Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Livka, warkocz piękny
Moja fryzjerka też nigdy Mnie nie zawodzi i jak piszę to ma czas
Chodź chodzę do niej prywatnie, wolę aby włożyła sobie te pieniądze do portfela niż oddała szefowi
W sobotę będę się farbowaćwiem że temat już był ale jakie farby polecacie ?
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Ja to czasem nawet trzy... Taniej mi wychodzi zrobić u fryzjerki jej farbą i dokładniej nałożona jest
Nie była bym w stanie sama sobie zafarbować
Ona niestety nie może ani wziąć ani zakupić od Nich farby ..
Całkiem niedaleko Mnie jest hurtownia fryzjerska ale ceny ponoć z kosmosu są -
a ja dziś w sklepie w koncu wybrałam zabawkę dla synka siostry G.. uff..
i jakiś mały dzieciak niewyżyty leciał... ciasno na korytarzu ledwo idzie się przecisnąć a ten włazi mi na buty, depcze... matka nic nie zwraca uwagi i aby spojrzał się na mnie i na męża i w ryk
nawet słowa nie powiedziałam
chyba musiałam straszni wyglądaćale dzieciaka zaraz z głowy mialam, mogłam na spokojnie wybrać tą kolejkę
livia30 lubi tę wiadomość
-
Mizzy Ty postrachu
Ja sobie czasem sama farbowałam ale zawsze naświniłam dookoła wiec zaczęłam chodzić do fryzjerki. Czasem ze swoją farbą czasem farbuje mnie ich - zależy
Dobra, idę się szykować.
Zajrzę wieczorkiem na chwilkę ale będę cieszyć się mężem zdecydowanie także pamiętajcie o mnieJutro po wizycie zamelduję co i jak - trzymać kciuki o 10:20!!!
Buziolemizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nie to że ten tego.. że nie lubię dzieci... ale widocznie wzrok mam dość wymowny...
nie miałam humoru na takie wygibasy, sama ledwo stoję.. a tu się wiesza na mnie i upierdaczył mi buty... nawet nie zauważyłam kiedy.
ja sama sobie maluje ale tylko szamponetkami.
a tak to zawsze mama mnie wykorzystuje żebym ścięła jej włosy, pocieniowała i pomalowała..
TRzymaj się livia i spokojnie jedźdaj znać po wizycie
i pozdrów mężaachh nacieszycie się na pewno sobą
kurde jak ten czas mija.... ale teraz niech nie leci tak -
nick nieaktualny