Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Laseczki wróciłam od fryzjera - uwielbiam ją, zawsze wie jak mi dogodzić
I zawsze ma dla mnie czas
Na styczeń umówiłyśmy się na kurację nawilżającą bo moje włosy jak siano odkąd w ciąży jestem.
A mam takie oto coś teraz:
Z przodu grzyweczka jeszcze i bardzo się sobie podobamWskakuję później w opiętą kieckę żeby brzuszek podkreślić dobrze i jadę na lotnisko
Lenka, mnie też pobolewa brzuszek troszkę - tak delikatnie @ co jakiś czas ale to raczej normalne - w końcu apartament się powiększaLena87, przedszkolanka:), Sury, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Jak robisz ciasto ??
odstawiam w ciepłe miejsce na ok godzinę do wyrośnięcia. Robię to ciasto od lat , jest ono łatwe i bardzo "wierne"
-
livia30 wrote:Mnie jutro czekają zakupy choinkowe. Jak pomyślę o tych tłokach wszędzie... A od soboty lepię pierogi - mój przydział do roboty na święta
dobrze,że prezenty za mnąw pon. tylko słodkości dokupię, pieczywo i owoce i we wtorek/środę pichcę ciacha i sałatkę
a mężny ma za zadanie choinkę i okno ozdobić, bo kupiłam śnieżynki
-
Ja na włosy robię saunę nawilżającą keratynową - super włoski potem są ale muszę też farbę sobie strzelić bo kilka siwych włosów dojrzałam
Dziecko się mnie wystraszy jak się urodzi
Jejku jejku, już 15:40
Przyszła mi paczka jeszcze a Allegro bo kupiłam sobie leginsy ciążowe - nie ma wcale porównania do tych z happy mum no ale niech będą awaryjnieDo tego kolor nie taki jak zamawiałam ale juz sobie ulżyłam i napisałam do sprzedajacego co o tym myslę
A prezenty jak dobrze pójdzie to szybko załatwimy bo wiemy co mamy kupićTylko te tloki jejku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 15:39
-
i stanie w kolejkach-masakra...
ja też na saunę na włosy chodzęa z siwymi to nie przesadzaj
aa już ta? Uciekam obiad dokończyć, szybki prysznic i pędzimykciukajcie proszę ! :*
dam znać pewnie wieczorem, bo zanim wrócimy a do MC mamy wstąpićlivia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLivka, warkocz piękny
Moja fryzjerka też nigdy Mnie nie zawodzi i jak piszę to ma czas
Chodź chodzę do niej prywatnie, wolę aby włożyła sobie te pieniądze do portfela niż oddała szefowi
W sobotę będę się farbowaćwiem że temat już był ale jakie farby polecacie ?
-
livia30 wrote:Mizzi ja zawsze suszę włosy ale rzadko kiedy myję wieczorem. Jak położę się z mokrymi spać to z mokrymi się budzę tyle ich mam... No ale może nie będzie tak źle - herbatka z miodem i cytryną już wypita.
Ja nie śpię od 5:30, obudziłam się z płaczem... szczęścia bo śniło mi się, że jutro na usg wyszło, że mam bliźniakiha ha ale by było
No i zasnąć już sie nie dało później.
Mizzi ja nigdy nie wyparzam tego pojemnika na siki i to kupuje ten zwykły, nie sterylny i jest dobrze wszystko
Na 14 idę do fryzjera a o 18 ląduje mój mężczyzna kochany!
a ja lubię spać z lekko wilgotnymi bo mi wtedy falują mocno i się kręcą
no ale ja mam cieniznę... tzn dużo włosów w miarę ale cienkie włosy, taka natura..
a moja siostra znów ma gęstość jak cholera, kasztanowe grube włosy... z jednej str zazdroszczę ale z drugiej strony suszyć to i układać...
ja chcialam dziś ściąć włosy ale nikt nie przyjął, tyle luuuudzi że szok.
ooo to za chwile mąż będzie
hmm bliźniakiale fajnie
złoty strzał
-
przedszkolanka:) wrote:Witamy się i my
Livia ja katar mam non stop od kilku miesięcy,jak jest przezroczysty to jest ciążowy :p
Dzis mąż wraca!! O ktòrej ma być?
Mizzy ja też mam sianko,bo schodze do swojego i końcòwki jeszcze mam jasne
A mopa kup jak kasa będzie,będziesz zadowolonamòj ślubny pod choinke dostanie od moich rodzicòw bo chcial nowy bez nòżki
Marta daj znać po
Ja dzisiaj mam masakre,moja praca mgr.stoi a w sobotę ją muszę oddać...ale mam tyle do zrobienia,że kiedy tu pisać?
I wizyta w końcu
a masz może linka do tego swojego mopa? żeby w razie co odróżnić jak to ogarnąć.. bo stopka, bez stopkinie ogarniam jak nie widzę
oczywiscie jakby gdzies bylo zdjęcie a jak nie to trudno
ja tez dzien dnia sprzątanie i porządkowanie i chce tam na dole teściowej pomóc i tak w kółko.. na nic czasu nie mam.. teraz aby odpoczywam na swój horrorprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Oj teściowa mnie lekko poddenerwowała ale puściłam mimo uszu i nie będę z nią dyskutować. Mówię jej, że za rok pojedziemy do moich rodziców na Wigilię bo już dwa lata ich zaniedbujemy a ona, że zostawimy jej wnuczka i pojedziemy bo z takim małym się nie jeździ...
Eeee pół roku to już nie takie małe, i że co? Cyckiem za mnie go nakarmi?
W ŻYCIU!!!
a dzien przed jechali do nas ponad 100
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Aga trzymam kciuki za wizytę
Co do kolejek to może z brzucha skorzystam i będę się wpychać?
Zjadłam zupkę, przegryzłam pierniczkiem wczoraj zrobionym i zaraz idę się ubierać i szykować do wyjazduMężu już dzwonił, że jest we Frankfurcie i czeka na samolot do Gdańska. Jupi
Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Jej Livia
tym teściowym czasem rozum odbiera....
ja miaam iśc na 2 dniowe wesele bez dziecka 1,5 miesięcznegoa Ty masz na święta jechać bez Twojego dziecka ?
co one myślą, że nasze dzieci to psy na podrzucanie ? nawet z psem bym tak nie zrobiła tylko zabrała go ze sobązobaczysz...
Lena87, livia30, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny