Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie wiem co o tym myśleć. Byłam w trakcie brania tabletek, zdarzyło się, że zapomniałam o jednej w pierwszym tygodniu (6.12). Tego samego wieczoru współżyłam z chłopakiem. Na drugi dzień poczułam taki ból jaki zawsze towarzyszył mi przy jajeczkowaniu. Od tamtego czasu odczuwam co jakiś czas skurcze w podbrzuszu, mdłości i od 3 dni ból piersi. Wiem, że to za wcześnie, minęło 11 dni.. Ciąża jest możliwa, ale tak samo mogły hormony zbzikować i dać podobne objawy. 15.12 zrobiłam betę i wyszła ok. 2 mlU/ml. Czy któraś z Was miała podobny przypadek?
-
nick nieaktualny
-
ja już nie śpię od 4... myślałam że się zsikam -.-
i mi się abyśniło
rrrrrrrety.
no ale "herbatka" już zrobiona, aby głód pozostał...
dziś nie wyparzyłam tego pojemnika... zawsze to robiłam mimo tego że pisało że jest czyściutki.. a dziś zaufałam, ciekawe jak na tym wyjdę i jakieś głupoty czy mi nie wyjdą w moczu
-
Livia ja nigdy nie suszę włosów i kładę się z mokrymi
tzn lekko przeschną zanim pójdę spać
nie mogłabym rano umyć włosów.. katorga dla mnie..
a suszarki nie dotykam bo i tak mam na końcówkach słomę... i nie chce pogarszać sytuacji.. jak zwykle nie mam czasu na fryzjera.. -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:to po kolei:
Monia bo moja w porównaniu do innych to najmniejsza i boję się ,że spadnie poniżej normy, no ale mama mała to i córa nie może być wielkolud
Mizzy ja podłóg nie myje,ale mąż chwali sobie ten mop, w biedronce teraz za 50 zł.był w promocji wg.nas najlepszy ( bez nóżki,automatyczny, zabudowany) moja mama i teściowa dostały takie pod choinkę i są mega zadowolone, nie przepłacaj bo się nie opłaca i nie kupuj z nóżką
Madzia ja też z tymi nogami tak mam jak mała upchnie gdzie nie trzeba -
Mizzi ja zawsze suszę włosy ale rzadko kiedy myję wieczorem. Jak położę się z mokrymi spać to z mokrymi się budzę tyle ich mam... No ale może nie będzie tak źle - herbatka z miodem i cytryną już wypita.
Ja nie śpię od 5:30, obudziłam się z płaczem... szczęścia bo śniło mi się, że jutro na usg wyszło, że mam bliźniakiha ha ale by było
No i zasnąć już sie nie dało później.
Mizzi ja nigdy nie wyparzam tego pojemnika na siki i to kupuje ten zwykły, nie sterylny i jest dobrze wszystko
Na 14 idę do fryzjera a o 18 ląduje mój mężczyzna kochany!Lena87 lubi tę wiadomość
-
Witamy się i my
Livia ja katar mam non stop od kilku miesięcy,jak jest przezroczysty to jest ciążowy :p
Dzis mąż wraca!! O ktòrej ma być?
Mizzy ja też mam sianko,bo schodze do swojego i końcòwki jeszcze mam jasne
A mopa kup jak kasa będzie,będziesz zadowolonamòj ślubny pod choinke dostanie od moich rodzicòw bo chcial nowy bez nòżki
Marta daj znać po
Ja dzisiaj mam masakre,moja praca mgr.stoi a w sobotę ją muszę oddać...ale mam tyle do zrobienia,że kiedy tu pisać?
I wizyta w końcu