Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
buhahha
pewnie nie widział emaila
moj dobrze że rachunku nie widział
ale w sumie moja kasa to niech nie węszy
aa to czaje bazetam to fajne bluzeczki i sukienki są i zastanawiam się czy nie kupić sobie taką do karmienia, taką bardziej elegancką, ale zobaczymy jak to będzie potem.. skoro czasowo to nie jest ograniczone.. bo nie wiadomo jak to będzie z tym karmieniem a mam wesele w sierpniu i planuje być na nim w miarę możliwości
ja to w łydkach zastanawiam się czy zmieszczę się w tych dzinsach hahahha
bo teraz jest ok akurat a co dopiero potem skoro rozstępy jak cholera? i wszystko jeszcze rośnie? Masakra...
livia30 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Teraz bedzie ci najwiecej rosl
. Moh z pileczki zmienil sie w stozek
a co dopiero potem... rety
aby będzie się stękać o porodzieAnutka lubi tę wiadomość
-
My mamy układ, ze jak on kupuje mi spodnie to potem ja jemu ten tego... do lodziarni go zabieram
Więc teraz napisałam mu co go czeka to chyba nie będzie zly
mimo, że kupiłam sobie sama ale ze wspólnej kasy
Chociaz i tak wiem, że sam tez by mi kupił
Kiedyś chciałam spodnie żeby mi kupił a on do mnie z taka poważną miną: "no dobrze ale wiesz z czym to się wiąże?"Na samo wspomnienie śmiac mi się chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 16:58
mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Własnie Mizzy ja o łydki sie bałam bo na tyłku i biodrach nie sa mocno opięte. Babka tłumaczyła mi jak dobrać dobry rozmiar - trzeba włożyć dloń międzu udo z boku a spodnie i jak jest miejsce to jest dobrze, spodnie ponoć mają margines do +15 kg
hahah
i spr czy jest miejsce i czuje się ok
a o łydkach niestety jak nie zmieszcze sie to trudno.. ale mam w razie co te miękkie czarne
przydadzą się na potem
bo planuje zaraz niedlugo po tej ciąży kolejną jak się uda..
ee tam facet sie nie powinien obrazić, przecież tobie (wam) ma być wygodnie
ja żałowałam że tyle czasu chodziłam bez spodni ciążowych.. oj to był błąd, tyle męczenia ;/
ja to mam swoją oddzielną kasę i chyba tak jest lepiej.. bo nic mnie nie rozlicza i jak coś kupujemy dla siebie to np on ostatnio tv a ja teraz wyprawkę dla dziecka, potem on jakiś mebel itp..
tyle że ja wydaje jeszcze na spożywcze i chemię - mało sprawiedliwe
livia30 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny jak ktoś się jeszcze jutro wybiera do rossmana to
są fajne promocje np na Hipp (płyn do kąpieli i mleczko do ciała)
albo 2w1 płyn do kąpieli i szampon z Mixa
(najlepsze firmy według sroki)
z kartą rossnę
aaa i ja planuje kupić chusteczki do tyłeczka są bardzo dobre z tami
i akurat promocja jest na nie w rossmanie że kupisz jedno opakowanie a drugie jest o 50% taniej -
livia30 wrote:Zdecydowanie nie sprawiedliwy podział u was jest Mizzi! Niech się dokłada do zakupów i do wyprawki tez przecież, no co on
Ja też mam swoje skitrane pieniądze ale nie ruszam - leżą na kiedyś tam
chociaz i tak mamy mało wydatków bo nas nie interesują rachunki, ubezpiecznie, chleb i produkty z mleczarni, woda i ogrzewanie itp
to i tak dużo nie wydaje kasy.. -
dobra zbieram dupę.... robię listę zakupów na jutro żeby nie zapomnieć o niczym, szukam przepisu na ciacho i babeczki żeby ogarnąć produkty, posprzątam do końca i umyje te cholerne podłogi(najgorsza rzecz dla mnie na świecie) ughhh..
bo się nigdy za to nie zabiorę a potem bd mi się przesmradzał ktoś na tą mokrą podłogę..
ale mam lenia, niech mnie ktoś kopnie w dupe. -
ale się uśmiałam z tym mężem Livii znowu
Kocha kocha,ale niech rachunek zobaczy
no ale jak taki "układ" macie, to hmm.. może zarządzi o podwójną porcję lodów
Mizzy nie przesilaj się tam! A co do męża to podział faktycznie trochę nie fairlivia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Mnie też niech ktoś kopnie w dupę bo nic mi się nie chce a te pierniczki muszę piec...
Mizzi to niech kupuje, nie broń mu
Oj męzus mój zadzwonil i smiał się ze mnie bo myślał, że znowu auto rozbilam a to tylko spodnie to przeciez nie mogę z gołą dupą chodzićNawet w sobotę mogę legalnie odebrać te ocieplane
Dobra, to ja ia ide bo zaraz dzień się skończy a ja nic nie zrobilammizzelka lubi tę wiadomość
-
Jestem
Słonko moje rośnie jak na drożdżachna dzień dzisiejszy ma 7,54 cm
machał do nas rączkąma 5 paluszków w rączce dał nam policzyć
nóżki i wszystko ok
na wadze jeszcze 200 g mniej niż ostatnio czyli w pierwszym trymestrze nie przytyłam nic
następna wizyta za miesiąc , zrobić mocz i morfologię.
Cytologię mam ok .
I nasze dzieciątko wg usg jest 13 tyg i 4 dniu czyli starsze niż pokazuje suwaczek
na siłę chciała mu sprawdzić płeć oglądała z każdej strony ale uparciuch nie dał sobie sprawdzićno cóż będę miała tajemnicze święta, ale może za miesiąc na moje urodziny się ujawni
to nie ważne, ważne, że rośnie kotek i jest zdrowy . Kochamy go z mężem najbardziej na świeciemoje maleństwo
cześć ciociemacham do was rączką
przedszkolanka:), livia30, Lena87, Sury, Anutka, mizzelka, Madziulka lubią tę wiadomość