Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś taki przezroczysty i wodnisty to mam od dwóch miesiecy już i wiem, ze to ciązowy ale czuje się dzisiaj lekko osłabiona. No nie wiem, może tylko nie wyspana - mam nadzieję bo nie chcę być chora
Mężuś ląduje o 18Juz nóżkami przebieram
A jutro o 10:20 wizyta u ginekologa - trochę mam stresa a dopiero co Monię ochrzaniałam, że nie ma się co denerwowaćWiem, że wszystko musi być dobrze ale mała spinka jest
No i kciuki zaciśnięte za dzisiejsze wizyty!przedszkolanka:), XxMoniaXx, Sury lubią tę wiadomość
-
Oj teściowa mnie lekko poddenerwowała ale puściłam mimo uszu i nie będę z nią dyskutować. Mówię jej, że za rok pojedziemy do moich rodziców na Wigilię bo już dwa lata ich zaniedbujemy a ona, że zostawimy jej wnuczka i pojedziemy bo z takim małym się nie jeździ...
Eeee pół roku to już nie takie małe, i że co? Cyckiem za mnie go nakarmi?
W ŻYCIU!!!
przedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Livia fajnie,że masz tak rano, my do 17 musimy czekać, bo mężu do 16 pracuje a chce być z nami
a do fryzjera fajnie, muszę też na warkocza kiedyś pojechać, ciekawe co by z moich wytworzyli
haha, teściowa wymyśliła...matka wyjedzie na Wigilię bez dziecka, no chyba ją coś bolimy z naszą jak będzie miała 5-6 miesięcy nad morze chcemy,ale zobaczymy czy się uda
Dziękujemy za kciuki! też mam lekkiego stresa, ale mała przeciąga się od rana, więc musi być dobrzelivia30 lubi tę wiadomość
-
Właśnie dlatego ja wolę rano jeździć żeby cały dzień nie czekać ale jakbym musiała na męża czekać to bym czekała też
Z Majką wszędzie jeździłam i teraz z małym też zamierzam od razu. No bez przesady - co to moi rodzice nie mają prawa zobaczyć wnuka? Zaczyna się - chyba tez kupię te body dla dzieciaka z napisem "Moja mama nie potrzebuje Twoich rad"XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
no ja jestem ciekawa jak to u nas będzie, na razie spokojnie jest
moja mama wiem że będzie nam pomagać, ale całe szczęście ma charakter taki że nic na siłę i się nie wtrąca ( a mieszkamy pod nimi więc się sprawdziła przez ponad rok ) a teściowa będzie widzieć raz-dwa w tygodniu więc pozwolę jej wtedy porozpieszczać małą
ale aż mnie gryzie ten szpital, jak mi T. powiedział że na pewno jego brat z dwójką dzieci i szwagierką przyjadą do szpitala- no chyba kuźwa nie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 10:10
-
Ja na razie olewam to co teściowa mówi, jakie plany ma - plany to ona może takie mieć
Nie zamierzam się denerwować na zapas - raczej rozumna jest i jak coś palnie nawet to po chwili zajarzy że to głupie było
Będe korzystać z jej pomocy oczywiscie ale bez przesady.
Aguś wystraczy, że powiesz, ze nie życzysz sobie odwiedzin w szpitalu. Ja nie chcę widzieć nikogo poza mężem i Majką, dopiero w domu i to też nie od razu. Czasem ludzie zachowują sie tak jakby zapomnieli jakie to przezycie i ile wtedy spokoju potrzeba
-
bo mój mówi,że on też był, bo każdy chce zobaczyć a ja na to "a co to jakieś trofeum do oglądania?" a ja w koszuli, nieumalowana, zmęczona, z cyckami na wierzchu... nie,nie,nie ...z teściową będę na bank o tym gadać przed
dobra, posiedziałabym z chęcią, ale niestety jak dzisiaj się nie ogarnę, to moje studia legną a kasa przepadnie
zajrzę później, buziaki! :* -
dobry dzien
my po sniadanku..idziemy jakies pranie zrobić a na 14 dentysta...fuj
Livka ta TWoja tesciowa gniecie:)
u nas na szczescie zero tematu dziecka...moja mama tez nie dyskutuje bo wie, ze i tak zrobie po swojemuwiec woli nic nie mowić..kto to widział dziecko zostawiać sorry ale obcej babie i jechac set km
tez wymysliła
ubierasz dziecko, w auto i heja....nie ma ze nie:)
Agusia my na wakacje planujemy Grecje, z Małymi nie widze przeszkód
-
Jej Livia
tym teściowym czasem rozum odbiera....
ja miaam iśc na 2 dniowe wesele bez dziecka 1,5 miesięcznegoa Ty masz na święta jechać bez Twojego dziecka ?
co one myślą, że nasze dzieci to psy na podrzucanie ? nawet z psem bym tak nie zrobiła tylko zabrała go ze sobą -
Nie ma się co spinać, już olałam sprawę bo i tak zrobię po swojemu ale R. dzisiaj powiem, żeby był przygotowany, że mogą być spiny
Chociaż jestem pewna, że ma zdanie takie jak ja
Wskoczyłam w spodnie ciązowe - ale zajebiaszczo w nich sie czuję i brzusio ładnie wygląda - juz nie jest taki splaszczonyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 11:25
XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhejka ciocie!
nie mam niestety zdjęcia ale widziałam główkę, nóżki, rączki i serduszkobije w tempie 156
maluch ma 2,22 cm i,nadgonił - młodszy już tylko o 2 dni
termin porodu to 22 lipca
o bakteriach w moczu nic nie mówił, wszystko inne też ok
następne wizyty to 15 i 16 stycznia
Happy!szkoda tylko, że nie mam portretu
leżał ładnie na boku
XxMoniaXx, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość