Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
i na koniec obiecana od kilku miesiecy łazienka po remoncie...
pomazane lustro było...
oczywicie półeczki juz zapełnione itd.
a na koniec pozdrawia Was moja kocia
No to chyba wszystkie zaległosci, ktore obiecywałam od kilku miesiecy, ogarnęłam sie w końcu dzis
chyba o niczym nie zapomniałam?przedszkolanka:), Lena87, mizzelka, Sury, XxMoniaXx, livia30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane mam pytanko do was od owukacji bolą mnie jajniki na przemian bardziej lewy a takze podbrzusze, na sutkach pojawiły mi się białe plamki dzisiaj i cmi mnie podbrzusze tak jak na miesiączkę a powinnam ja mieć za 9 dni dopiero. Co o tym myślicie pytam was bo macie spore doświadczenie.
Groszku śliczny brzuszekGroszek lubi tę wiadomość
-
Rudasku... my tez mamy ten kacik z nasza sypialnia polaczony
moze kiedys dorobimy sie wlasnego mieszkanka lub domu, to Mały bedzie miał wypasiony pokoik, poki co, bedzie z nami, chyba ze poznie jak podrosnie opuscimy sypialnie i dostanie taki pokoik, a my do naszego goscinnego sie przeniesiemy..
jeszcze cos pewnie bede kombinowac z tym pokoikiem
Sury, teraz doczytałam- współczuje bardzo i kondolencje (*)
Agusia, czekamy na fotki brzucholka balonka
Mandi, poczekaj do @ nalepiej.... moze cos byc, a nie musi.... szczegolnie, ze my jestesmy nastawione na chec bycia w ciazy...czasem nasz umysł płata nam figle i zsyła nam "objawy"...a tu czasem rozczarowanie nas czeka. Ale życzę Ci osobiście, zeby to było TOpoczekaj jeszcze troszke cierpliwie
i zatestuj w Nowym Roku
-
Sury moje kondolencje
Groszku śliczny brzuszek, pokoik i łazienka
Rudasku nie nastawiam się na chłopca - teraz już jest mi to obojętne , czuję córe ale wszyscy wmawiają mi chłopca.
Z tej paczki dużo rzeczy jest uniwersalnych a nawet jakby była dziewucha to w niebieskim może chodzić a facet w różu niezbyta za 30 zł taka paka fajna i niezniszczona to grzech nie wziąć
-
ogladałam własnie komedie: Kochanie, jestem w ciąży!
polecam, supeeeertaka dla nas ciezarówek teraz....
tutaj bezposredni link, gdybyscie miały ochote
bez rejestracji
http://zalukaj.tv/zalukaj-film/770/kochanie_jestem_w_ciazy_baby_on_board_2009_.htmlmizzelka, Sabela lubią tę wiadomość
-
Sury wrote:Mizzy postaraj się jak najwięcej pić, może mięte spróbuj? mi pomaga na takie rewolucje żołądkowo - jelitowe
a dziś wypiłam kisiel niestety też zaliczyłam bełtanko
ale całe szczęście już jest coraz lepiej, oby tak dalej -
Złota wrote:dziewczyny, jutro mam wizytę u gina i nie wiem, czy machnąć rano test czy nie machnąć. Owulkę mi zaznaczyło 4 dni temu, ale ja się bardziej czuję na to, ze była wcześniej, wtedy miałam ból jajników i śluzu dużo.
I nie wiem, zrobić test czy nie zrobić?
-
Mandi :) wrote:Hej kochane mam pytanko do was od owukacji bolą mnie jajniki na przemian bardziej lewy a takze podbrzusze, na sutkach pojawiły mi się białe plamki dzisiaj i cmi mnie podbrzusze tak jak na miesiączkę a powinnam ja mieć za 9 dni dopiero. Co o tym myślicie pytam was bo macie spore doświadczenie.
Groszku śliczny brzuszek
no i skoczyłam po czereśnię i mnie skurcz złapał w podbrzuszu i wtedy wyczułam że chyba coś ze mną nie tak.. a na piersi itp bym nie patrzyła i na śluz bo w ogóle nie było różnicy, cycki się zmieniają itp dość sporo po terminie @ -
Madziulka nie martw się wynikami
czop śluzowy chroni tak maluszka że te bakterie nic nie zrobią mu
siostra męza miała lichą cytologię i co? ma zdrowego synka i urodziła w 38 tygelegancko
kiedyś kobietki nie robiły tych posiewów i też było dobrze -
powiem szczerze że ból przed @ a ból przed "ciążą" to żadna róznica, dopiero po terminie @ coś może się zmienia, choć ja czułam się podobnie jak przed @, a to ciągnięcia, a to ból, a to ćmienie
naprawdę cieżko to odróżnić
a plamki moze po prostu nie zwracalaś uwagi wczesniej
a przed @ wiadomo że piersi lekko się zmieniają, ale uwierz mi że to co jest przed @ a w trakcie ciąży to diametralna różnica
otoczka jest potężnai kolor itp a z tego co pamiętam to tak powoli zauwazylam dopiero w 9 tyg chyba tą zmianę
-
u mnie chyba Mandi nie bylo symptomow w tym cyklu szczesliwym....
jak zrobilam test to bylam w szokuale ze szczescia
ale w poprzednich cyklach znaki byly falszywe, bo dopatrywalam sie wszystkiego...
a jak odpuscilam to pyk i juz!
Przedszkolanko....zachorowalam na fotele bujane przez Ciebie ;P ale jak dobrze ze napisalas o tym fakciebo niezla lipa by byla: "po turecku, na podlodze, pod sciana" ;-p
strasznie podoba mi sie ten:
http://allegro.pl/fotel-bujany-material-ciemny-super-prezent-i4922796177.html
ale, uwaga... ogolocimy tescia, bo ma zbedny fotelhihihi juuupi!!!!
i bedziemy miec taka miejscowe:
http://allegro.pl/fotel-wypoczynkowy-bujany-finka-skoropodobny-i4892745945.html
juz bez zadnych kosztow, bo szarpnelo nas ostrooo ze wszystkim naraz ostatnio;-)
dziekuje dziewczynki, ciesze sie ze podobam sie Wam;-p i tak samo nasz kacik i lazieneczka;-)
lazieneczke tesciu robil- chwala mu za tojest mistrzem samoukiem
juz mniej krytycznie do niego podchodze, bo on tez nas zaczal inaczej traktowac... oby tak juz zostalo!
a na tym filmie co powyzej wspominalam to beczalam jak glupia na koniec;-p mojemu malzowi tez swieczki w oczach sie pokazaly :p hihi
Mizzy, no ziolka moga pomoc... ale probowalas ta cole odgazowana? jak sie jej napijesz to ona przetrawia te bakterie w zoladku i w jelitach... mi pomagało, jak znalazl, podczas gdy wszystko inne wczesniej było zwracane feee ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 18:26
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
a wypiję sobie Groszku tą colę odgazowaną, czemu nie... jak ma pomóc
no te fotele bujane śliczne są..
ale mój mąż zaraz marudzi że jak dla starej babci.. eh te chłopy
w ogóle mam nerwa na niego szkoda gadać
widzę że własnie ten remont itp zmieniło podejście teścia i bardzo dobrze
przekonał sie jak jest naprawdę i ze najwazniejsza jest rodzina
a ten ostatni link to ja mam podobne fotele w starym domu i też się spoko nawet na tym bujało hahahGroszek lubi tę wiadomość
-
no własnie dziwiło mnie to że piłam wodę i zwróciłam ją wczoraj.. nic nie mogłam przyjąć kurde a takie miałam prganienie
rano takie mialam skutki odwodnienia że szok.. i obiecalam sb ze jak mi nie przejdzie to na IP lecę.
i kurde ciekawe czy ten sposob kolezanki tez dobry z tą nospą i coląale teraz juz jest lepiej to wolę bez leków się obyć.