Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
wali mu z pyska jak z wysypiska
hihihi
to dobrze Rudasku, ja mojej koci tez nie chce odrzucac... sprobuje ja zaangazowac do naszego wspolnego zyciamoze pampersy bedzie wrzucala do kosza ;p hihi
Anutkaaaaaaaaa kciukamy mocnoooo !!!!!!!!
lekkiego porodu !mizzelka, Anutka lubią tę wiadomość
-
simon86 wrote:Rudasku to ja sobie pozwolę zamówić u Ciebie coś dla naszego Frania
ale to odezwę się jak już pokoik odpowiednio wystroimy
Oczywiscie
Ja też cosik pozamawiam jakas pake czy cos na allegro ale to tak na wiosne, bo teraz tych 6o tek to troche mamwiec coś zamówie z kolekcji wiosna/lato
hahahaha
Kurde miałam coś Was pytać itd ale oczywiscie zapomniałam
A Aga to chyba księżnego tak długo gościmiał byc o 9 to może i na obiad został
hahaha
-
mizzelka wrote:No właśnie widzę Monia.. śliczne ciuszki i za jedyne 10 zł lub 20... kurde.. zastanawiam sie czy nie zamówić małej tak sweterków.. bo w sklepie po 50 zł to minimum a tu za 30zł to już mam 4
dajcie linka, dajcie linka -
np tu oczarowała mnie czapeczka: http://olx.pl/oferta/komplet-czapka-buciki-CID88-ID7dvVB.html#7663dc21c9
ale to musiałaby być starsza
ale i sweterek słodki http://olx.pl/oferta/sweterek-kamizelka-baker-baby-by-ted-baker-rozm-0-3-CID88-ID7wT4l.html#68b1452d60 -
uff my już po księdzu, nauce (w 80%) i trzech pralkach (zabrakło miejsca w pokoju na suszenie:P)
Monia wszystko jest dobrze na pewnokuruj się tylko...
Madziula ja się uczyłam na głos i tym się zmęczyłamjedzenie standard...
gratuluję odejścia czopa!
Lena oby kolejne trymestry były takie łaskawedzidziuś wynagradza to czekanie chyba
Rudasku,Mizzy położna mówiła że to czy będziemy karmić zależy głównie od nas i naszej psychiki i nastawienia
Anutka to z uczelni na relacje będę czekać!!
a moja się ożywiła od trzech dniprzynajmniej spokojniejsza jestem tylko w szyjkę strasznie daje
mizzelka, Anutka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, ja tak z mostu wale...
mam fotelik od kuzynki, o co chodzi z tymi bazami? izofixem? jak mam zamontowac fotelik w samochodzie???
cos do tego jeszcze potrzebne??
i druga sprawa:
szlag mnie trafi zaraz!! kolejna porcja prania obrana od paproci..syfów roznych itd... kociej sierscii.. kurr!!! nie znosze tego !! jak to zrobic? zle piore czy co? pomozcie!!!!!!!!
no, ciekawe gdzie dziewczyny sie podziały
Aga rzadzi z ksiedzem ;p hihi
a reszta?
hmmm....
a ciuszki, reszta sie zajme pozniej... i tak mam duzo;p na 60 i powyzej sporooo -
mizzelka wrote:No właśnie widzę Monia.. śliczne ciuszki i za jedyne 10 zł lub 20... kurde.. zastanawiam sie czy nie zamówić małej tak sweterków.. bo w sklepie po 50 zł to minimum a tu za 30zł to już mam 4