jeansy za 260zł ale są zajebiaszcze! W sobotę po te ocieplane jeszcze podskoczę bo mają juz byćmizzelka lubi tę wiadomość
-
Anutka jaki fajny brzuszek
ciekawe jaki ja bd miała na tym etapie..
bo teraz mi wystrzelił jakoś... uhh
ja tak samo czuje ruchy jak Aguś.. identycznie..
i taka Fala po obiedzie się robi że szok
nie raz to aż pisnę z wrażenia bo jak kopnie.. tak jakby pod żebrami.. albo usiąść dobrze nie mogę bo tam się kręci pod żebrami.Anutka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Dostałam 4 naklejki czyli juz 20zł rabatu na kolejne zakupy ale uzbieram do 10 naklejek i wtedy 60zł rabatu
Przymierzałam też te ocieplane Mizzi, super są ale tylko L była a za duża na mnie więc kupiłam takie nieocieplane bo na wiosnę i tak się przydadza no i jeansy za 260zł ale są zajebiaszcze! W sobotę po te ocieplane jeszcze podskoczę bo mają juz być
http://www.happymum.pl/sklep3/t293a,dzins,2070-dottie_sweater_.html
i dostałam 6 naklejek i aby 20zł mam :< ale nie wiesz do kiedy jest ten rabat? bo jakoś babka mi mówiła że mogę sobie skorzystać przy sukience na chrzciny.. do karmienia czy jak, więc chyba czasowo ograniczone to nie jest...
przymierz te ocieplane.. super są.. ja mam M bo niestety mam wielką dupę
ale fajnie się rozciągają, są miękkie i nie robią się kulki na nich.. i co najwazniejsze nie przyczepia sie żaden syf do nich.. jak to na materiałowych bywa, taki kurz czy coś..
a legginsów nie widziałam jakoś ocieplanych, może wtedy nie było jak ja byłam..
a najlepsze miałam zdziwko konkretne jak ta facetka co sprzedawała tam taka mała drobna i miała na sobie TE SAME SPODNIE ocieplane czarne co kupiłam...
i były dobre...
i mi opowiadała że normalnie kobietki przychodzą nie w ciąży i kupują bo po prostu są wygodne i troszkę aby przerabiają bo np jak ciągle się schylają to spodnie wżynają się w ciało a tu akurat trzyma fason na ciele i tak nie drażni brzucha -
Ja kupiłam sobie jasne jeansy a tak dla odmiany
Te materiałowe ocieplane co piszesz to leginsy tzn ja tak na nie mówięW sobotę jade odebrać czarne a dzisiaj kupiłam sobie takie cienkie grafitowe
Przymierzałam je i zdejmowac nie chciałam już ale no za duże były
Ty mi nie mów nic o grubej dupie - jeansy kupiłam L a te materiałowe MAle specjalnie L wziełam bo nie chciałam mocno opiętych a one takie rurki
O tej karcie nic mi nie mówiła, żeby jakiś czas był więc chyba można długo zbierać
P.S. Ufff maz napisał mi smsa że mnie kochaCiekawe czy maila już widział
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 16:45
-
mizzelka wrote:Anutka jaki fajny brzuszek
ciekawe jaki ja bd miała na tym etapie..
bo teraz mi wystrzelił jakoś... uhh
ja tak samo czuje ruchy jak Aguś.. identycznie..
i taka Fala po obiedzie się robi że szok
nie raz to aż pisnę z wrażenia bo jak kopnie.. tak jakby pod żebrami.. albo usiąść dobrze nie mogę bo tam się kręci pod żebrami.. Moh z pileczki zmienil sie w stozek