X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Mnie dziś coś lekko brzuch pobolewa.

Twarz wysypało Mi trądzikiem, że aż wstyd na Siebie patrzeć w lusterku :(

Na 17:20 idę do Dentysty w końcu się przełamałam i zapisałam, zapewne nie skończy się to na jednej wizycie ..

• livia30 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki wróciłam od fryzjera - uwielbiam ją, zawsze wie jak mi dogodzić :D I zawsze ma dla mnie czas ;-) Na styczeń umówiłyśmy się na kurację nawilżającą bo moje włosy jak siano odkąd w ciąży jestem.

A mam takie oto coś teraz:

d8065b4300072b4cmed.jpg

Z przodu grzyweczka jeszcze i bardzo się sobie podobam :D Wskakuję później w opiętą kieckę żeby brzuszek podkreślić dobrze i jadę na lotnisko :D

Lenka, mnie też pobolewa brzuszek troszkę - tak delikatnie @ co jakiś czas ale to raczej normalne - w końcu apartament się powiększa ;-)

Lena87, przedszkolanka:), Sury, mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Jak robisz ciasto ??
    odmierzam 300 gr mąki , dodaję szczyptę cukru, pół łyżeczki soli, 2 łyżki oleju, rozkruszam 1/3 kostki drożdży i polewam szklanką ciepłej wody. Mieszam drewnianą łyżka aż masa się ładnie zespoli :) odstawiam w ciepłe miejsce na ok godzinę do wyrośnięcia. Robię to ciasto od lat , jest ono łatwe i bardzo "wierne" :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia piękna fryzurka :) dziewczyny sprzątam ale od rana mnie tak kręgosłup na dole , nad pupą boli, że masakra :O czuje się jak babcia :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mężny zrobił zakupy pod choinke dla naszego brzdąca i nic mi nie powiedział :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jutro czekają zakupy choinkowe. Jak pomyślę o tych tłokach wszędzie... A od soboty lepię pierogi - mój przydział do roboty na święta :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia śliczna fryzurka :)ja w styczniu też muszę na maskę pójść,bo później ciężej będzie :P

Monia mnie kręgosłup teraz boli non stop, leże czy stoje- bez różnicy ;/ nawet w nocy a do tego zgaga...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Mnie jutro czekają zakupy choinkowe. Jak pomyślę o tych tłokach wszędzie... A od soboty lepię pierogi - mój przydział do roboty na święta :D

dobrze,że prezenty za mną :P w pon. tylko słodkości dokupię, pieczywo i owoce i we wtorek/środę pichcę ciacha i sałatkę :) a mężny ma za zadanie choinkę i okno ozdobić, bo kupiłam śnieżynki :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na włosy robię saunę nawilżającą keratynową - super włoski potem są ale muszę też farbę sobie strzelić bo kilka siwych włosów dojrzałam :/ Dziecko się mnie wystraszy jak się urodzi :D

Jejku jejku, już 15:40 :D

Przyszła mi paczka jeszcze a Allegro bo kupiłam sobie leginsy ciążowe - nie ma wcale porównania do tych z happy mum no ale niech będą awaryjnie ;-) Do tego kolor nie taki jak zamawiałam ale juz sobie ulżyłam i napisałam do sprzedajacego co o tym myslę :D

A prezenty jak dobrze pójdzie to szybko załatwimy bo wiemy co mamy kupić ;-) Tylko te tloki jejku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 15:39

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i stanie w kolejkach-masakra...

ja też na saunę na włosy chodzę :D a z siwymi to nie przesadzaj :P
    aa już ta? Uciekam obiad dokończyć, szybki prysznic i pędzimy :O kciukajcie proszę ! :*

dam znać pewnie wieczorem, bo zanim wrócimy a do MC mamy wstąpić :D :P

livia30 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka, warkocz piękny ;)

Moja fryzjerka też nigdy Mnie nie zawodzi i jak piszę to ma czas ;)
    Chodź chodzę do niej prywatnie, wolę aby włożyła sobie te pieniądze do portfela niż oddała szefowi :D

W sobotę będę się farbować ;) wiem że temat już był ale jakie farby polecacie ?

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casting cream gloss :)

livia30, Lena87 lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Mizzi ja zawsze suszę włosy ale rzadko kiedy myję wieczorem. Jak położę się z mokrymi spać to z mokrymi się budzę tyle ich mam... No ale może nie będzie tak źle - herbatka z miodem i cytryną już wypita.

Ja nie śpię od 5:30, obudziłam się z płaczem... szczęścia bo śniło mi się, że jutro na usg wyszło, że mam bliźniaki :D ha ha ale by było :D No i zasnąć już sie nie dało później.

Mizzi ja nigdy nie wyparzam tego pojemnika na siki i to kupuje ten zwykły, nie sterylny i jest dobrze wszystko ;-)

Na 14 idę do fryzjera a o 18 ląduje mój mężczyzna kochany! :D
    eee to spoko.. ja jakąś schizę miałam że wyparzałam. PADA mi na mózg :D
    a ja lubię spać z lekko wilgotnymi bo mi wtedy falują mocno i się kręcą :)
    no ale ja mam cieniznę... tzn dużo włosów w miarę ale cienkie włosy, taka natura..
    a moja siostra znów ma gęstość jak cholera, kasztanowe grube włosy... z jednej str zazdroszczę ale z drugiej strony suszyć to i układać...

ja chcialam dziś ściąć włosy ale nikt nie przyjął, tyle luuuudzi że szok.

ooo to za chwile mąż będzie :)

hmm bliźniaki :) ale fajnie :) złoty strzał :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Witamy się i my :)

Livia ja katar mam non stop od kilku miesięcy,jak jest przezroczysty to jest ciążowy :p
    Dzis mąż wraca!! O ktòrej ma być?

Mizzy ja też mam sianko,bo schodze do swojego i końcòwki jeszcze mam jasne :)
    A mopa kup jak kasa będzie,będziesz zadowolona :) mòj ślubny pod choinke dostanie od moich rodzicòw bo chcial nowy bez nòżki :D

Marta daj znać po :)

Ja dzisiaj mam masakre,moja praca mgr.stoi a w sobotę ją muszę oddać...ale mam tyle do zrobienia,że kiedy tu pisać?
    I wizyta w końcu <3
    ja też schodzę na swój kolor... aby szamponetkami się ratuje raz na jakiś czas żeby odrostów nie było widać, teraz na święta znów maznę.

a masz może linka do tego swojego mopa? żeby w razie co odróżnić jak to ogarnąć.. bo stopka, bez stopki :D nie ogarniam jak nie widzę :)
    oczywiscie jakby gdzies bylo zdjęcie a jak nie to trudno :P

ja tez dzien dnia sprzątanie i porządkowanie i chce tam na dole teściowej pomóc i tak w kółko.. na nic czasu nie mam.. teraz aby odpoczywam na swój horror :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Oj teściowa mnie lekko poddenerwowała ale puściłam mimo uszu i nie będę z nią dyskutować. Mówię jej, że za rok pojedziemy do moich rodziców na Wigilię bo już dwa lata ich zaniedbujemy a ona, że zostawimy jej wnuczka i pojedziemy bo z takim małym się nie jeździ... :/ Eeee pół roku to już nie takie małe, i że co? Cyckiem za mnie go nakarmi? :D W ŻYCIU!!! :P
    a u mnie sis mężą z 3 miesięcznym zapieprzała 60 km w jedną stronę na wigilię :D a dzien przed jechali do nas ponad 100 :D

Lena87 lubi tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga trzymam kciuki za wizytę ;-)

Co do kolejek to może z brzucha skorzystam i będę się wpychać? :D

Zjadłam zupkę, przegryzłam pierniczkiem wczoraj zrobionym i zaraz idę się ubierać i szykować do wyjazdu :D Mężu już dzwonił, że jest we Frankfurcie i czeka na samolot do Gdańska. Jupi :D

Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Jej Livia :O tym teściowym czasem rozum odbiera....

ja miaam iśc na 2 dniowe wesele bez dziecka 1,5 miesięcznego :O a Ty masz na święta jechać bez Twojego dziecka ?
    co one myślą, że nasze dzieci to psy na podrzucanie ? nawet z psem bym tak nie zrobiła tylko zabrała go ze sobą :)
    teraz tak gadają a potem to będą spieprzać przed opieką nad dziećmi aby tylko nie siedzieć z nimi :D zobaczysz... :D :D :D

Lena87, livia30, XxMoniaXx lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka rób się na bóstwo ;)

Ja też będę powoli się zbierać, ale na mniej przyjemne spotkanie ;) ale później pojadę na Kebaba bo za mną chodzi ;)
    A chodzę dziś cały czas głodna ..

livia30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Casting cream gloss :)

Droga ta farba jest o.O a Ja na moje włosy potrzebuję dwie ..

• livia30 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka nie będzie tak źle ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1794 1795 1796 1797 1798 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ