Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
pirelka wrote:Jak ktoś zna dokładną nazwę badania to ja poproszę
sprawdzić nie zaszkodzi.
ale dam znać oczywiście, bo ona mi doradzała te badanko właśnie na częste przeziębienia i grypy itp i córcię przebadała i okazało się że własnie ma tą bakterię i wyleczyły i młoda zdrowa jest, wiec może być tak też i w Twoim wypadku
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:kochana to zapytam Daisy jeszcze raz o to i ci wyślę jak tylko się dowiem.. bo teraz sylwester może ją pochłonął
ale dam znać oczywiście, bo ona mi doradzała te badanko właśnie na częste przeziębienia i grypy itp i córcię przebadała i okazało się że własnie ma tą bakterię i wyleczyły i młoda zdrowa jest, wiec może być tak też i w Twoim wypadku
Dziękuję !
Tylko poproszę wtedy o wiadomość priv :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 15:39
mizzelka lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:Byłabym bardzo wdzięczna
Dziękuję !
Tylko poproszę wtedy o wiadomość priv :*napisałam do niej to jak wpadnie to mi pewnie odpisze
nmzcteż podeśle te badanie swojej mamie bo też mi coś choruje ostatnio co 3 tygodnie.. a moze to być to
lepiej sprawdzić i być pewnym
pirelka lubi tę wiadomość
-
Madziulka wrote:Zadzwoniłam do faceta od łóżeczka i go zjebałam.Oczywiście nie wysłał tak jak obiecywał.Kuźwa co za ludzie.Pieniądzę maja odrazu na koncie a ciężko towar wysłać
bez kitu.. jak tylko przyjdzie mi zwrot za L4 zamawiam łóżeczko..
lepiej nie czekać.
i pościel, rożek.. i wlasnie sie zastanawiam nad takim czymś http://arus.pl/bezpieczne-waleczki-880.html
i chyba to kupię.. gdyby się małej ulewało w razie co to bym nie musiałą co 15 minut zaglądać czy się przekręciła czy nie..
eee to jakie fajne dla starszaka do kąpielihttp://arus.pl/canpol-piankowe-rondo-kapielowe-74-006.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 16:17
-
Ale wał...
Anutka trzymaj sie- byle do północy !!
Pirelcia- zdrówka dużo
Madziulka- ale koleś, do zabicia ;/ pokroic i posolic!
Musze sie pochwalic- za pobyt w szpitalu dostałam karte apteczna a na niej kwota 500 zł do realizacji do 2017 r.ale radocha
choć pobyt w szpitalu radochą wcale nie był;/
-
Dziewczyny dodatkowo się pochwalę że uchwyciłam harce mojej córki!
w końcu! i przepraszam za jakość filmiku ale jestem z siebie taka dumna że mi się udało hahah
bo jak tylko usłyszała dźwięk od nagrywania to zawsze zamurowało ją
a dziś chyba sobie olała sprawę
mam nadzieję że jeszcze mi sie uda to uchwycić jeszcze lepiej
View My Video
http://pl.tinypic.com/r/dhehqx/8Lena87, Groszek lubią tę wiadomość
-
Pirelko a jeszcze rano o Tobie myślałam
Kochana, ta pogoda strasznie teraz fałszywa, trzeba bardzo na siebie uważać...a tak to co u Ciebie słychać?
Mizzy mężem się nie przejmuj...głupota,no ale zrobił córę? To ma córę
Marta pewnie,że pamiętam uroczego Adasia z tatą
Groszku ale Ci dali kartęu mnie to przy pierwszej chorobie by poszła cała...
Anutka Ty już bezpiecznie rodzić możesz, tylko Lena niech do północy wytrzyma
Madziula my też piccolo chłodzimy już, teściowa ciacho zrobiła, inne przysmaki też, chipsy dwie mega paki mamy po promocjiaa i fajerwerki z którymi jedziemy do szwagra o 23
Rudasku czekamy na zdjęcia!!
a my po rozmowie z położną, bardzo fajna kobieta, trzeźwo patrzy na wszystko- w końcu 25 lat w zawodzie, nawet obaliła mity na temat znieczulenia i nacinaniawiem co pakować a co nie, z maluchem jestem od chwili urodzenia, uczą nas karmić, a z porodem pomagają by jak najszybciej poszło
ogólnie pozytywnie, tym bardziej jestem jakoś spokojniejsza i dobrze nastawiona
a ja uciekam pakę rozpakować, już widziałam bujaczek, cudoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 17:19
mizzelka, Groszek, Sury lubią tę wiadomość
-
no ciesze sie bardzo
za ten pierwszy nerkowy pobyt dostałam 250 zł na apteke to poszło własnie teraz
a te 500 zł nastepne sobie zostawieale sie ciesze, sorki, ale naprawde
Przedszkolanko 2,5 na tym etapie to jest spoko, one juz powoli sie szykuja do porodu po prostu...
ja w 30 tygodniu miałam 2 cm, a po tygodniu 1,5 cm....no i ciach ten pessar....byleby nie za szybko sie skracała....
Przedszkolanko, ciesze sie ze połozna ok i wszystko wyjasnione
ale radocha z takich paczek- a uwielbiam kazde prezentynawet takie drobiazgi
wcale nie musza byc duze
wszystko człowieka cieszy... zawsze tak miałam
ja sie tez modle non stop, zeby wytrzymac do północy !!aaaaa...
Gabrys, siedz tamprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Pirelko a jeszcze rano o Tobie myślałam
Kochana, ta pogoda strasznie teraz fałszywa, trzeba bardzo na siebie uważać...a tak to co u Ciebie słychać?
Oj, jak miłoDzięki! Nie sądziłam, że ktoś z forum może o mnie myśleć
hehe.
U mnie w porządku, generalnie nic nowego ani rewolucyjnego. Jakoś leci, bo musi