Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Mnie dziś coś lekko brzuch pobolewa.

Twarz wysypało Mi trądzikiem, że aż wstyd na Siebie patrzeć w lusterku :(

Na 17:20 idę do Dentysty w końcu się przełamałam i zapisałam, zapewne nie skończy się to na jednej wizycie ..

• livia30 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki wróciłam od fryzjera - uwielbiam ją, zawsze wie jak mi dogodzić :D I zawsze ma dla mnie czas ;-) Na styczeń umówiłyśmy się na kurację nawilżającą bo moje włosy jak siano odkąd w ciąży jestem.

A mam takie oto coś teraz:

d8065b4300072b4cmed.jpg

Z przodu grzyweczka jeszcze i bardzo się sobie podobam :D Wskakuję później w opiętą kieckę żeby brzuszek podkreślić dobrze i jadę na lotnisko :D

Lenka, mnie też pobolewa brzuszek troszkę - tak delikatnie @ co jakiś czas ale to raczej normalne - w końcu apartament się powiększa ;-)

nick nieaktualny, przedszkolanka:), nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Jak robisz ciasto ??
    odmierzam 300 gr mąki , dodaję szczyptę cukru, pół łyżeczki soli, 2 łyżki oleju, rozkruszam 1/3 kostki drożdży i polewam szklanką ciepłej wody. Mieszam drewnianą łyżka aż masa się ładnie zespoli :) odstawiam w ciepłe miejsce na ok godzinę do wyrośnięcia. Robię to ciasto od lat , jest ono łatwe i bardzo "wierne" :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia piękna fryzurka :) dziewczyny sprzątam ale od rana mnie tak kręgosłup na dole , nad pupą boli, że masakra :O czuje się jak babcia :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mężny zrobił zakupy pod choinke dla naszego brzdąca i nic mi nie powiedział :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jutro czekają zakupy choinkowe. Jak pomyślę o tych tłokach wszędzie... A od soboty lepię pierogi - mój przydział do roboty na święta :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia śliczna fryzurka :)ja w styczniu też muszę na maskę pójść,bo później ciężej będzie :P

Monia mnie kręgosłup teraz boli non stop, leże czy stoje- bez różnicy ;/ nawet w nocy a do tego zgaga...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Mnie jutro czekają zakupy choinkowe. Jak pomyślę o tych tłokach wszędzie... A od soboty lepię pierogi - mój przydział do roboty na święta :D

dobrze,że prezenty za mną :P w pon. tylko słodkości dokupię, pieczywo i owoce i we wtorek/środę pichcę ciacha i sałatkę :) a mężny ma za zadanie choinkę i okno ozdobić, bo kupiłam śnieżynki :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na włosy robię saunę nawilżającą keratynową - super włoski potem są ale muszę też farbę sobie strzelić bo kilka siwych włosów dojrzałam :/ Dziecko się mnie wystraszy jak się urodzi :D

Jejku jejku, już 15:40 :D

Przyszła mi paczka jeszcze a Allegro bo kupiłam sobie leginsy ciążowe - nie ma wcale porównania do tych z happy mum no ale niech będą awaryjnie ;-) Do tego kolor nie taki jak zamawiałam ale juz sobie ulżyłam i napisałam do sprzedajacego co o tym myslę :D

A prezenty jak dobrze pójdzie to szybko załatwimy bo wiemy co mamy kupić ;-) Tylko te tloki jejku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 15:39

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i stanie w kolejkach-masakra...

ja też na saunę na włosy chodzę :D a z siwymi to nie przesadzaj :P
    aa już ta? Uciekam obiad dokończyć, szybki prysznic i pędzimy :O kciukajcie proszę ! :*

dam znać pewnie wieczorem, bo zanim wrócimy a do MC mamy wstąpić :D :P

livia30 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka, warkocz piękny ;)

Moja fryzjerka też nigdy Mnie nie zawodzi i jak piszę to ma czas ;)
    Chodź chodzę do niej prywatnie, wolę aby włożyła sobie te pieniądze do portfela niż oddała szefowi :D

W sobotę będę się farbować ;) wiem że temat już był ale jakie farby polecacie ?

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casting cream gloss :)

livia30, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Mizzi ja zawsze suszę włosy ale rzadko kiedy myję wieczorem. Jak położę się z mokrymi spać to z mokrymi się budzę tyle ich mam... No ale może nie będzie tak źle - herbatka z miodem i cytryną już wypita.

Ja nie śpię od 5:30, obudziłam się z płaczem... szczęścia bo śniło mi się, że jutro na usg wyszło, że mam bliźniaki :D ha ha ale by było :D No i zasnąć już sie nie dało później.

Mizzi ja nigdy nie wyparzam tego pojemnika na siki i to kupuje ten zwykły, nie sterylny i jest dobrze wszystko ;-)

Na 14 idę do fryzjera a o 18 ląduje mój mężczyzna kochany! :D
    eee to spoko.. ja jakąś schizę miałam że wyparzałam. PADA mi na mózg :D
    a ja lubię spać z lekko wilgotnymi bo mi wtedy falują mocno i się kręcą :)
    no ale ja mam cieniznę... tzn dużo włosów w miarę ale cienkie włosy, taka natura..
    a moja siostra znów ma gęstość jak cholera, kasztanowe grube włosy... z jednej str zazdroszczę ale z drugiej strony suszyć to i układać...

ja chcialam dziś ściąć włosy ale nikt nie przyjął, tyle luuuudzi że szok.

ooo to za chwile mąż będzie :)

hmm bliźniaki :) ale fajnie :) złoty strzał :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Witamy się i my :)

Livia ja katar mam non stop od kilku miesięcy,jak jest przezroczysty to jest ciążowy :p
    Dzis mąż wraca!! O ktòrej ma być?

Mizzy ja też mam sianko,bo schodze do swojego i końcòwki jeszcze mam jasne :)
    A mopa kup jak kasa będzie,będziesz zadowolona :) mòj ślubny pod choinke dostanie od moich rodzicòw bo chcial nowy bez nòżki :D

Marta daj znać po :)

Ja dzisiaj mam masakre,moja praca mgr.stoi a w sobotę ją muszę oddać...ale mam tyle do zrobienia,że kiedy tu pisać?
    I wizyta w końcu <3
    ja też schodzę na swój kolor... aby szamponetkami się ratuje raz na jakiś czas żeby odrostów nie było widać, teraz na święta znów maznę.

a masz może linka do tego swojego mopa? żeby w razie co odróżnić jak to ogarnąć.. bo stopka, bez stopki :D nie ogarniam jak nie widzę :)
    oczywiscie jakby gdzies bylo zdjęcie a jak nie to trudno :P

ja tez dzien dnia sprzątanie i porządkowanie i chce tam na dole teściowej pomóc i tak w kółko.. na nic czasu nie mam.. teraz aby odpoczywam na swój horror :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Oj teściowa mnie lekko poddenerwowała ale puściłam mimo uszu i nie będę z nią dyskutować. Mówię jej, że za rok pojedziemy do moich rodziców na Wigilię bo już dwa lata ich zaniedbujemy a ona, że zostawimy jej wnuczka i pojedziemy bo z takim małym się nie jeździ... :/ Eeee pół roku to już nie takie małe, i że co? Cyckiem za mnie go nakarmi? :D W ŻYCIU!!! :P
    a u mnie sis mężą z 3 miesięcznym zapieprzała 60 km w jedną stronę na wigilię :D a dzien przed jechali do nas ponad 100 :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga trzymam kciuki za wizytę ;-)

Co do kolejek to może z brzucha skorzystam i będę się wpychać? :D

Zjadłam zupkę, przegryzłam pierniczkiem wczoraj zrobionym i zaraz idę się ubierać i szykować do wyjazdu :D Mężu już dzwonił, że jest we Frankfurcie i czeka na samolot do Gdańska. Jupi :D

nick nieaktualny, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Jej Livia :O tym teściowym czasem rozum odbiera....

ja miaam iśc na 2 dniowe wesele bez dziecka 1,5 miesięcznego :O a Ty masz na święta jechać bez Twojego dziecka ?
    co one myślą, że nasze dzieci to psy na podrzucanie ? nawet z psem bym tak nie zrobiła tylko zabrała go ze sobą :)
    teraz tak gadają a potem to będą spieprzać przed opieką nad dziećmi aby tylko nie siedzieć z nimi :D zobaczysz... :D :D :D

nick nieaktualny, livia30, XxMoniaXx lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka rób się na bóstwo ;)

Ja też będę powoli się zbierać, ale na mniej przyjemne spotkanie ;) ale później pojadę na Kebaba bo za mną chodzi ;)
    A chodzę dziś cały czas głodna ..

livia30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Casting cream gloss :)

Droga ta farba jest o.O a Ja na moje włosy potrzebuję dwie ..

• livia30 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka nie będzie tak źle ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1794 1795 1796 1797 1798 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ