Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:no to może i u mnie coś ruszy ok 16 tyg
opisują to jako smyrnięcia ogonem ryby.. ale dla mnie to było takie wrażenie jakby ktoś od środka palcem mnie smyrał, czasami nawet to nieprzyjemne było, ale dziwne bo czułam po prostu jedno smyrnięcie a potem drugie jakieś oddalone o 3 cm od poprzedniego miejsca.
a zaczęło się od bąbelkowania i bulgotania w brzuchu -
mizzelka wrote:wyczujesz to
opisują to jako smyrnięcia ogonem ryby.. ale dla mnie to było takie wrażenie jakby ktoś od środka palcem mnie smyrał, czasami nawet to nieprzyjemne było, ale dziwne bo czułam po prostu jedno smyrnięcie a potem drugie jakieś oddalone o 3 cm od poprzedniego miejsca.
a zaczęło się od bąbelkowania i bulgotania w brzuchumizzelka lubi tę wiadomość
-
Madziulka wrote:Polecam obrotowego mopa,sama niedawno sobie kupiłam
Mój mnie kopie non stop po pęcherzu,nogi musze zaciskać żeby nie popuścić
oj to Marcelek rozrabiaka
a dużo dałaś za takiego mopa? bo czasami widzę na all przecenione z 75 na 40...
bo mam normalnego prostokątnego mopa z frottą taką ale jak dla mnie to on słabo zbiera ten kurz.. niby dobrze ale nie jestem do konca usatysfakcjonowana ;/ -
XxMoniaXx wrote:Mizzy ale prenatalne miałam 2 dni temu - tylko przez brzuch .
Dziś miałam wizytę u mojej gin kontrolną jak co miesiąc i robiła i obustronnie usg
ja to już tyle tygodni nie widziałam malenstwo... już 9 tygodni będzie.. na następnej wizycie.. ehh
-
skusiłam się na bigos teściowej i mam za swoje - MEGA ZGAGA ZABÓJCA
wypije rumianek bo na noc bd licho jak już jest nieciekawie, a nie chce pić tego mleczka na zgagę bo zadziała na mocz, a wolę mieć jutro lepsze wyniki.
Monia ja już mam chyba z 3 te wkłady i mnie stresuje te mycie podłóg... nie lubię tego jak cholera... najlepiej jakby ktoś za mnie to zrobił -
XxMoniaXx wrote:9 tyg
jak Ty tyle czasu wytrzymujesz kobieto
a mialam aby mierzenie serduszka... ehh to aby dźwięk mnie zadowoliłi ukoił tą niecierpliwość.
a na płeć nie liczę że się dowiem... chyba będzie to cud.. -
mizzelka wrote:ja to musze nogi zaciskać jak się śmieje czasami hahah
oj to Marcelek rozrabiaka
a dużo dałaś za takiego mopa? bo czasami widzę na all przecenione z 75 na 40...
bo mam normalnego prostokątnego mopa z frottą taką ale jak dla mnie to on słabo zbiera ten kurz.. niby dobrze ale nie jestem do konca usatysfakcjonowana ;/mizzelka lubi tę wiadomość
-
to po kolei:
Monia bo moja w porównaniu do innych to najmniejsza i boję się ,że spadnie poniżej normy, no ale mama mała to i córa nie może być wielkolud
Mizzy ja podłóg nie myje,ale mąż chwali sobie ten mop, w biedronce teraz za 50 zł.był w promocji wg.nas najlepszy ( bez nóżki,automatyczny, zabudowany) moja mama i teściowa dostały takie pod choinkę i są mega zadowolone, nie przepłacaj bo się nie opłaca i nie kupuj z nóżką
Madzia ja też z tymi nogami tak mam jak mała upchnie gdzie nie trzeba -
mam pytanie
dostałam od gina skierowanie na mocz- badanie og. oraz morfologię krwi. Sama zrobię również tsh i ft 4.
Czy jeśli pójde na ogólnego i poproszę, żeby wypisał mi tę receptę na nfz to morfologie i mocz będę miała za darmo prawda ? a co z tsh i ft 4 ?