Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
oo...nie slyszalam o tych testach z krwi
ciekawe..
ale wlanie pewnie drogie...
dzieki za rady, puszcze pusta pralke...moze jest zapchana i nie zbiera...
ale szlag mnie wzial jak to zobaczyłam!! wrrrr....
raczej staramy sie segregowac odziez... wiec w szoku jestem
najgorsza kocia siersc niesciagnietawrrrrrr......
Monia, kobieta pewnie jeszcze chce zarobic na tym przekazie hmm...
mamoooooooooo,
jaki ból przyszedł, Mały gdzies sie wiercił a potem w poprzek brzucha... az mnie nerki zaczeły bolec..(myslalam,ze kolka) ustawił sie w tzw. banana... robi to od dawna swojej mamie, choc juz dłuuugi czas tego nie byłoale ból nie do opisania, Mały juz ma moc
-
Monia z ciekawości czytam artykuły o cc..
i natrafiłam na takie zdanie:
"Gdy kichasz, kaszlesz lub mówisz, podciągaj nogi do siebie (ugnij w kolanach) i przytrzymuj się za brzuch."
źródło:
http://www.rodzicpoludzku.pl/Cesarskie-ciecie/Samopoczucie-po-cieciu.html
fajne artykuły tam mają.. bez kituXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
no właśnie szukają DNA w krwi, i jak jest XY w krwi matki to synek a jak XX tylko to córka
ale myslalam ze to dopiero będzie powoli wchodzić do lab, więc jestem w szoku
jak coś to trzeba bd wyczyścić pralkę bo może własnie coś się zapchało ;/
a mnie za to mała dusi.. może zmieni mądrala pozycje bo jak na razie to wygrywa..
nie raz jak mnie kopnie w pęcherz och matko albo w nerwy jakieś... w sumie tam mi gin sprawdzał tętnicę maciczną.. to jak tam walnie to uuuuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 14:52
-
wpadłam na orzechy do prania:
całkiem cekawe hmmmm
ciekawe jak piora...
http://allegro.pl/indyjskie-orzechy-piorace-orzechy-do-prania-i4890881659.html
i wpadłam jeszcze na kulki rzepy do prania na własnie kłaki, paprochy itd.
http://allegro.pl/kulki-do-prania-rzepy-do-pralki-3szt-d-c-i4912156138.html
a teraz czytałam o płynach do płukania w których płuczem- Lenory..
sa antystatyczne wiec nie powinno obierac
a jakie proporcje sody i octu w tej miksturze do oczyszczania pralki????
własnie pisałam Moni o tym trzymaniu sie za brzucholek ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 14:53
-
może być paczka sody jedna lub pół i szklanka octu lub pół i do bębna od razu można
fajnie się pieni a potem jak ślicznie się błyszczy pralka
a czytalam o tych orzechachNa czerwcowych i lipcowych testerkach wlasnie pisaly dziewczyny, fajna sprawa też
eko
rzepy tez interesująco wyglądają ale... bałabym się o pranie że wyciągnie mi nitki -
chyba Ty Groszku podawałaś tą stronkę gdzie rodzić itp
kurde fajna rzecz i akurat ten szpital który sobie wybrałam wypada najlepiej z moich okolic...miodzio
np wc i prysznic przypada na 2 osoby max, a w pobliskim szpitalu na 7 łóżek
albo u mnie zakładają mi wenflon w razie potrzeby a w pobliskim już na wejściu..
no i że więcej mam styczności z dzieckiem niż w pobliskim szpitalu.
mąż i doula mogą być cały czas, nie ma określonych godzin odwiedzin do mnie i dziecka, świeżo po remoncie, moj ginek jako ordynator, to juz nie bd sie zastanwaiać, co ma być to będzietrzeba zaufać naturze
-
mizzelka wrote:Anutka a jak mała? ma już odpowiednią wagę itp?
chociaz moja kuzynka urodziła mniej niż 2500 i z Martynką wszystko było Ok
zaś z kolei moja teściowa ważyła około półtora kg i jak na tamte czasy to cud ze urosła a teraz z niej porządna baba -
Hej.powiedzcie mi co się ze mną dzieje.
powinnam dostać @ ajej nie ma
Natomiast mam duuuuuuzo wodnisto klejącej białej wydzieliny, bez wkladki ani rusz.
Dzis zrobiłam test z popoludniowego moczu ale negatyw.
co się dzieje:(
Czy nadal jest możliwość ciąży, bo ja jakos w nią nie wierze.ale nadzieja umiera ostatniaBliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
widzę że wasz wątek tętni życiem jestescie na pewno jesteście bardziej doświadczone ode mnie. Proszę zerknijcie na moj wykres i powiedzcie czy ta owu wyznaczona przez ovu jest na pewno dobrze wyznaczona? zawsze miałam blisko 20 dnia cyklu owulacje, no i ten sluz zmienil sie na niepłodny w momencie jak pojawiła sie druga wyrazna kreska na tescie owulacyjnym
nic juz z tego nei rozumiem
-
katdud wrote:widzę że wasz wątek tętni życiem jestescie na pewno jesteście bardziej doświadczone ode mnie. Proszę zerknijcie na moj wykres i powiedzcie czy ta owu wyznaczona przez ovu jest na pewno dobrze wyznaczona? zawsze miałam blisko 20 dnia cyklu owulacje, no i ten sluz zmienil sie na niepłodny w momencie jak pojawiła sie druga wyrazna kreska na tescie owulacyjnym
nic juz z tego nei rozumiem