X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i na koniec obiecana od kilku miesiecy łazienka po remoncie...

pomazane lustro było...

oczywicie półeczki juz zapełnione itd.

6a99b1c292ae90cfmed.jpg

124555137cf3d50fmed.jpg

a na koniec pozdrawia Was moja kocia :D

042ff34d7023f50cmed.jpg

No to chyba wszystkie zaległosci, ktore obiecywałam od kilku miesiecy, ogarnęłam sie w końcu dzis :P :P
    chyba o niczym nie zapomniałam?

przedszkolanka:), nick nieaktualny, mizzelka, nick nieaktualny, XxMoniaXx, livia30 lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to spokojnej kolędy Aguś ;) ja nawet nie wiem kiedy mam :O
    ok laski ja uciekam będę wieczorem

• Mandi :) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane mam pytanko do was od owukacji bolą mnie jajniki na przemian bardziej lewy a takze podbrzusze, na sutkach pojawiły mi się białe plamki dzisiaj i cmi mnie podbrzusze tak jak na miesiączkę a powinnam ja mieć za 9 dni dopiero. Co o tym myślicie pytam was bo macie spore doświadczenie.
    Groszku śliczny brzuszek :-)

Groszek lubi tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam,że jestem 5 dni po owulacji:-)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku łazienka boska...i ta wanna :):) śliczności :)
    a kocica to królowa :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku... my tez mamy ten kacik z nasza sypialnia polaczony :) :)

moze kiedys dorobimy sie wlasnego mieszkanka lub domu, to Mały bedzie miał wypasiony pokoik, poki co, bedzie z nami, chyba ze poznie jak podrosnie opuscimy sypialnie i dostanie taki pokoik, a my do naszego goscinnego sie przeniesiemy..

jeszcze cos pewnie bede kombinowac z tym pokoikiem :P

Sury, teraz doczytałam- współczuje bardzo i kondolencje (*)

Agusia, czekamy na fotki brzucholka balonka :)

Mandi, poczekaj do @ nalepiej.... moze cos byc, a nie musi.... szczegolnie, ze my jestesmy nastawione na chec bycia w ciazy...czasem nasz umysł płata nam figle i zsyła nam "objawy"...a tu czasem rozczarowanie nas czeka. Ale życzę Ci osobiście, zeby to było TO :) poczekaj jeszcze troszke cierpliwie :) i zatestuj w Nowym Roku :)

relge6yd309xm1zq.png

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem,że muszę czekać bo jest o wiele za wcześnie również na jakieś objawy, ale może któraś z was miała tak jak ja albo miała jakieś objawy tak wcześnie :-)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury moje kondolencje :(

Groszku śliczny brzuszek, pokoik i łazienka :D

Rudasku nie nastawiam się na chłopca - teraz już jest mi to obojętne , czuję córe ale wszyscy wmawiają mi chłopca.
    Z tej paczki dużo rzeczy jest uniwersalnych a nawet jakby była dziewucha to w niebieskim może chodzić a facet w różu niezbyt :P a za 30 zł taka paka fajna i niezniszczona to grzech nie wziąć :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku kot wymiata,ale ma dobrze :) futro grzeje nad grzejnikiem :)
    Ja też chce takiego kota

Łazienka super i ta wanna,też mi sie marzy taka :)

Jak u szwagra weszłam do takiej w świeta to później wyjsc z niej nie mogłam :P tak mi ciężko było

relgh371ly1mtto9.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogladałam własnie komedie: Kochanie, jestem w ciąży!

polecam, supeeeer :) taka dla nas ciezarówek teraz....

tutaj bezposredni link, gdybyscie miały ochote :)
    bez rejestracji :)

http://zalukaj.tv/zalukaj-film/770/kochanie_jestem_w_ciazy_baby_on_board_2009_.html

mizzelka, Sabela lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    Mizzy postaraj się jak najwięcej pić, może mięte spróbuj? mi pomaga na takie rewolucje żołądkowo - jelitowe
    wczoraj pilam i rumianek i wszystko szło.. nawet woda :(
    a dziś wypiłam kisiel niestety też zaliczyłam bełtanko :(

ale całe szczęście już jest coraz lepiej, oby tak dalej :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    dziewczyny, jutro mam wizytę u gina i nie wiem, czy machnąć rano test czy nie machnąć. Owulkę mi zaznaczyło 4 dni temu, ale ja się bardziej czuję na to, ze była wcześniej, wtedy miałam ból jajników i śluzu dużo.

I nie wiem, zrobić test czy nie zrobić?
    jeszcze za wcześnie na test, mi 14dpo takie słabizny wyszły :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosiu jaka piękna łazienka, moje ulubione kolory, beże i brązy wiecznie modne są :) i ciepło tak się wydaje :)
    a kicia najsłodsza :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandi :) wrote:
    Hej kochane mam pytanko do was od owukacji bolą mnie jajniki na przemian bardziej lewy a takze podbrzusze, na sutkach pojawiły mi się białe plamki dzisiaj i cmi mnie podbrzusze tak jak na miesiączkę a powinnam ja mieć za 9 dni dopiero. Co o tym myślicie pytam was bo macie spore doświadczenie.
    Groszku śliczny brzuszek :-)
    u mnie dziwnym symptomem był własnie ból jak na @ zaraz po owualcji a zawsze mialam gdzieć 6 dpo
    no i skoczyłam po czereśnię i mnie skurcz złapał w podbrzuszu i wtedy wyczułam że chyba coś ze mną nie tak.. a na piersi itp bym nie patrzyła i na śluz bo w ogóle nie było różnicy, cycki się zmieniają itp dość sporo po terminie @ :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka nie martw się wynikami :)
    czop śluzowy chroni tak maluszka że te bakterie nic nie zrobią mu :)
    siostra męza miała lichą cytologię i co? ma zdrowego synka i urodziła w 38 tyg :) elegancko :)
    kiedyś kobietki nie robiły tych posiewów i też było dobrze :)

Wysłany: 29 grudnia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki mizzelka a te plamki na sutkach wiesz czy to może być jakiś objaw, nie chce się nakręcac, ale nawet teraz czyje cmienie w podbrzuszu :-)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem szczerze że ból przed @ a ból przed "ciążą" to żadna róznica, dopiero po terminie @ coś może się zmienia, choć ja czułam się podobnie jak przed @, a to ciągnięcia, a to ból, a to ćmienie :)
    naprawdę cieżko to odróżnić :)
    a plamki moze po prostu nie zwracalaś uwagi wczesniej :)
    a przed @ wiadomo że piersi lekko się zmieniają, ale uwierz mi że to co jest przed @ a w trakcie ciąży to diametralna różnica :D
    otoczka jest potężna :D i kolor itp a z tego co pamiętam to tak powoli zauwazylam dopiero w 9 tyg chyba tą zmianę

• Groszek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie chyba Mandi nie bylo symptomow w tym cyklu szczesliwym....
    jak zrobilam test to bylam w szoku :O ale ze szczescia :D :D :D

ale w poprzednich cyklach znaki byly falszywe, bo dopatrywalam sie wszystkiego...
    a jak odpuscilam to pyk i juz! :-)

Przedszkolanko....zachorowalam na fotele bujane przez Ciebie ;P ale jak dobrze ze napisalas o tym fakcie :-) bo niezla lipa by byla: "po turecku, na podlodze, pod sciana" ;-p

strasznie podoba mi sie ten:

http://allegro.pl/fotel-bujany-material-ciemny-super-prezent-i4922796177.html

ale, uwaga... ogolocimy tescia, bo ma zbedny fotel ;-) hihihi juuupi!!!!
    i bedziemy miec taka miejscowe:

http://allegro.pl/fotel-wypoczynkowy-bujany-finka-skoropodobny-i4892745945.html

juz bez zadnych kosztow, bo szarpnelo nas ostrooo ze wszystkim naraz ostatnio;-)

dziekuje dziewczynki, ciesze sie ze podobam sie Wam;-p i tak samo nasz kacik i lazieneczka;-)
    lazieneczke tesciu robil- chwala mu za to ;-) jest mistrzem samoukiem :-)
    juz mniej krytycznie do niego podchodze, bo on tez nas zaczal inaczej traktowac... oby tak juz zostalo!

a na tym filmie co powyzej wspominalam to beczalam jak glupia na koniec;-p mojemu malzowi tez swieczki w oczach sie pokazaly :p hihi

Mizzy, no ziolka moga pomoc... ale probowalas ta cole odgazowana? jak sie jej napijesz to ona przetrawia te bakterie w zoladku i w jelitach... mi pomagało, jak znalazl, podczas gdy wszystko inne wczesniej było zwracane feee ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 18:26

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wypiję sobie Groszku tą colę odgazowaną, czemu nie... jak ma pomóc :)
    no te fotele bujane śliczne są..
    ale mój mąż zaraz marudzi że jak dla starej babci.. eh te chłopy
    w ogóle mam nerwa na niego szkoda gadać :D
    widzę że własnie ten remont itp zmieniło podejście teścia i bardzo dobrze :)
    przekonał sie jak jest naprawdę i ze najwazniejsza jest rodzina :)

a ten ostatni link to ja mam podobne fotele w starym domu i też się spoko nawet na tym bujało hahah :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie dziwiło mnie to że piłam wodę i zwróciłam ją wczoraj.. nic nie mogłam przyjąć kurde a takie miałam prganienie :(
    rano takie mialam skutki odwodnienia że szok.. i obiecalam sb ze jak mi nie przejdzie to na IP lecę.

i kurde ciekawe czy ten sposob kolezanki tez dobry z tą nospą i colą :D ale teraz juz jest lepiej to wolę bez leków się obyć. :D

‹‹ 1825 1826 1827 1828 1829 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ