X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia ,ale Ci dobrze :P u nas teściowej nie ma to ja dodatkowo jeszcze tu teścia mam na głowie haha :D

Rudasku u mnie spaghetti :P

Groszku my mamy jedne buciki i jedne takie butko-skarpetki od mojej siostry :) podobno są zbędne na początku :)
    odpoczywajcie dalej :*

Lena no no no duży brzucho :) dzidziuś rośnie jak na drożdżach :)

co do ruchów, to też czuję inaczej :P takie rozciąganie, przewracanie, wypinanie tyłka w pępek i jak na boku leżę to rozpychanie po dwóch stronach brzucha w biodra :P

ja bete w dniu @ zrobiłam :)

Marta no stres! od dzisiaj do piątku same dobre wieści wizytowe, a ta Mizzelkowa wizyta to specjalna przedświąteczna z płcią :D

Anutka a u mnie mała chętniej kopie jak ja jestem aktywna a śpi ze mną ;)

Monia pisz od razu po wizycie!

a ja już po endo- ostatnia wizyta przed porodem, kolejna w maju :) fajnie sobie pogadałyśmy, podziękowałam za opiekę to tak się cieszyła, życzyła wszystkiego dobrego i mówiła że malutka będzie duża i silna i z tarczycowych rzeczy wszystko jest jak w najlepszym porządku :)

Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia u mnie pieczarkowo-ziemniaczana plus pieczywko czosnkowe :)
    DRugiego nie ma, mam dzien lenia.....

odkurzałam z godzine temu i do teraz nie moge znależć kota :) schowała sie gdzies i jeszcze nie wyszła:)

wiecie, ze zaczyna mi weszyć jak do wózka wskoczyć i juz wczoraj dostała w dupe:)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Agusia u mnie pieczarkowo-ziemniaczana plus pieczywko czosnkowe :)
    DRugiego nie ma, mam dzien lenia.....

odkurzałam z godzine temu i do teraz nie moge znależć kota :) schowała sie gdzies i jeszcze nie wyszła:)

wiecie, ze zaczyna mi weszyć jak do wózka wskoczyć i juz wczoraj dostała w dupe:)
    Pewnie mysli, ze to nowe spanko dla kici :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie tak, nowe coś na jej terenie...specjalnie rozłożyłam już fure bo wiedziałam, ze tak bedzie! dlatego czaje na nią i jak tylko coś zaczyna kombinować to dostaje klapsa w dupe...bo wskakiwać do wózka i łózeczka to jej nie pozwole...no a jak bedzie tak robic to dostanie eksmisje do rodziców :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/1d4876662d988.jpg.html

zizia_a, mizzelka lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No piekny brzucholek :)

Anutka lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku ale zaszalałam! Byłam w HappyMum i co? 450zl poszło :D Muszę do męża szybko napisac zanim zauważy żeby się ze mną nie rozwodził :D

Kupiłam sobie jeansy ciążowe i leginsy ciążowe a i rajstopki dla brzuchatek. Leginsów nie było ocieplanych na mnie dzisiaj, bo dopiero dostawa ma być jutro to w sobotę sobie po nie podjadę ;-) Dobre jakościowo rzeczy ale ceny zabijają, fakt. Jednak na cała ciąże jedne jeansy to muszą być jakieś porządne ;-)

Lenka, brzusio podobny do mojego ;-)

Ja betę robiłam 2 dni przed @ ale nie wiem ile po owu bo nie wiem kiedy była :D Jednak najpierw mi test sikany wyszedł w domu i dopiero wtedy pojechałam na betę - nie ma co się spieszyć.

Rudasku ja też liczę się z tym, że moje koty pierwsze mi do wózka wskoczą i do łózeczka ale nie planuję ich zbytnio przeganiać. Moje koty są łagodne i chcę zeby dziecko od małego miało z nimi kontakt ale wiadomo, bez przesady ;-) Wszystko z umiarem.

I chyba zaczyna pojawiać się u mnie przeczucie co do płci (albo sobie wmawiam, nie wiem) ale chyba dziewczynka będzie :D

W domku już ogórkowa pachnie, niedługo będe jeść :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia u mnie ogórki= córa :D
    a z tym mężem haha dobre :P

livia30 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uprzedzałam go że spodnie ciążowe tanie nie sa ale tego chyba nie spodziewal :D Zaczynam własnie pisac do niego maila "Pamiętaj, że Cię kocham i noszę w sobie Twoje dziecko..." :D

Zapomniałam z tego wszystkiego, że mój mąz już w helikopterze leci ze statku na lotnisko :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 15:15

przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahahahaha :D

Ty uważaj, bo jeszcze zawróci :P

livia30, Sury lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co Ty, to nie pisac do niego? :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam też, że kupiłam mu już tez piwko i już się chłodzi :D Myslę, że mi wybaczy :D

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie przekupstwo;p nie no i tak się wyda a w mailu zawsze lepiej niż na żywo haha :p

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeżywam jak mrówka okres a jeszcze nigdy mi nie powiedział, że za dużo wydaję ;-) Będzie się ze mnie śmiał pewnie, jak zwykle :D

Zjadłam zupkę teściowej - ja robię lepszą ale nie ma co narzekać, dobra była ;-) Teraz chwilka leżakowania i do kuchni pierniczki robić :D

Od kilka dni już mam taki przypływ energii - chyba najgorsze za mną ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Jejku ale zaszalałam! Byłam w HappyMum i co? 450zl poszło :D Muszę do męża szybko napisac zanim zauważy żeby się ze mną nie rozwodził :D

Kupiłam sobie jeansy ciążowe i leginsy ciążowe a i rajstopki dla brzuchatek. Leginsów nie było ocieplanych na mnie dzisiaj, bo dopiero dostawa ma być jutro to w sobotę sobie po nie podjadę ;-) Dobre jakościowo rzeczy ale ceny zabijają, fakt. Jednak na cała ciąże jedne jeansy to muszą być jakieś porządne ;-)
    a dostałaś rabat? na kolejne zakupy?
    ja 600 wydałam ale w sumie kurtka... i dwie pary spodni.
    ale bez porównania.. ta gumka na brzuch to luksus :D
    ja kupiłam sobie spodnie czarne ocieplane... fajniusie, ciepło w tyłek jak nie wiem co :)
    ceny zabijają, ale już wolę dołożyć kasę a mieć porządniejsze.. kupiłam z innej firmy dzinsy za 140zł i są do du... ta gumka ciasna ;/

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam 4 naklejki czyli juz 20zł rabatu na kolejne zakupy ale uzbieram do 10 naklejek i wtedy 60zł rabatu ;-)

Przymierzałam też te ocieplane Mizzi, super są ale tylko L była a za duża na mnie więc kupiłam takie nieocieplane bo na wiosnę i tak się przydadza no i jeansy za 260zł ale są zajebiaszcze! W sobotę po te ocieplane jeszcze podskoczę bo mają juz być ;-)

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka jaki fajny brzuszek :) ciekawe jaki ja bd miała na tym etapie..
    bo teraz mi wystrzelił jakoś... uhh

ja tak samo czuje ruchy jak Aguś.. identycznie.. :D
    i taka Fala po obiedzie się robi że szok :D
    nie raz to aż pisnę z wrażenia bo jak kopnie.. tak jakby pod żebrami.. albo usiąść dobrze nie mogę bo tam się kręci pod żebrami.

Anutka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Dostałam 4 naklejki czyli juz 20zł rabatu na kolejne zakupy ale uzbieram do 10 naklejek i wtedy 60zł rabatu ;-)

Przymierzałam też te ocieplane Mizzi, super są ale tylko L była a za duża na mnie więc kupiłam takie nieocieplane bo na wiosnę i tak się przydadza no i jeansy za 260zł ale są zajebiaszcze! W sobotę po te ocieplane jeszcze podskoczę bo mają juz być ;-)
    a ciemne? jasne kupiłaś? ja bryknęłam sobie te:
    http://www.happymum.pl/sklep3/t293a,dzins,2070-dottie_sweater_.html
    i dostałam 6 naklejek i aby 20zł mam :< ale nie wiesz do kiedy jest ten rabat? bo jakoś babka mi mówiła że mogę sobie skorzystać przy sukience na chrzciny.. do karmienia czy jak, więc chyba czasowo ograniczone to nie jest...
    przymierz te ocieplane.. super są.. ja mam M bo niestety mam wielką dupę :D
    ale fajnie się rozciągają, są miękkie i nie robią się kulki na nich.. i co najwazniejsze nie przyczepia sie żaden syf do nich.. jak to na materiałowych bywa, taki kurz czy coś..
    a legginsów nie widziałam jakoś ocieplanych, może wtedy nie było jak ja byłam..
    a najlepsze miałam zdziwko konkretne jak ta facetka co sprzedawała tam taka mała drobna i miała na sobie TE SAME SPODNIE ocieplane czarne co kupiłam... :O
    i były dobre...
    i mi opowiadała że normalnie kobietki przychodzą nie w ciąży i kupują bo po prostu są wygodne i troszkę aby przerabiają bo np jak ciągle się schylają to spodnie wżynają się w ciało a tu akurat trzyma fason na ciele i tak nie drażni brzucha :)

• livia30 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam sobie jasne jeansy a tak dla odmiany :D

Te materiałowe ocieplane co piszesz to leginsy tzn ja tak na nie mówię :D W sobotę jade odebrać czarne a dzisiaj kupiłam sobie takie cienkie grafitowe ;-) Przymierzałam je i zdejmowac nie chciałam już ale no za duże były :D

Ty mi nie mów nic o grubej dupie - jeansy kupiłam L a te materiałowe M :D Ale specjalnie L wziełam bo nie chciałam mocno opiętych a one takie rurki ;-)

O tej karcie nic mi nie mówiła, żeby jakiś czas był więc chyba można długo zbierać ;-)

P.S. Ufff maz napisał mi smsa że mnie kocha :D Ciekawe czy maila już widział :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 16:45

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Anutka jaki fajny brzuszek :) ciekawe jaki ja bd miała na tym etapie..
    bo teraz mi wystrzelił jakoś... uhh

ja tak samo czuje ruchy jak Aguś.. identycznie.. :D
    i taka Fala po obiedzie się robi że szok :D
    nie raz to aż pisnę z wrażenia bo jak kopnie.. tak jakby pod żebrami.. albo usiąść dobrze nie mogę bo tam się kręci pod żebrami.
    Teraz bedzie ci najwiecej rosl :-). Moh z pileczki zmienil sie w stozek :-) :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
‹‹ 1787 1788 1789 1790 1791 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ