Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jestem
dopiero teraz ,bo się nie mogłam wyrobić a jeszcze w mc byliśmy
na wstępie lekarka powiedziała,że jesteśmy już w poważnej ciążyszyjka nadal 2,5 cm., przepływy, łożysko, serduszko wszystko dobrze
malutka cudowna, coś miętosiła i wystawiła nam języczek
co najlepsze- ma już włoski!
brzuszek okrąglutki, rośnie idealnie- mamy negocjować by przystopowała,bo mamie będzie ciężko urodzić
i waży 2024!
słodzinka nasza
następna wizyta już 21.01 będę miała GBS . W tym samym dniu jadę do poradni anestezjologicznej załatwić papiery co do zzo, by w razie czego nie robić tego w trakcie porodu
a jutro rano mamy sesję brzuszkowąXxMoniaXx, Sury, Bluberry, Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Hejka, my tez dzis wizytowalismy
nie sciagalam pessara, trzymamy Małego jeszcze, co najmniej 3 kg ma, choc wyszło 3360 gramów na usg! hmm... moze byc ciekawie i gin rozwaza wypisanie skierowania do c.ceeee..... chyba i tak bede probowac SN
widziałam woreczek, jajeczka zeszly juzno i pysiorek...hihi
XxMoniaXx, przedszkolanka:), Sury, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
zazdroszczę wszystkim ciężarówom:) ja osobiscie nie polecam ubranek z pepco bo wyglądają super ale parę razy wyprane już nie robią szału;)jestem zła delikatnie mówiąc staramy się o dzidziusia dopiero czwarty cykl ale według mnie o czwarty za dłużo w poprzednich ciążach było łatwiej:( ale nic działamy dalej:) swoją drogą jaki człowiek jest głupi wiele z was się stara o drugie długi czas a ja sobie wymarzyłam mieć synka i to najlepiej urodzić go w okresie wiosenno-letnim...porażka kobiecego rozumowania...Justi2
-
Justi2 wrote:zazdroszczę wszystkim ciężarówom:) ja osobiscie nie polecam ubranek z pepco bo wyglądają super ale parę razy wyprane już nie robią szału;)jestem zła delikatnie mówiąc staramy się o dzidziusia dopiero czwarty cykl ale według mnie o czwarty za dłużo w poprzednich ciążach było łatwiej:( ale nic działamy dalej:) swoją drogą jaki człowiek jest głupi wiele z was się stara o drugie długi czas a ja sobie wymarzyłam mieć synka i to najlepiej urodzić go w okresie wiosenno-letnim...porażka kobiecego rozumowania...
-
Nie sciagamy... Jeszcze hodujemy, znaczy pytal doktorek co chce... Czy jeszcze trzymac bedziemy czy juz puscimy. No i wyszlo na to ze trzymamy... W razie czego jak sie cos zacznie to w szpitalu przy skurczach czy odejsciu wod beda sciagac...
W ciagu 2 tyg.przybralam 2,5 kg. Waze 59 kg :-p takze na plusie juz 17 kg
Zlapal mnie skurcz na samolocie hihi :-p ale sie nasmialam.. Myslalam ze mnie rozerwie :-p
nie zalujcie sobie o kupujcie
Mizzy meza olej; ja jak slysze gadanie to mam je gdzies i tak kupuje
Przedszkolanko, Twoja Polcia tez sporawa moze bycprawidziwa kobieta
cos mnie przeczyscilo ale tak konkretnie....hmmm mam nadzieje ze to po zelazie...
Byla rozmowa z moim ojcem i rodzicami w ogole. Mezu troche poprostowal... Poustawial. Oby cos pomoglo..ojciec obiecal zmiane....
Bluberry na pupe najlepszy Alantan masc, Linomag zielony lub mas zlecona przez lekarza taka robiona w aptece- super skladniki i placisz pare groszy
Kociaki cudownehiiiiiii
reszty nie jestem w stanie nadrobic buuuuprzedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Grosiu no to duzy CHlopak...
Agusia...Polusia też...to ma tyle co moj, a prawie dwa tyg starszy od Twojej Pani
To moj bedzie drobniutki chyba:) ale to dobrze, moze łatwiej urodze a i ubranej na 50=56 mam sporo, wiec wykorzystam..byleby nie miał 60cm długościhahahah
Dokładnie, też kupuje alantan...sudokrem wysusza i uzywa sie go jesli na prawde zmiany skórne już sa dość powazne, nazwijmy to..ale tak do pielegnacji codziennej absolutnie nie:)
Ja zakupy aptekowe robie w poniedziałek..plus kosmetyczne dla siebie, do torby...chce kupić w rossmanie wersje mini kosmetyków...
śpijcie dobrze Kobietki!przedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Wczoraj pojechałam z mamą do sklepu i gdyby mogła to by cały sklep wykupiła, tylko tata ją stopował tekstem, że nie kupuje się nic przed porodem ..
Więc mu powiedziałam poirytowana, że są to stare zabobony których nikt już nie praktykuje, ale dla Niego to było jak grochem o ścianę
Mimo marudzenia taty, mamuśka zakupiła piękny puchowy kocyś i skarpetki
Zbliżam się wielkimi krokami do II trymestru, jeszcze tydzień według OM a 11 dni według ostatniego USGa czuję się okropnie ..
Przed wczoraj złapał Mnie ból głowy który doprowadził do mdłości, wczoraj chwilowe też były i dziś już są od rana .. ale muszelki nie idę pocałować ni hu hu ..
Lecę położyć się i puścić sobie jakiś film, bo później obiad trzeba ugotowaćGroszek, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
Żyję ale co to za życie... Przed wczoraj jak pojechałam z mężem i teściową do sklepu tak potem żałowałam, że w ogóle się zdecydowałam na jakiekolwiek zakupy z nią. Miała tylko zamówić firanki a okazało się, że jeszcze to i to i tak chodziliśmy 4 godziny. Mi nogi w dupę już wchodziły, kręgosłup bolał, byłam bez obiadu i do szkoły musiałam jechać... Szkoda gadać. Do tego z mężem mam teraz "ciche dni" - nawet dzisiaj spał w osobnym pokoju.
Dzisiaj mam wizytę, na 10:20 więc za chwilę zaczynam się powoli szykować. Kąpiel i takie tam. Jadę sama bo mój kochany mąż pewnie zapomniał - jak wszystko co się mnie tyczy ostatnio. Pamięta za to o tym, żeby mamuni okulistę załatwić i wczoraj wieczorem szukał, drukował... Ja mam dość, jestem już tym zmęczona...
Miłego dnia Kochane - postaram się dać znać co i jak po wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 07:59
-
Rudasek, Twoj bedzie chudzinka a bedzie dlugi
bo Ty tez jestes dluga i Twoj mezczyzna rowniez
a moze akurat waga bedzie wieksza, kto tam wie jak podrosnie do porodu
Moj ma ponoc dluga noge... To chyba po mnie dlugonoznosc... Chociaz ja wysoka nie jestem, to mowili zawsze ze nie pasuja moje nogi do mnie i powinnam miec krotsze
troche sie boje masy mojego Bąbla... No ale, szczypior musi dac rade
najwyzej jak nie bedzie chcial wyjsc to go wyciagna
Obudzil mnie w nocy bol krzyza... Jakby sie kosc odginala a Maly stukal na dole glowa...
moze najlepiej niech sie wszystko w nocy przygotuje do tego porodu podczas snubede mniej czula i mniej bedzie bolalo
Lenka, nie sluchaj taty..kupuj jak Ci podpowiada intuicja, oby to zle samopoczucie jak najszybciej minelo
wraz z rozpoczeciem II trymestru- tego Ci zycze
gdybym sluchala babci mojego malza to bym dopiero zakupy zaczynala...
Tesciu byl u nas wczoraj... Cieszyl sie z wozka, jezdzil nimhaha zainteresowany
A ja sie smialam z tescia, czy duzo miesa jadl, bo chyba malo i stad te chore zatoki u niego...:p
"bo widzi tata, ja miesa nie jem duzo a tyje i jestem zdrowa"
hihi zgryzliwosci
Juz wczoraj nie zapytal o jedzenie bo widzial jaka kulka ze mniehaha, by sprobowal
jest kupon na allegro doplata AZ 10 ZL !!!!(aplikacja mobilna) jakby ktos zakupy zrobil mozna skorzystac..
Alez sie wysilili
aaa Rudasek, ja kupowalam jeszcze witaminki dla Bobasa... Ale to mozna tez po porodzie
Do 7 doby podaje sie sama wit. D
a od 8 doby jesli sie karmi piersia wit D+K, chyba ze podajemy mleko modyfikowane to tylko wit.D podajemy
Mezu zrobil mi grysik wlasnie... Matko- gesty az lyzka staje !
przeprosil mnie za fotki, faktycznie mu TEGO brakuje... Znaczy naszej bliskosci..
Ja nawet nie mysle o niej, ehhh...na tym etapie nie czuje i nie potrzebuje... Moze cos ze mna nie tak? Ja w ogole jestem z tych malo potrzebujacych, choc raz na jakis czas dopadala mnie mega chcica
hej Livka, kciukamy za wizytkedaj znac...
A z mezem to nie wiem co sie stalo.. Rozumiem pomoc mamie, ale zonka w ciazy itd.- moze pogadaj z nim o tym co czujesz....zeby nie bylo nieporozumien. Moze on to widzi inaczej? Wiesz jak to z facetami...Tule :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 08:05