Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Grosiu czekamy
u mnie cała suszarka rzeczy małego..80% to spodnie:) kiedy ja mu to wszystko założe, chyba musze 3 razy dzeinnie przebierać w inna stylówke:)
ja musze zamówić jeszcze pudła kartonowe, na półke do przewijaka, zeby tam pampersy umieścić itdi jakies naklejki na sciane...kupowałyscie najklejki? jak tak to jakie?? podesłać proszę
-
nick nieaktualny
-
Madziu, Groszku- wytrzymamy do wizyty
okropne baby z nas, takie niecierpliwe
Rudasku ja mam, są super, za tydzień mąż kleić będzie i lampkę wieszał, a literki będą na drzwiach do pokoikua mam takie:
http://allegro.pl/naklejki-scienne-na-sciane-kubus-puchatek-150x120-i4929667676.html
Marta wyrazy współczucia[*]
Wiadomo jaka przyczyna?Groszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzyczyny nie znam, bo tak na prawdę nie miałam z dziadkiem żadnego kontaktu. Zostawił moją babcię kiedy moja mama była mała jeszcze a z nową żoną i nowymi dziećmi wprowadził się na wprost okien mojej babci... długa i niewesoła historia
Mama próbowała odbudować relacje, ale nie chciał... Więc siłą rzeczy nie rozmawiałam z nim całe życie, tylko raz go widziałam i zamieniłam z nim 2 zdania. Dlatego jest ok, ale i tak jakoś tak przykro mi się zrobiło...
-
przedszkolanka:) wrote:Madziu, Groszku- wytrzymamy do wizyty
okropne baby z nas, takie niecierpliwe
Rudasku ja mam, są super, za tydzień mąż kleić będzie i lampkę wieszał, a literki będą na drzwiach do pokoikua mam takie:
http://allegro.pl/naklejki-scienne-na-sciane-kubus-puchatek-150x120-i4929667676.html
Marta wyrazy współczucia[*]
Wiadomo jaka przyczyna?
Aguś superrr
Ja szukam cos z owieczkamimialam gdzies upatrzone i zgubiłam, wiec szperam znów po necie i szukam
moze znajdę
-
To ja i Gabrielek
Przedszkolanko, ja cierpliwa w sumie jestem..bardziej sie boje, zeby mnie coś "nie wzięło" i sie nie zaczęło.... ehhh.....stressss... ale juz mniejszy, bo w miare bezpieczny termin to juz jest
Sury, przedszkolanka:), Madziulka, Mandi :), Lena87, mizzelka, livia30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tutaj naklejeczki nad lozeczkiem, pirackie- od znajomych
wszedzie byly trupie czachywiec maszty pozmieniałam troche i z te skrzyni uciełam czache
tam gdzie jest ten precik biały ma isc baldachim...i ciezko to widze, bo nakleki zasłonia jak sprobuje je oderwac, to boje sie ze tynk odpadnie... a niedawno było malowane w takim własnie kolorze oliwka/mieta ehh...
no i lampka ksiezyc z Ikei- polecamsuper światełko:) takie żółciutkie, delikatne- nie razi
Sury, Madziulka, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
tutaj lozeczko z komoda i przewijaczkiem....
w łóżeczku materacyk i poscielka w folii, komplet poscielki w szafce uprany i wyprasowany- mezu bedzie zakładał jak bedziemy w szpitalu..
oczywiscie tasiemka czerwona- tylko przypadkowo, maz z prezentu sciagnał i owinął łóżeczko
nad łózeczkiem karuzelka.....
na przewijaczku pudełeczka z roznymi kosmetykami, pojemnik z pampersami, chusteczkami i innymi drobiazgami, zeby wszystko pod reka było...
w szafeczce pieluszki i inne duperelki..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 14:47
Sury, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Grosiu super masz ten pokoik
Nasz bedzie połaczony z sypialnią
Kurde tak mi sie podobaja naklejki ale własnie boje sie ze jak bede chciala sciagnąć to pojda z farba, a to nie nasze mieszkaniefuck..ma ktoś pomysł jak to zrobić....chyba ze po prostu zrobimy małemu jakies fajne foto zaraz po urodzeniu i nad łózeczkiem zdjęcie w oprawce dam i juz..takie wieksze
Groszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzamiast naklejek możecie dziewczyny kupić takie jakby... jakby to nazwać.... "plastikowe obrazki" jak odblaski z jakimiś postaciami z bajki i normalnie na gwoździk powiesić gdzieś kiedyś takie widziałam chyba w jakimś chińskim sklepie
Groszek lubi tę wiadomość
-
Groszku ślicznie
co do lampki to my mamy tą, tylko biedronkę zamiast księżyca
ah, już niech ten ksiądz przychodzi i my wykładamy wszystko to i ja się pochwalę
a brzucho Wam pokażę też wieczorem z bujakiem, bo mam przy choince, z takim balonem hahaGroszek, Lena87 lubią tę wiadomość